2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selaam kizlar.
Bugun kontrolumuz vardi. Hatirlayip soran kizcelerim cok tesekkur ederim.
Gecen bir haftada kizcem hic buyumemis. Hala 600 gr minigim. Bunun yani sira suyuda azalmaya baslamis. Zaten 34. Haftayi gorsek yeter diyordu dr.muz.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun icinde bebis alinacak.ptesi tam gunu konusucaz dr ,muzla.
Bizde yolun sonunu gorduk yani.
İnsallah tekmelerinde hissettigim kadar gucludur defne kizim.
Biraz endiseliyim. Bu kadar cabuk beklemiyordum evet hep diyordu dr ama nedense 36. Haftalari gorur geceriz diye cok inanmisim.
İnsallah kizcem icin hatyirlisi ne ise o olsun diyorum.
Dualarinizda kizcemi unutmatyin teyzeleri

Canım benim çok az kalmış nasıl heycanlandım anlatamam. Defneciğe kavusmaya çok az kalmış hayırlısıyla. O bizim gözbebeğimiz tatlım. Off çok duygulandım ben hayırlısıyla doğucak inşallah annesi biz hepimiz Defneye inanıyoruz

ahhhh dort gozle bekliyor teyzeleri minnak defneyi. ama o cok cabuk toparlayacak buyuyecek. bu gunlere geldi, daha guzel gunler de gorecek insallah neffcim. bizim heyecanimiz annesinden gelen guzel haberlerle yatisacak.
ay bir de koc burcu olacak demek ki. hirsli, inatci, lider, ailesine duskun... ne garip, o daha anne karninda bir cenin ama ben sanki defneyi taniyormusum gibi. pamuk tenli, renkli gozlu, kivircik kumral sacli, fare burunlu bir bebek bekliyorum nedense. hayalimde hep oyle canlandi defne.
su gibi dogumunuz olsun neffcim. sen de defne bebek de hemencicik iyilesin. ayaklanin, guclenin insallah.

canim insallah bundan sonrada simdiye kadarki gibi guclu olur defne...hakkinizda hayirlisi artik.insallah hersey guzel olur canim.

Bende öyle düşünüyordum canm aslında ama babamız daha fazla dayanamadı
öyle oluyo babalar ewet benimde başımın etini yiyo ama olmaz tarıh beklerken sanki zaman daha canuk geçiyo bana bide gidipte kötü şeyler duymaktan korkuyorum aslında bilmiyorum ama en son gittiğimde herşey yolundaydı o anı düşünüp mutlu oluyorum

o çok güçlü bir kız doğunca annesini emicek ve tommik bi kız olucak ama anlamadığım plesantanda yaşlanma falan yoksa bu kadar erken alması sonuçta ne olursa olsun anne karnı daha güvenli değilmi prenses için

Az kaldi kuzum sen de kavusacaksin Simayımızaayy ben gördüm rahatladım sıra sen de perşembeyı iple cekiyorum hem senden güzel haberler alacagim hem de kızımı bi kez daha göreceğim

Ayy evet kuzum pek az kaldi hayirlisi ile inşallah doktor hersey yolunda desin baska birşey istemiyorum. Ohh ben simayi gorurken sende ela bahari yeniden goreceksin

Canım senin bu guclu ve pozitif durumun ile defne çok çabuk toparlayacak kendini annesine abisine ve babasina kavusacak hayirlisi ile ayy heyecan yaptim bir bebek daha gelecek hayirlisi ile teyzeleri olarak dualarimizda hic eksik etmiyoruz biz onu bu kadar bekleyen teyzesi ve ailesi var onu hayirli haberlerinle geleceksin inşallah canim

neff1316 canım ben de burayı zamanım el verdiğince okuyup, yazamayanlardanım inşallah çok güzel olacak herşey, güçlü annesi ve güçlü defne kuzuya güveniyorz, Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin:)
NicksizYumurta maşallah ela bahar minnoşuna bak seeeen, sağ salim kucagına al inşallah canm
Minnoşlara nazar değmesinyirim onları :)

Ayy Defnemiz geliyor muymuş yaa çok heyecanlandım minik prensesimiz, Mayıs bebeklerinin bir tanesi o bedeni küçük ama kalbi büyük kızım benim inşallah dünyaya gözlerini açtıktan sonra güçlü annesinin sütüyle hemen toparlanacak Bizim tontiş popolular ona yetişmeye çalışacakAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim, onun için dua eden o kadar çok teyzesi var ki

Canim Allah yardimcin olsun insallaj bebegin iyi olur dualarim seninle. Ben de dogum yaptim bebegim kuvozde.Allahim tüm bebeklere sifa versin.

Bu Bangladesh lilerin genel ozelligimi acaba bu canimbbenimki de ayni valla

Ayy yerim ela baharı ben ya tam bi tontis maşallah canm prensese
Teşekkürler teyzesi

Aslında kucağıma alacağım günü düşündükçe heyecandan ölüyorum resmen ama erken gelmesi için biseyler yapamayacagim sanırım Yürüyüş beni zorlamaya başladı ama hava soğuk olduğu icin uzun süredir evdeydim belki de o yüzden havalar ısınıyor artık doğuma kadar devam edeceğim sanırım
Benim karnım aşağıya inmedi sanırım canım bazen aşagıda gibi geliyor bana ama eşim aynı olduğunu söylüyor

Maşallah kuzuna Allah nazardan korusun. Ben 24. Haftadan beri göremiyorum kızımı. Yüz üstü yatıyor hatun:)
Amin canim Allah cümlemizin bebislerini nazardan korusun Bak yaramaza yaa o kadar zaman nasıl oluyor da inat ediyor bizimki de bu aralar parmagını emmeyi kesfetti ama doktorumuz ne yapıp edip poz yakalamaya çalışıyor

Bu nasil guzellik yaa masallah yanaklarindan yemelik tam. Offf dislerrim kamastii.
Ayy teşekkür ederiz Neff teyzesisen bizden önce ısırık alacaksın Defnecikten bu zamana kadar dogan bütün bebislerimiz umut olacak kuzuma inşallah

Aminnn teyzesi cooookkk teşekkürlerhepimiz sağ salim kavuşalım inşallah icimizdeki o muhtesem miniklere

neff1316 tanımıyorum seni ama her gün kalktigimda aklimdasiniz benimde erken doğum tehlikem var hep yatiyorum inanirmisin bazen kendime dua etmeden defne için dua ediyorum allah büyük yar ve yardımcımız olsun
İnsallah vaktiyle gelsin senin bebende canimm.
Allah kabul etsin dualarimixi insallah canimm

Bende bu inanca simsiki tutundum canim. İnsallah iyi olucak kizcem

Tam tarif ettigine benzer bi kizce gordum gecen gun ruyamda biliyo musun.
Hem alikaan hrm defne gece uyanmislar uyumuyorlsr. Babasi defne yi ben alikaan i uyutmaya calisiyorum.
İkiside pis pis siritiyor bana bosa ugrasiyorsunuz der gibi.
İnsallah goruuruz o gunlerride

Hep dualardasiniz. Insallah saglikla dogar tum endiseler bosa cikar ve saglikli kocaman bir kiz olur. Annesi gibi guclu

Cunku cok kucuk ve buyumuyuor canim. Suda azalmaya basladi. Suanda anne karni kac gun daha guvenli emin olamiyor dr da. Oksijensiz kalma ihtimali var.O yuzden riske atmmak icin erken aliyor canim dr.buyumesi gunden gune iyice azaldi ve gectigimiz bir haftada hic buyumemis. İnsallah dogduktan sonra destekle daha cabuk buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…