2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
aaaaayyyyyy hadi yaaaa... :)) ruyan su niyetine olsun, hayirlara ciksin insallaaaahhh
haftaya resimlerini gorecegiz. ay ne heyecanli <3 bakalim gercekten tahmin ettigimiz gibi mi olacak neffcim?

İnsallah canimm
Mutlu keyifli haberrler paylasmak istiyorum artik bende sizlerle

Aminn insallah canim

foto cekiyor musun hayatim? ben her pazartesi bir tane foto cekip atiyorum. o zaman karsilastirmak daha kolay oluyor. sanirim son aylarda daha da lazim olacak :)

Allah im maşallah nasilda güzel çıkmış,Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı sihhatli inşallah

Bu Bangladesh lilerin genel ozelligimi acaba bu canimbbenimki de ayni valla
ahahahaha olabilir rumicim. bangladese gittigimde de ailesi boyleydi (bu arada bayagi bi kalabalik ailesi var!)
iclerinde bir tek kayinpeder dedigim dedik, astigim kestik bir adam. benim de oyle oldugumu gorunce cok seviniyor. resmen oglunu bana emanet etti hahahahah

İnsallah canim.
Anne sutu demisken unutmadan sut sagma makinamida koyayim bugun unutmadan. Cantami yeniden kontrol ettim. Kizcemin kiyafetlerini hazirladim ne kadar giyemiycek olsada. Hazirda bulunsun napalim

aaaaayyyyyy hadi yaaaa... :)) ruyan su niyetine olsun, hayirlara ciksin insallaaaahhh
haftaya resimlerini gorecegiz. ay ne heyecanli <3 bakalim gercekten tahmin ettigimiz gibi mi olacak neffcim?
Bende cok merak ediyorum.
Cok minik olcak yaa.
Hemen gorrebilcekmiyim ondan bile emin degilim.
Bizi neler bekliyor bilinmezlik cok tedirgin edici

Bukadar Olur ayni bizimkiler yemek vverdiler gittigimiz gun dediler sadece yakin amca kuzenler gelcek hic saymasan 60 kisilerdibenim kayinpederim de yuksek savci tahmin etki nasil sert bi yapisi var ama bana hic dayanamio esim bile onunla konusurken cekinio ama ben baya iyiyim hatta hep arar beni

Canim maşallah çok tatlı ☺ ben hep anne karnında parmagini emergency hayal ediyorum demek sen gördün ne güzel
Canim insallah allahın izniyle hersey yolunda gidecek defne kız sana tutundugu gibi bütün gücüyle hayata da tutunacak. Allahım yardımcınız olsun inşallah.

foto cekiyor musun hayatim? ben her pazartesi bir tane foto cekip atiyorum. o zaman karsilastirmak daha kolay oluyor. sanirim son aylarda daha da lazim olacak :)
Çekiyorum canım da sanırım da göbek öne doğru fırladıkca ben yukaridan baktigimda inmis gibi geliyor fotograflarda sürekli büyüyen bir göbek var

İnsaallah tutunur cnim minigim

İnsallah canim.
Anne sutu demisken unutmadan sut sagma makinamida koyayim bugun unutmadan. Cantami yeniden kontrol ettim. Kizcemin kiyafetlerini hazirladim ne kadar giyemiycek olsada. Hazirda bulunsun napalim
Koy canım Defnemizin ihtiyacı olacak sütünekiyafetler de hazır olsun tatlım nasıl olsa bir gün giyecek hepsini sen de fotografini cekio bizimle paylasacaksinhep çıplak durmayacak sonuçta

Allah im maşallah nasilda güzel çıkmış,Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı sihhatli inşallah
Amin canim benim teşekkür ederizhepimiz su fotolari sevmekten kurtulup miniklerimizi öpüp koklarız inşallah

Ayy tesekkurler canim darısı başına o zaman cok şirin oluyorlar yaabi de dil cıkardi ilk defa gördüm dilini ay nasıl hoşuma gitti anlatamam

34 ün başında 2350 idi 35 başında 2300 dedi dr anormal bir durum yok dedi ama hiç kilo almadı hatta vermiş
,
Canm allah yardimcin olsun öncelikle ins bi sknti olmaz ama anlamadığım şey sen niye hala calisiyosunki yani skntili bi durum varken nolursa olsun çalışmak bırakılmalı çok çok özel bi durum yoksa yani bebegin sagligindan daha mühim ne olabilir ki seende baya uzuluyosun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…