- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.441
aaaaayyyyyy hadi yaaaa... :)) ruyan su niyetine olsun, hayirlara ciksin insallaaaahhhTam tarif ettigine benzer bi kizce gordum gecen gun ruyamda biliyo musun.
Hem alikaan hrm defne gece uyanmislar uyumuyorlsr. Babasi defne yi ben alikaan i uyutmaya calisiyorum.
İkiside pis pis siritiyor bana bosa ugrasiyorsunuz der gibi.
İnsallah goruuruz o gunlerride
İnsallah canimmCanım senin bu guclu ve pozitif durumun ile defne çok çabuk toparlayacak kendini annesine abisine ve babasina kavusacak hayirlisi ile ayy heyecan yaptim bir bebek daha gelecek hayirlisi ile teyzeleri olarak dualarimizda hic eksik etmiyoruz biz onu bu kadar bekleyen teyzesi ve ailesi var onu hayirli haberlerinle geleceksin inşallah canim
Aminn insallah canimneff1316 canım ben de burayı zamanım el verdiğince okuyup, yazamayanlardanım inşallah çok güzel olacak herşey, güçlü annesi ve güçlü defne kuzuya güveniyorz, Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin:)
NicksizYumurta maşallah ela bahar minnoşuna bak seeeen, sağ salim kucagına al inşallah canm
Minnoşlara nazar değmesinyirim onları :)
foto cekiyor musun hayatim? ben her pazartesi bir tane foto cekip atiyorum. o zaman karsilastirmak daha kolay oluyor. sanirim son aylarda daha da lazim olacak :)Teşekkürler teyzesi
Aslında kucağıma alacağım günü düşündükçe heyecandan ölüyorum resmen ama erken gelmesi için biseyler yapamayacagim sanırımYürüyüş beni zorlamaya başladı ama hava soğuk olduğu icin uzun süredir evdeydim belki de o yüzden havalar ısınıyor artık doğuma kadar devam edeceğim sanırım
Benim karnım aşağıya inmedi sanırım canım bazen aşagıda gibi geliyor bana ama eşim aynı olduğunu söylüyor
Amin canim Allah cümlemizin bebislerini nazardan korusunBak yaramaza yaa o kadar zaman nasıl oluyor da inat ediyor bizimki de bu aralar parmagını emmeyi kesfetti ama doktorumuz ne yapıp edip poz yakalamaya çalışıyor
Ayy teşekkür ederiz Neff teyzesisen bizden önce ısırık alacaksın Defnecikten bu zamana kadar dogan bütün bebislerimiz umut olacak kuzuma inşallah
Aminnn teyzesi cooookkk teşekkürlerhepimiz sağ salim kavuşalım inşallah icimizdeki o muhtesem miniklere
Teyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsın bu da eşimin tabiriyle yanak spor kızımız
Eki Görüntüle 1809072 Eki Görüntüle 1809073
ahahahaha olabilir rumicim. bangladese gittigimde de ailesi boyleydi (bu arada bayagi bi kalabalik ailesi var!)Bu Bangladesh lilerin genel ozelligimi acaba bu canimbbenimki de ayni valla
İnsallah canim.Ayy Defnemiz geliyor muymuş yaa çok heyecanlandımminik prensesimiz, Mayıs bebeklerinin bir tanesi o bedeni küçük ama kalbi büyük kızım benim inşallah dünyaya gözlerini açtıktan sonra güçlü annesinin sütüyle hemen toparlanacak Bizim tontiş popolular ona yetişmeye çalışacak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim, onun için dua eden o kadar çok teyzesi var ki
Aa canim hayirli olsun.Canim Allah yardimcin olsun insallaj bebegin iyi olur dualarim seninle. Ben de dogum yaptim bebegim kuvozde.Allahim tüm bebeklere sifa versin.
İnsallah canimmHep dualardasiniz. Insallah saglikla dogar tum endiseler bosa cikar ve saglikli kocaman bir kiz olur. Annesi gibi guclu
Bende cok merak ediyorum.aaaaayyyyyy hadi yaaaa... :)) ruyan su niyetine olsun, hayirlara ciksin insallaaaahhh
haftaya resimlerini gorecegiz. ay ne heyecanli <3 bakalim gercekten tahmin ettigimiz gibi mi olacak neffcim?
Bukadar Olur ayni bizimkiler yemek vverdiler gittigimiz gun dediler sadece yakin amca kuzenler gelcek hic saymasan 60 kisilerdiahahahaha olabilir rumicim. bangladese gittigimde de ailesi boyleydi (bu arada bayagi bi kalabalik ailesi var!)
iclerinde bir tek kayinpeder dedigim dedik, astigim kestik bir adam. benim de oyle oldugumu gorunce cok seviniyor. resmen oglunu bana emanet etti hahahahah
Canim maşallah çok tatlı ☺ ben hep anne karnında parmagini emergency hayal ediyorum demek sen gördün ne güzelTeyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsın bu da eşimin tabiriyle yanak spor kızımız
Canim insallah allahın izniyle hersey yolunda gidecek defne kız sana tutundugu gibi bütün gücüyle hayata da tutunacak. Allahım yardımcınız olsun inşallah.Selaam kizlar.
Bugun kontrolumuz vardi. Hatirlayip soran kizcelerim cok tesekkur ederim.
Gecen bir haftada kizcem hic buyumemis. Hala 600 gr minigim. Bunun yani sira suyuda azalmaya baslamis. Zaten 34. Haftayi gorsek yeter diyordu dr.muz.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun icinde bebis alinacak.ptesi tam gunu konusucaz dr ,muzla.
Bizde yolun sonunu gorduk yani.
İnsallah tekmelerinde hissettigim kadar gucludur defne kizim.
Biraz endiseliyim. Bu kadar cabuk beklemiyordum evet hep diyordu dr ama nedense 36. Haftalari gorur geceriz diye cok inanmisim.
İnsallah kizcem icin hatyirlisi ne ise o olsun diyorum.
Dualarinizda kizcemi unutmatyin teyzeleri
Çekiyorum canım da sanırım da göbek öne doğru fırladıkca ben yukaridan baktigimda inmis gibi geliyorfoto cekiyor musun hayatim? ben her pazartesi bir tane foto cekip atiyorum. o zaman karsilastirmak daha kolay oluyor. sanirim son aylarda daha da lazim olacak :)
İnsaallah tutunur cnim minigimCanim maşallah çok tatlı ☺ ben hep anne karnında parmagini emergency hayal ediyorum demek sen gördün ne güzel
Canim insallah allahın izniyle hersey yolunda gidecek defne kız sana tutundugu gibi bütün gücüyle hayata da tutunacak. Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Bende hic anlayamamistim o gobegin asagiya inme durumunuÇekiyorum canım da sanırım da göbek öne doğru fırladıkca ben yukaridan baktigimda inmis gibi geliyorfotograflarda sürekli büyüyen bir göbek var
Koy canım Defnemizin ihtiyacı olacak sütüneİnsallah canim.
Anne sutu demisken unutmadan sut sagma makinamida koyayim bugun unutmadan. Cantami yeniden kontrol ettim. Kizcemin kiyafetlerini hazirladim ne kadar giyemiycek olsada. Hazirda bulunsun napalim
Amin canim benim teşekkür ederizAllah im maşallah nasilda güzel çıkmış,Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı sihhatli inşallah
Ayy tesekkurler canim darısı başına o zaman cok şirin oluyorlar yaaCanim maşallah çok tatlı ☺ ben hep anne karnında parmagini emergency hayal ediyorum demek sen gördün ne güzel
Canim insallah allahın izniyle hersey yolunda gidecek defne kız sana tutundugu gibi bütün gücüyle hayata da tutunacak. Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Sanırım ben de öyle olacağım canımBende hic anlayamamistim o gobegin asagiya inme durumunu
Anlamadan gittim doguma
Teyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsın bu da eşimin tabiriyle yanak spor
Ay su çirkinliğe bak sen:)saka bi yana masallah barekallah çok tatlı ya kilosu herseyide çok iyi allah nazarlardan saklasin baharcini canmTeyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Canm allah yardimcin olsun öncelikle ins bi sknti olmaz ama anlamadığım şey sen niye hala calisiyosunki yani skntili bi durum varken nolursa olsun çalışmak bırakılmalı çok çok özel bi durum yoksa yani bebegin sagligindan daha mühim ne olabilir ki seende baya uzuluyosun yani34 ün başında 2350 idi 35 başında 2300 dedi dr anormal bir durum yok dedi ama hiç kilo almadı hatta vermiş
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?