2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen öyle canımsen kilo versen bile Devin ihtiyaci olani senden karşılar. Benim doktorum öyle demisti senin ne kadar yedigin önemli degil bebek alacagini kendi belirlero yüzden tadını çıkar bence dogumdan sonra daha da zayıf olacaksın ben bi de aldigim 15kiloyu ve alacaklarimi vermekle ugrasacagim

Defne'ler biraz aceleci oluyor galiba. Ben inanıyorum kızın çok güçlü ve hem ailesine hem yaşama sıkı sıkı tutunacak. Çünkü o annesinin kızı. Doğum anında dualar kabul olurmuş senin ve kızın için dua edicem. Hayırlısıyla kavuşun yavrunla inşallahh.

Teşekkürler teyzecik öperiz köfte dudaklarimizla

Canim ne zaman yaptin. Benmi kacirdim. Hayirli ugurlu olsun. Iyimisiniz. Bizleri habersiz birakma. .
Sagol canim Cumartesi dogum yaptim canim acil oldu gebelik zehirlenmesi gecirdim. Şükür bebis de ben de iyiyiz.[/QUOTE]
Aaa bende kacirmisimcanım benim hayırlı olsun allah sikintilarinizi biran evvel gidersin ins

İnsallah yesilcanim

Suanda en coook ihtiyac duydugum sey umit dolu sozleriniz canim.
Bugun ilk duymanin sokundan heralde sersem bi haldeyim.
Alikaan da yavrum biseyleri anliyor ne tepki vericeni bilemiyor. Gun boyu yuzumun heryeini optu kucagimdan inmedi ustumde uyudu.
Daha ona durumu anlaticaktim yaavs yavas bu kadar ani olmasi ondanda co k zorladi beni.

Ohhh misss.
Bende kv konusunda nadir sanslilardanim sanirim ender turk kv lerden
Cok guclu guzel bi iletisimimiz var. Ben mesela cok mic mic fazla samimi iliskileri sevmem annemlede oyledegilim. Kv de oyledir. Mesafeyi sever. Ama cok iyi anlasiriz. İyi arkadasiz.
Haftanin 3-4 gunu mutlaka giderim hic skilmam.
Zaten evlenmeden hatta esimi tanimadan once hayalimdi kv yle birlikte yasamak buyuk bi ailenin icinde olmak. Duyan deli misin derdi allah gonlume gore verdi.

Az kaldi canim kavusmaya

Galiba canim yaa bu defne kizlsr pek nazli pek aceleci.
İnsallah sende saglikla alicaksin defne ni kucagina.
Birazcik zor gunler gecircez ama atlaticaz insallah

canım 36 haftaya ulaşmışsın bundan sonra herşey güzel olacak belkıde kuveze bıle ihtiyaç duymayacak kuzucugun.allahım hepimize hayırlı dogumlar yasatsın insallah

oyyy kıyamam ben oglusunakardeşi dogsun ele avuca gelsin bak seni daha gözü görüyormu annesiabiyim ben abiiii diye dört dolanır ortalıkta çok tatlı yaaaaa

neff1316 canım minicik kızımız defnemiz dünyaya geldiğinde onu güçlü mü güçlü annesi karşılıcak ve senden güç alcak prensesimiz.Rabbim hepimizin evladını korusun sağlık sıhhat versin inş.

Dün saglikocaginda tansiyonun 15/10 çıktı hemşire telaş etti yeniden ölçtü 13/8 çıktı tansiyonun hep dusuk olur normalde evde olcuyorum normal değerler doktor kontrolum cuma günü erkene mi alsam acaba kizlar

Günaydın arkadaşlar hayırlı günleriniz olsun.. Ben dün gittim doktora raporumu aldım haftaya muane yapalım dedi. sadece nts bağlandık şükür bir sıkıntı çıkmadı ama acayip hareketliydik.. 10 Mayısa kadar çalışa bilir aldım. Senelik izinlerimi kullanmayı düşünüyorum bu ayın son haftası izne ayrılacam..

hayırlı olsun canım ben de senin gibi yapmayı düşünüyorum

oyyy kıyamam ben oglusunakardeşi dogsun ele avuca gelsin bak seni daha gözü görüyormu annesiabiyim ben abiiii diye dört dolanır ortalıkta çok tatlı yaaaaa
Bi yandan anneyi paylasicak olmanin kiskanclighi var onda bi yandan da oyle hevesli ki canim.
Aksam kardesinin yatagini yapalim mi beraber dedim. Hayir ben yanimda yatsin istiyorum dedi. Yatakta az kenara cekildi ben boyle ona yer acicam burda uyusun dedi. Bi yandan da anne yi paylasma duauncesinden ikimizede kusuyor.
Buyuyunce cidden beni gozu gormuyycek sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…