- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.481
Aynen öyle canımay ya da o biraz psikolojik.
ben de gecen hafta bi bunalima girdim benim karnim kuculdu diye. bir de is yerinden bir arkadas sen kuculmussun dedi bana. simdi diyabet diyet falan derken ben yine biraz kilo verdim. gebe kaldigim kilonun 1 kilo altina dustum. herhalde o yuzden kuculmussun dedi bana ama ben basladim bebek buyumediiiii diye feryatlara. doktor rahmin 3 cm buyumus, bebek de buyumustur demese sakinlemeyecektim.
Defne'ler biraz aceleci oluyor galiba. Ben inanıyorum kızın çok güçlü ve hem ailesine hem yaşama sıkı sıkı tutunacak. Çünkü o annesinin kızı. Doğum anında dualar kabul olurmuş senin ve kızın için dua edicem. Hayırlısıyla kavuşun yavrunla inşallahh.Selaam kizlar.
Bugun kontrolumuz vardi. Hatirlayip soran kizcelerim cok tesekkur ederim.
Gecen bir haftada kizcem hic buyumemis. Hala 600 gr minigim. Bunun yani sira suyuda azalmaya baslamis. Zaten 34. Haftayi gorsek yeter diyordu dr.muz.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun icinde bebis alinacak.ptesi tam gunu konusucaz dr ,muzla.
Bizde yolun sonunu gorduk yani.
İnsallah tekmelerinde hissettigim kadar gucludur defne kizim.
Biraz endiseliyim. Bu kadar cabuk beklemiyordum evet hep diyordu dr ama nedense 36. Haftalari gorur geceriz diye cok inanmisim.
İnsallah kizcem icin hatyirlisi ne ise o olsun diyorum.
Dualarinizda kizcemi unutmatyin teyzeleri
Teşekkürler teyzecik öperiz köfte dudaklarimizlaBebisler.dogunca nasilsa tembellik yapamicaz . Bosver canim yaa yasasin tembel avratlar
Oyy masallahkuzuya nekadar tombis. Yesinler yanaklarini kofte dudaklarini
Canim benim hersey guzel olacak insallah dualarimiz sizinle.defnemize kavusacaksin yani cok.az kaldi .
Canim ne zaman yaptin. Benmi kacirdim. Hayirli ugurlu olsun. Iyimisiniz. Bizleri habersiz birakma..
Allah analı babalı büyütsün. Sende bebeğinde iyisinizdir inşallah. Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinCanim Allah yardimcin olsun insallaj bebegin iyi olur dualarim seninle. Ben de dogum yaptim bebegim kuvozde.Allahim tüm bebeklere sifa versin.
Sagol canim Cumartesi dogum yaptim canim acil oldu gebelik zehirlenmesi gecirdim. Şükür bebis de ben de iyiyiz.[/QUOTE]Canim ne zaman yaptin. Benmi kacirdim. Hayirli ugurlu olsun. Iyimisiniz. Bizleri habersiz birakma..
İnsallah yesilcanimneff1316 canım ben inanıyorum ki minik serçemiz defnemiz minicik bedeniyle bugüne kadar sana nasıl tutunduysa, hayata da öyle tutunacak ve çabucak büyüyüp serpilecek inşallah.
@umudum10 canım doğum yapmışsın Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, inşallah tez zamanda kuvezden cikarda kucağına alirsin yavrunu
Suanda en coook ihtiyac duydugum sey umit dolu sozleriniz canim.hayatim ilk zamanlar kuvez de kalacagini biliyorsun sen zaten. kendini iyi hissettiginde ve yuruyebilecek duruma geldiginde gosterirler tabi hemen. yanina gidersin kizinin. ama senden once belki ali kaan gorur. bakar ogrenir de artik annesine anlatir nasil minnos bir seymis kiz kardesi.
yasadigin cok zor. ama sen cok guclu bir annesin. ustesinden geleceksiniz bunlarin, ailecek hep birlikte... yanliz degilsin ki. ne guzel bir esin, tatli-akilli bir oglun ve hayata sikica tutunmus kucuk bir kizin var. gunler geciveriyor. bak @keser84 ve @Mjdmjd ye... onlarin da bebekleri kucuk dogdu. zamanla kucaklarina aldilar, emzirdiler. ikizlerimizden biri cikti, oburu de cikacak yakinda. mirac bebek de cikmis olmali artik.. onunde bu kadar guzel, bu kadar olumlu ornekler varken, az sabirla sen de yeneceksin bu zorluklari neffcim. biz de sana elimizden geldigince destek olucaz, dua gondericez, umut vericez.
Ohhh misss.valla benim bangladeste en sevdigim sey bu! gelinlerine ne kadar iyi davraniyorlar degil mi? bizim ailede iki gelin var. biri ben biri de eltim. eltime de oyleler. kulturleri boyle. evlerine gelen gelinlere iyi davranmak adetlerinden.
bir de kapidan girerken illa tatli yediriyor kayinvalidem. o cok hosuma gidiyor ya benim. yorgun argin kac saat ucustan sonra eve varmisiz, once hemen agzinda bir tatli. valla insanin morali duzeliyor
Az kaldi canim kavusmayaBebisler.dogunca nasilsa tembellik yapamicaz . Bosver canim yaa yasasin tembel avratlar
Oyy masallahkuzuya nekadar tombis. Yesinler yanaklarini kofte dudaklarini
Canim benim hersey guzel olacak insallah dualarimiz sizinle.defnemize kavusacaksin yani cok.az kaldi .
Canim ne zaman yaptin. Benmi kacirdim. Hayirli ugurlu olsun. Iyimisiniz. Bizleri habersiz birakma..
Galiba canim yaa bu defne kizlsr pek nazli pek aceleci.Defne'ler biraz aceleci oluyor galiba. Ben inanıyorum kızın çok güçlü ve hem ailesine hem yaşama sıkı sıkı tutunacak. Çünkü o annesinin kızı. Doğum anında dualar kabul olurmuş senin ve kızın için dua edicem. Hayırlısıyla kavuşun yavrunla inşallahh.
canım 36 haftaya ulaşmışsın bundan sonra herşey güzel olacak belkıde kuveze bıle ihtiyaç duymayacak kuzucugun.allahım hepimize hayırlı dogumlar yasatsın insallahDaha önceden kaybım varkan pıhtılaşması var, pıhtılaşma iğnesine rağmen biraz geriden gelişimi var. O yüzden çok da beklemenin faydası yok bize. Maalesef bazı duyumlarda dışarıda daha güvenli oluyor kuzularımız.
Ayrıca çok teşekkür ederim Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin.
oyyy kıyamam ben oglusunaSuanda en coook ihtiyac duydugum sey umit dolu sozleriniz canim.
Bugun ilk duymanin sokundan heralde sersem bi haldeyim.
Alikaan da yavrum biseyleri anliyor ne tepki vericeni bilemiyor. Gun boyu yuzumun heryeini optu kucagimdan inmedi ustumde uyudu.
Daha ona durumu anlaticaktim yaavs yavas bu kadar ani olmasi ondanda co k zorladi beni.
hayırlı olsun canım ben de senin gibi yapmayı düşünüyorumGünaydın arkadaşlar hayırlı günleriniz olsun.. Ben dün gittim doktora raporumu aldım haftaya muane yapalım dedi. sadece nts bağlandık şükür bir sıkıntı çıkmadı ama acayip hareketliydik.. 10 Mayısa kadar çalışa bilir aldım. Senelik izinlerimi kullanmayı düşünüyorum bu ayın son haftası izne ayrılacam..
Bi yandan anneyi paylasicak olmanin kiskanclighi var onda bi yandan da oyle hevesli ki canim.oyyy kıyamam ben oglusunakardeşi dogsun ele avuca gelsin bak seni daha gözü görüyormu annesi abiyim ben abiiii diye dört dolanır ortalıkta çok tatlı yaaaaa
İnsallah canimm. Vakitli saglikli dogsun hepsineff1316 canım minicik kızımız defnemiz dünyaya geldiğinde onu güçlü mü güçlü annesi karşılıcak ve senden güç alcak prensesimiz.Rabbim hepimizin evladını korusun sağlık sıhhat versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?