- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.461
Maşallah kuzucugaTeyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsın bu da eşimin tabiriyle yanak spor kızımız
Eki Görüntüle 1809072 Eki Görüntüle 1809073
Canim benim doktorum her zaman kilosunu söylerken yanılma payı var diyor muhakkak yanılma payı vardır stres yapma34 ün başında 2350 idi 35 başında 2300 dedi dr anormal bir durum yok dedi ama hiç kilo almadı hatta vermiş
,
Canım benim allah gönlünden geçeni hayırlı eyleyip sana versin kızına sana esime güç kuvvet versin insallah bunca hamilenin duasıyla kızın çok sağlıklı günler gorcek insallah dualarimiz seninle sen çok güçlü bikadınsın kızında sana benziycek eminimSelaam kizlar.
Bugun kontrolumuz vardi. Hatirlayip soran kizcelerim cok tesekkur ederim.
Gecen bir haftada kizcem hic buyumemis. Hala 600 gr minigim. Bunun yani sira suyuda azalmaya baslamis. Zaten 34. Haftayi gorsek yeter diyordu dr.muz.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun icinde bebis alinacak.ptesi tam gunu konusucaz dr ,muzla.
Bizde yolun sonunu gorduk yani.
İnsallah tekmelerinde hissettigim kadar gucludur defne kizim.
Biraz endiseliyim. Bu kadar cabuk beklemiyordum evet hep diyordu dr ama nedense 36. Haftalari gorur geceriz diye cok inanmisim.
İnsallah kizcem icin hatyirlisi ne ise o olsun diyorum.
Dualarinizda kizcemi unutmatyin teyzeleri
Canım benim demek minik prenses annesini fazla bekletmeden gelmek istemişSelaam kizlar.
Gecen bir haftada kizcem hic buyumemis. Hala 600 gr minigim. Bunun yani sira suyuda azalmaya baslamis. Zaten 34. Haftayi gorsek yeter diyordu dr.muz.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun
Hayırlısıyla çabucak sorunsuz ağrısız bebeğini kucağına alırsın canım. Riskin neydi merak ettimAllah nasip ederse perşembe doğumum var evet. Riskli gebelik sınıfındayım ben bekleyipte bebeği ve beni riske atmak istemedi Dr lar.
Sen o heyecanı bir de bana sor. Zaman durdu sanki. Hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla alalım inşallah kuzularımızı
Sizin dualarinizla guc buluyoruz kizcemle beraber canim.Canım benim allah gönlünden geçeni hayırlı eyleyip sana versin kızına sana esime güç kuvvet versin insallah bunca hamilenin duasıyla kızın çok sağlıklı günler gorcek insallah dualarimiz seninle sen çok güçlü bikadınsın kızında sana benziycek eminim
İnsallah canim yaa bitti gitti o gunler dedigimiz zamanlarda gelsin biran onceCanım benim demek minik prenses annesini fazla bekletmeden gelmek istemiş
Dualarımız sizinle canım inşallah burdan defnemiz ile resimlerinizi paylaşacağınız günleriniz olacak
K
İnşallah canım benımİnsallah canim yaa bitti gitti o gunler
Teşekkürler canimMaşallah kuzucuga
Hadi hayırlı olsun canim benim inşallah rahat edersin yeni evindeCanlarim taşındık çok sukur yeni evimden yaziyorum çok çok çok Yoruldum gerçekten bisey yapmadım bi de bugün de deli gibi basım agriyo hamilelik çok zorlamaya başladı beni
Hepinizi özledim gerçekten ne var ne yok meraklardayim bi gecmisii gezimm hemen
Bende cok merak ediyorum.
Cok minik olcak yaa.
Hemen gorrebilcekmiyim ondan bile emin degilim.
Bizi neler bekliyor bilinmezlik cok tedirgin edici
valla benim bangladeste en sevdigim sey bu! gelinlerine ne kadar iyi davraniyorlar degil mi? bizim ailede iki gelin var. biri ben biri de eltim. eltime de oyleler. kulturleri boyle. evlerine gelen gelinlere iyi davranmak adetlerinden.Bukadar Olur ayni bizimkiler yemek vverdiler gittigimiz gun dediler sadece yakin amca kuzenler gelcek hic saymasan 60 kisilerdibenim kayinpederim de yuksek savci tahmin etki nasil sert bi yapisi var ama bana hic dayanamio esim bile onunla konusurken cekinio ama ben baya iyiyim hatta hep arar beni
ay ya da o biraz psikolojik.Çekiyorum canım da sanırım da göbek öne doğru fırladıkca ben yukaridan baktigimda inmis gibi geliyorfotograflarda sürekli büyüyen bir göbek var
Canım adem güneş pedagog, radyo arşivi var çocuk deyip geçmeyin diye bi program yapıyodu, çocuga dair şeyler anlatıyo, çok güzel, bide seni hamilelik tembel yapmış, bn hep öle bi insanım hep tembel yani
Teyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsın bu da eşimin tabiriyle yanak spor kızımız
Eki Görüntüle 1809072 Eki Görüntüle 1809073
Selaam kizlar.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun icinde bebis alinacak.ptesi tam gunu konusucaz dr ,muzla.
Bizde yolun sonunu gorduk yani.
İnsallah tekmelerinde hissettigim kadar gucludur defne kizim.
Biraz endiseliyim. Bu kadar cabuk beklemiyordum evet hep diyordu dr ama nedense 36. Haftalari gorur geceriz diye cok inanmisim.
İnsallah kizcem icin hatyirlisi ne ise o olsun diyorum.
Dualarinizda kizcemi unutmatyin teyzeleri
Canim Allah yardimcin olsun insallaj bebegin iyi olur dualarim seninle. Ben de dogum yaptim bebegim kuvozde.Allahim tüm bebeklere sifa versin.
Cok şükür ikimizde iyiyiz. Bebis 2 yada 3 hafta kuvozde kalacak. Saglik durumu iyi 2 kilo olana kadar kalacak.Aa canim hayirli olsun.
Ne durumdasin bebegin nasil sen nasilin. Haberr et bize olur mu.
Sagol canim Allah razi olsunneff1316 canım ben inanıyorum ki minik serçemiz defnemiz minicik bedeniyle bugüne kadar sana nasıl tutunduysa, hayata da öyle tutunacak ve çabucak büyüyüp serpilecek inşallah.
U umudum10 canım doğum yapmışsın Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, inşallah tez zamanda kuvezden cikarda kucağına alirsin yavrunu
Daha önceden kaybım varHayırlısıyla çabucak sorunsuz ağrısız bebeğini kucağına alırsın canım. Riskin neydi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?