2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah kuzucuga

Canım benim allah gönlünden geçeni hayırlı eyleyip sana versin kızına sana esime güç kuvvet versin insallah bunca hamilenin duasıyla kızın çok sağlıklı günler gorcek insallah dualarimiz seninle sen çok güçlü bikadınsın kızında sana benziycek eminim

Canım benim demek minik prenses annesini fazla bekletmeden gelmek istemiş
Dualarımız sizinle canım inşallah burdan defnemiz ile resimlerinizi paylaşacağınız günleriniz olacak
K

Hayırlısıyla çabucak sorunsuz ağrısız bebeğini kucağına alırsın canım. Riskin neydi merak ettim

Sizin dualarinizla guc buluyoruz kizcemle beraber canim.
Allah kabul etsin dualarimizi.

neff1316 canım ben inanıyorum ki minik serçemiz defnemiz minicik bedeniyle bugüne kadar sana nasıl tutunduysa, hayata da öyle tutunacak ve çabucak büyüyüp serpilecek inşallah.
U umudum10 canım doğum yapmışsın Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, inşallah tez zamanda kuvezden cikarda kucağına alirsin yavrunu

Maşallah kuzucuga
Teşekkürler canim

Hadi hayırlı olsun canim benim inşallah rahat edersin yeni evindeyeni ev, bebiş, yeni bir hayatinşallah her sey gönlünce olsun tatlım

Bende cok merak ediyorum.
Cok minik olcak yaa.
Hemen gorrebilcekmiyim ondan bile emin degilim.
Bizi neler bekliyor bilinmezlik cok tedirgin edici

hayatim ilk zamanlar kuvez de kalacagini biliyorsun sen zaten. kendini iyi hissettiginde ve yuruyebilecek duruma geldiginde gosterirler tabi hemen. yanina gidersin kizinin. ama senden once belki ali kaan gorur. bakar ogrenir de artik annesine anlatir nasil minnos bir seymis kiz kardesi.

yasadigin cok zor. ama sen cok guclu bir annesin. ustesinden geleceksiniz bunlarin, ailecek hep birlikte... yanliz degilsin ki. ne guzel bir esin, tatli-akilli bir oglun ve hayata sikica tutunmus kucuk bir kizin var. gunler geciveriyor. bak keser84 ve M Mjdmjd ye... onlarin da bebekleri kucuk dogdu. zamanla kucaklarina aldilar, emzirdiler. ikizlerimizden biri cikti, oburu de cikacak yakinda. mirac bebek de cikmis olmali artik.. onunde bu kadar guzel, bu kadar olumlu ornekler varken, az sabirla sen de yeneceksin bu zorluklari neffcim. biz de sana elimizden geldigince destek olucaz, dua gondericez, umut vericez.

valla benim bangladeste en sevdigim sey bu! gelinlerine ne kadar iyi davraniyorlar degil mi? bizim ailede iki gelin var. biri ben biri de eltim. eltime de oyleler. kulturleri boyle. evlerine gelen gelinlere iyi davranmak adetlerinden.
bir de kapidan girerken illa tatli yediriyor kayinvalidem. o cok hosuma gidiyor ya benim. yorgun argin kac saat ucustan sonra eve varmisiz, once hemen agzinda bir tatli. valla insanin morali duzeliyor

Çekiyorum canım da sanırım da göbek öne doğru fırladıkca ben yukaridan baktigimda inmis gibi geliyor fotograflarda sürekli büyüyen bir göbek var
ay ya da o biraz psikolojik.
ben de gecen hafta bi bunalima girdim benim karnim kuculdu diye. bir de is yerinden bir arkadas sen kuculmussun dedi bana. simdi diyabet diyet falan derken ben yine biraz kilo verdim. gebe kaldigim kilonun 1 kilo altina dustum. herhalde o yuzden kuculmussun dedi bana ama ben basladim bebek buyumediiiii diye feryatlara. doktor rahmin 3 cm buyumus, bebek de buyumustur demese sakinlemeyecektim.

Bebisler.dogunca nasilsa tembellik yapamicaz . Bosver canim yaa yasasin tembel avratlar

Oyy masallah kuzuya nekadar tombis. Yesinler yanaklarini kofte dudaklarini

Canim benim hersey guzel olacak insallah dualarimiz sizinle. defnemize kavusacaksin yani cok.az kaldi .

Canim Allah yardimcin olsun insallaj bebegin iyi olur dualarim seninle. Ben de dogum yaptim bebegim kuvozde.Allahim tüm bebeklere sifa versin.

Canim ne zaman yaptin. Benmi kacirdim. Hayirli ugurlu olsun. Iyimisiniz. Bizleri habersiz birakma. .

Sagol canim Allah razi olsun

Hayırlısıyla çabucak sorunsuz ağrısız bebeğini kucağına alırsın canım. Riskin neydi merak ettim
Daha önceden kaybım var kan pıhtılaşması var, pıhtılaşma iğnesine rağmen biraz geriden gelişimi var. O yüzden çok da beklemenin faydası yok bize. Maalesef bazı duyumlarda dışarıda daha güvenli oluyor kuzularımız.

Ayrıca çok teşekkür ederim Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…