- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.501
Bende oyle yapmistim canim. Senelik izinlerimi kullanmistim calisabilir aldiktan bi zaman sonra.Günaydın arkadaşlar hayırlı günleriniz olsun.. Ben dün gittim doktora raporumu aldım haftaya muane yapalım dedi. sadece nts bağlandık şükür bir sıkıntı çıkmadı ama acayip hareketliydik.. 10 Mayısa kadar çalışa bilir aldım. Senelik izinlerimi kullanmayı düşünüyorum bu ayın son haftası izne ayrılacam..
Bence bi gprus canim dr unla. Yuksek tansiyon onemli.Dün saglikocaginda tansiyonun 15/10 çıktı hemşire telaş etti yeniden ölçtü 13/8 çıktı tansiyonun hep dusuk olur normalde evde olcuyorum normal değerler doktor kontrolum cuma günü erkene mi alsam acaba kizlar
Bende oyle yapmistim canim. Senelik izinlerimi kullanmistim calisabilir aldiktan bi zaman sonra.
Hadi dinlen bakalim evinde bisey kalmadi zaten
perşembe dr gidicem yazarımm benim kasık ve bel ağrılarım devam ediyor magnezyumu kullanıyorum bebeğimin kilosu az 2300 en son
Teyzeleri biz geldik doktordan2 hafta önce 2 haftada 500 gr almisti simdi 2 haftada 300gr almis kuzucum 2839gr az kilo almasina hic üzülmedim aksine sevindim çünkü onceki kontrolde doktor bu hızla devam ederse normal doğum şansın azalır demisti kızım da bunu duymuş olmali ki yediklerine dikkat etmis Doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söyledi şu an tam istedigimiz gibi bir bebek ne iri ne küçük dedi
Ayrıca prensesim bizi bugün cok mutlu etti görüntü acılır açılmaz parmagını emerken yakaladiksonra bize dil cıkardı cadı elini ağzına götürmeye çalışıyordu Allahim yaa ne güzel bir duygu isteyen herkese yasatsın bu da eşimin tabiriyle yanak spor kızımız
Eki Görüntüle 1809072 Eki Görüntüle 1809073
anladım cnm hersey yoluna gırer ve sağlıklı bi şekilde evinize dönersiniz inşşlhCunku cok kucuk ve buyumuyuor canim. Suda azalmaya basladi. Suanda anne karni kac gun daha guvenli emin olamiyor dr da. Oksijensiz kalma ihtimali var.O yuzden riske atmmak icin erken aliyor canim dr.buyumesi gunden gune iyice azaldi ve gectigimiz bir haftada hic buyumemis. İnsallah dogduktan sonra destekle daha cabuk buyur
Selaam kizlar.
Bugun kontrolumuz vardi. Hatirlayip soran kizcelerim cok tesekkur ederim.
Gecen bir haftada kizcem hic buyumemis. Hala 600 gr minigim. Bunun yani sira suyuda azalmaya baslamis. Zaten 34. Haftayi gorsek yeter diyordu dr.muz.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun icinde bebis alinacak.ptesi tam gunu konusucaz dr ,muzla.
Bizde yolun sonunu gorduk yani.
İnsallah tekmelerinde hissettigim kadar gucludur defne kizim.
Biraz endiseliyim. Bu kadar cabuk beklemiyordum evet hep diyordu dr ama nedense 36. Haftalari gorur geceriz diye cok inanmisim.
İnsallah kizcem icin hatyirlisi ne ise o olsun diyorum.
Dualarinizda kizcemi unutmatyin teyzeleri
Saol cnmOhhhh hadi gözün aydınn.
Ay zor bekliyorum cnm ya hemen cuma gelsinnnerken degilmi kuzucukkkkk bende nisan bitsin öyle ayrılacam işe gitmek çok zor artıkınnn
Evet cnm yaPıt pıtı geçtik tatlım pat çat küt durumundayız artık
Ay biz de o haftalara gelelim inşallah cnm yaAy teşekkür ederiz Miranda teyzesiartik icimde kocaman bi hatun taşıyorum sanirim uzun zamandır doğum pozisyonundayiz biz canım herhangi bir tarih söylemedi doktorumuz tek soyledigi bundan sonra ne zaman isterse dogabilir hic sorun olmaz ama miadında dogumlarda rastlanan sıkıntılı durum anne karnında bebek kaybı. Bu yüzden her hafta geleceksin ve bebek hareketlerine cok dikkat edeceksin artık. sanırım minik kuşun keyfini bekleyecegiz biz
Cnm inşallah hayırlı bir doğumun olsunAllah nasip ederse perşembe doğumum var evet. Riskli gebelik sınıfındayım ben bekleyipte bebeği ve beni riske atmak istemedi Dr lar.
Sen o heyecanı bir de bana sor. Zaman durdu sanki. Hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla alalım inşallah kuzularımızı
Defnecigin sağlikla gelsin inaallah cnmSelaam kizlar.
Gecen bir haftada kizcem hic buyumemis. Hala 600 gr minigim. Bunun yani sira suyuda azalmaya baslamis. Zaten 34. Haftayi gorsek yeter diyordu dr.muz.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun icinde bebis alinacak.ptesi tam gunu konusucaz dr ,muzla.
Biraz endiseliyim. Bu kadar cabuk beklemiyordum evet hep diyordu dr ama nedense 36. Haftalari gorur geceriz diye cok inanmisim.
Cnm sen de benim dualarimdasinneff1316 tanımıyorum seni ama her gün kalktigimda aklimdasiniz benimde erken doğum tehlikem var hep yatiyorum inanirmisin bazen kendime dua etmeden defne için dua ediyorum allah büyük yar ve yardımcımız olsun
Hayırlı olsun annecik yeni evCanlarim taşındık çok sukur yeni evimden yaziyorum çok çok çok Yoruldum gerçekten bisey yapmadım bi de bugün de deli gibi basım agriyo hamilelik çok zorlamaya başladı beni
Hepinizi özledim gerçekten ne var ne yok meraklardayim bi gecmisii gezimm hemen
Genelde tansiyon düşükçıkar evet bilemedim cnm benDün saglikocaginda tansiyonun 15/10 çıktı hemşire telaş etti yeniden ölçtü 13/8 çıktı tansiyonun hep dusuk olur normalde evde olcuyorum normal değerler doktor kontrolum cuma günü erkene mi alsam acaba kizlar
Geçmiş olsun cnmgünaydınnnnnnnn kızlaaaar güneşli bir gündee merhaba grip oldum yine sanırım halbuki yeni bitmişti hastalıgımmm
Insallah canim hakkinizda hayirlisi olur... eminimki defnemiz cok guclu bi kiz , herseyin ustesinden gelecektir. Allahim ikinizide yardimcisi olsunSelaam kizlar.
Emın ol ki Defne tekmelerınden daha güçlü doğacak, kız bebekler her zaman daha ıyı tutunur annesıne de hayata da , badem ye bolca bebeğe kılo aldırır ve protezini arttır yumurta cevız bolca ye faydası olup şifa olucak inşallahSelaam kizlar.
Selaam kizlar.
Teşekkür ederim canım kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum kafam çok karıştı başka bir dr daha gideceğimsmilesny canım problem kan akımında kordonda falan mı öyle erken alabilirim dedi beslenmeye dikkat et tahin ye badem ye kendini biraz bakıma cek inşallah problem olmaz
Bende iki kolumda var şimdilik bekliyorum doğum sonrasınıSelam kızlar.Bir kaç gündür sağ bileğimde şiddetli ağrı var.Sangi gece sabaha kadar üstüne yatmışımda acımış gibi.Araştırdım sanırım gebeliğe bağlı karpal tünel sendromu oluştu bnde.Yaşayan varmı bu tarz bir şey çok canımı acııyor.Bişey tuttuğumda düşürüverecekmişim gibi geliyor
Kızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?