2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende oyle yapmistim canim. Senelik izinlerimi kullanmistim calisabilir aldiktan bi zaman sonra.
Hadi dinlen bakalim evinde bisey kalmadi zaten

Bence bi gprus canim dr unla. Yuksek tansiyon onemli.

perşembe dr gidicem yazarımm benim kasık ve bel ağrılarım devam ediyor magnezyumu kullanıyorum bebeğimin kilosu az 2300 en son

Canım doktor bana 2 kiloyu geçip 35. haftaya gelirse sadece bir kaç gün küvezde kalır hatta küveze girmeden bile kurtarabilir dedi, bir de magnezyum günde 2 dedi. Hala arada kasılıyor karnım ama yine de azaldı gibi sanki. bir iki hafta daha dayansa sorun olmayacak inşallah
Senin de 36. haftayı kurtarmış, bundan sonra Allahın izniyle bişey olmaz inşallah.

oyy oyy yesin onu teyzeleri! Maşallah çok tatlı bu yaa, elini ağzına götürüyor falan maşallah kızımıza :)

anladım cnm hersey yoluna gırer ve sağlıklı bi şekilde evinize dönersiniz inşşlh

Canım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelecek, hemencik de toparlayacak defne. Sana birazcık çekerse yeterince güçlü olacak zaten. Hepimizin gözbebeği oldu burda, dualarımız hep sizinle. İyi haberlerini de alıcaz inşallah

Ohhhh hadi gözün aydınn.
Saol cnm
erken degilmi kuzucukkkkk bende nisan bitsin öyle ayrılacam işe gitmek çok zor artıkınnn
Ay zor bekliyorum cnm ya hemen cuma gelsinnn
Pıt pıtı geçtik tatlım pat çat küt durumundayız artık
Evet cnm ya
Pat küt
Uyku yok bazen :)
Ay biz de o haftalara gelelim inşallah cnm ya
Allah yardımcımiz olsun
Cnm inşallah hayırlı bir doğumun olsun
Defnecigin sağlikla gelsin inaallah cnm
neff1316 tanımıyorum seni ama her gün kalktigimda aklimdasiniz benimde erken doğum tehlikem var hep yatiyorum inanirmisin bazen kendime dua etmeden defne için dua ediyorum allah büyük yar ve yardımcımız olsun
Cnm sen de benim dualarimdasin
Herkese dua etmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun annecik yeni ev
Genelde tansiyon düşükçıkar evet bilemedim cnm ben
günaydınnnnnnnn kızlaaaar güneşli bir gündee merhaba grip oldum yine sanırım halbuki yeni bitmişti hastalıgımmm
Geçmiş olsun cnm

Günaydın kızlar
32. haftada calısabilir raporu aldıktan sonra isten cıkartılırsam haklarımı kaybeder miyim acaba? 16 haftalık ssk paramı vs..

Insallah canim hakkinizda hayirlisi olur... eminimki defnemiz cok guclu bi kiz , herseyin ustesinden gelecektir. Allahim ikinizide yardimcisi olsun

Emın ol ki Defne tekmelerınden daha güçlü doğacak, kız bebekler her zaman daha ıyı tutunur annesıne de hayata da , badem ye bolca bebeğe kılo aldırır ve protezini arttır yumurta cevız bolca ye faydası olup şifa olucak inşallah

İnsallah saglıkla kucagına alırsın canım ve cabucacık büyüyüp evinize gidersiniz. Karnında olup büyümeyecegine dısarıda cok cabuk toparlar insallah canım..

Kızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım

smilesny canım problem kan akımında kordonda falan mı öyle erken alabilirim dedi beslenmeye dikkat et tahin ye badem ye kendini biraz bakıma cek inşallah problem olmaz

Selam kızlar.Bir kaç gündür sağ bileğimde şiddetli ağrı var.Sangi gece sabaha kadar üstüne yatmışımda acımış gibi.Araştırdım sanırım gebeliğe bağlı karpal tünel sendromu oluştu bnde.Yaşayan varmı bu tarz bir şey çok canımı acııyor.Bişey tuttuğumda düşürüverecekmişim gibi geliyor

Bende iki kolumda var şimdilik bekliyorum doğum sonrasını

Kızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım

Canım o doktoru bence değiştir...

Kilosu gayet iyi bence...benimle ayni değerde sayılır...

Bebek 30 lu haftalara gelmiş bu saatten sonra sen istiyorsan hic bir şey yeme o bebek senden beslenir...doktoruma özellikle bu konuyu sormuştum...bu saatten sonra senin yemek yemen doğum sonrası için güçlü kalman için gerekli...bebek senden ne varsa çeker dedi...hatta nazi döneminde kamplardaki hamile kadınlar hakkında tez yazmış bu doktor...bebekler gayet sağlıklı doğuyor ama anne güçsüz kaldığı için doğum sonrası bebeği besleyemiyormuş...

Hic canini sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…