- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- 323
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.121
Bende oyle bilioyordum eve gidince resmini cekip atarim bebegimi bekleriken beni neler bekler kitabinda oyle yaziyordu internettede biraz arastirdim farkliymis gercektenmukus tıkacı nişan değil mi ya?ben öyle biliyordum, o ne peki? ay kafam karıştı biraz..
yaaa çok heyecanlandım erken doğummu olacak acaba perşembe günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorCanim nisan dedigin kanli veya kahverengi tarzi oluyor mukoz tikaci şeffaf yine yogun bir akinti jole gibi ayni oluyormus vucut dogum kolay olsun diye akinti topluyormus kaygan olsun diye orasi dogumdan once dusuyormus bende az once tuvalete gittim isyerindeyim yine geldi resmen slop diye dustu suya allahim nedir bu ya psikolojim bozuldu moralim coktu bu haftayi bi atlatsaydim hayirlisiyla yaa
Ayy bu haftayida atlatayim resmen kendimi dinlemekten helak oldum agrim sancim var mi diye de yok biseyim turp gibiyim :) ama is yerinde dogum baslasin istemiyorum sen kacinci haftanda dogum yapmistinfgnsml canım korkma bende yaşadım 33 haftadayken hatta bende kan da vardı doktorum rahim mukoza atıyor demisti
alttaki yeşil yazıdada 48.6 cm yazıyoYa bugunun hamilelik takviminde kirm izi yazilar hatali galiba dimi boyu nasil 33 cm nasil olsun ya gecen hafta gittim 47 cm di oglum
Kızlar size bilgi vereyim taburcu olduk hemen oglumda ki kontrolumu yapan doktora gittik bebeğim doğum kanalına pozisyonunu almış o yüzden sancilarim bugün sıfır şeker diyeti ne başladım şekerim ciğer geliştirici yüzünden cikacakmis yarın ciğer geliştirici ve pruloton yapıldı 3 gün arayla prulotona devam bir de adalat içmeye başladım akşam bir tane doktor son çare doğumu engellemek için yaticaksin iki hafta daha tut doğurma dedi
Aman csnim dur ne dogumu daha zamanım var 36. Haftadayim şimdi yan durumdayım hamilelik beni paranoya yaptı şimdide gripmi olacam hastanın olacam psikolojisindeyimfgnsml .!.:Ayy bu haftayida atlatayim resmen kendimi dinlemekten helak oldum agrim sancim var mi diye de yok biseyim turp gibiyim :) ama is yerinde dogum baslasin istemiyorum sen kacinci haftanda dogum yapmistin
Ya bugunun hamilelik takviminde kirm izi yazilar hatali galiba dimi boyu nasil 33 cm nasil olsun ya gecen hafta gittim 47 cm di oglum
Canım ciğer geliştirici iğne çok yükseltiyo şekeri 2 gün filan çok dikkat et.benim 235 e kadar yükseldiKızlar size bilgi vereyim taburcu olduk hemen oglumda ki kontrolumu yapan doktora gittik bebeğim doğum kanalına pozisyonunu almış o yüzden sancilarim bugün sıfır şeker diyeti ne başladım şekerim ciğer geliştirici yüzünden cikacakmis yarın ciğer geliştirici ve pruloton yapıldı 3 gün arayla prulotona devam bir de adalat içmeye başladım akşam bir tane doktor son çare doğumu engellemek için yaticaksin iki hafta daha tut doğurma dedi
Bende oyle bilioyordum eve gidince resmini cekip atarim bebegimi bekleriken beni neler bekler kitabinda oyle yaziyordu internettede biraz arastirdim farkliymis gercekten
Canım ciğer geliştirici iğne çok yükseltiyo şekeri 2 gün filan çok dikkat et.benim 235 e kadar yükseldi
Ben de sizdenimmmBende sendenim canm. Daha çanta bile almadik rahatlığın bu kadarı :)
Ama dün bebek odası siparisimizi verdikay sonunda gelecek odamız hiç değilse onu başardık
çok geçmiş olsun canm inşallah vaktinde gelir bebeğin
bol bol dinlen inşallah yanında yardım edecek birileri vardır
geçmiş olsun, umarım azcık daha sabreder ufaklık. Dikkat et sen yine de kendine..
Canim bebisim inşallah zamanında gelir geçmiş olsun[/QUOTE]Canım E="seldayavuzguray, post: 46018891, member: 245040"]Kızlar size bilgi vereyim taburcu olduk hemen oglumda ki kontrolumu yapan doktora gittik bebeğim doğum kanalına pozisyonunu almış o yüzden sancilarim bugün sıfır şeker diyeti ne başladım şekerim ciğer geliştirici yüzünden cikacakmis yarın ciğer geliştirici ve pruloton yapıldı 3 gün arayla prulotona devam bir de adalat içmeye başladım akşam bir tane doktor son çare doğumu engellemek için yaticaksin iki hafta daha tut doğurma dedi
Canım ciğer geliştirici iğne çok yükseltiyo şekeri 2 gün filan çok dikkat et.benim 235 e kadar yükseldi
lorenacimm! yegenimle dogum gunu das olacak senin oglun demek. bizim ki tam 11 sene once 05.05.05 te dogdu, seninki de 05.05.16 da dogacak demek :) guzel tarih :))
bu arada sezeryan mi olacaksin hayatim. nasil kesinlesti boyle tarih?
Bebişin sağ böbreğinde 22. Haftada büyüme tespit edildi teyzesi. Durması beklenirken devam etti. En son 11 mm ölçüldü. Sınır 4-5 kabul ediliyordu. Bebeği biraz erken alıp gerekirse ufak bir operasyonla müdahale edeceklermişLorenaa neden 37 canim
Amin canım benimmay ne güzel tarih de belli olmuş, oğlunun sağlığı da yerindeyse değme keyfine :) hayırlısıyla sağlığıyla doğacak inşallah oğlun
Tatlım tekrar geçmiş olsun bogaz şişmesi kötü insan bıkıyr artık yazım oluyormu tatlımBugün kontrole götürdük çok şükür geçmiş.doktor bu yıl kaçıncı şişişi dedi ikinci deyince çok çok iyi dedi.benim oğlumun beş sefer şişti bu sene diyo.kelin merhemi hesabı oldu biraz:)
Can'ım arada benım de azıcık kaçıyor öksürünce gülünceKızlar günaydın artık çişimi tutamıyorum sabah altıma ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?