- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.921
gaz dır o gazevet yaa benim de aynen oyle. gecenlerde arkadaslarla disariya cikarken giydim kot pantolunu ve cafenin ortasinda direk actim dugmesini. o kadar cok sikti ki, gobek deligimi kanatmis! esim diyor ki senin karnin buyumeye basladi. ama daha bebek 1 gr bile degil. nasil oluyor ki ?? 3 haftadir 1 kilo almisim. 1 kilo da bu kadar sikar mi anlayamiyorum!
demek ki bir ben sikayetci degilmisim bu durumdan! ozellikle bu hafta basindan beri hic bir kotuma sigamiyorum. ben hep gazdandir diye dusundum ama fikrim degismeye basladi. karnim tas gibi. hic boyle olmamisti daha once..Bende kilolu hamile kaldım 3 aylık gibi göbeğim var neden böyle oldu anlamadım ama geçtiğimiz haftalardan itibaren hamile pantolonu giyiyorum biraz düşüyor belimden ama sıkmasından daha ii
gaz r o ga
gaz dır o gaz
Kızlar bugün kontrolüm vardı doktorumu da degistirdim çok ilgili bir doktor buldum nihayet.bebislerimi gördüm biri sırt ustu yatmış hareket ediyordu elini yüzüne götürüyordu elleriyle oynuyordu digeride yuz ustu yatmış secde eder pozisyonda elleriyle oynuyordu onları öyle görünce gözlerim doldu artk dahada iyi anladım hamile oldugumu
Çok üzüldüm arkadaşım. Allah sabır versin.insallah bu acını unutturacak hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.Kalp atışını duymuştum 6+4 ken ama durmuş kalbi
Yani onlari yapinca eski haline geliyor dimi. Ay smear testini 2 ay temmuzda yaptirdim daha sonuc çıkmadı. Smear diyince aklima geldi unutmustum bakcanim evet biraz oluyo ama sonra toparliyo zaten dogumdan sonra 40in cikinca doktor dikislerin vs icin cagiriyo simir testi icin örnek aliniyo o zaman soyluyo zaten rahim egzersizi veriyo sikip kapatiyosun vajinayi
Başka bir doktora daha git muhakkak canım tek doktora güvenme. Elifeva vardı 2015 aralık annelerinde ona bebek gelişmemiş kürtaj dediler olmadı kendi düşsün düşerse dedi ve de şuan 20 küsür haftalık hamile.Kontrolden geldim dünya basıma yıkıldı.bebeğim ölmüş gelişmemiş kanama alanı büyük dedi doktor..kürtaj olcaksin yarin dedi çok kötüyüm zirzir ağlıyorum off yaa ama bi belirti yoktu ne kanama ne ağrı
Çok üzüldüm ya.başka bir doktora daha git benceKanama ağrı yoktu hissetmedim rutin kontrolde görüldü
YaaaaKızlar bugün kontrolüm vardı doktorumu da degistirdim çok ilgili bir doktor buldum nihayet.bebislerimi gördüm biri sırt ustu yatmış hareket ediyordu elini yüzüne götürüyordu elleriyle oynuyordu digeride yuz ustu yatmış secde eder pozisyonda elleriyle oynuyordu onları öyle görünce gözlerim doldu artk dahada iyi anladım hamile oldugumu
canım ben de kilolu hamile kaldım ve bugün tarttı hemşire 2 kilo vermişim ama pantolonlarım olmuyor tayt giyiyorum bende de göbek sivrildi resmen bence adet olamadık onun şişkinliği ve gaz yüzünden şişti göbişler kilo verip pantolona girememek çok anlamsız e bebek de minicik dahaevet yaa benim de aynen oyle. gecenlerde arkadaslarla disariya cikarken giydim kot pantolunu ve cafenin ortasinda direk actim dugmesini. o kadar cok sikti ki, gobek deligimi kanatmis! esim diyor ki senin karnin buyumeye basladi. ama daha bebek 1 gr bile degil. nasil oluyor ki ?? 3 haftadir 1 kilo almisim. 1 kilo da bu kadar sikar mi anlayamiyorum!
Kanama ağrı yoktu hissetmedim rutin kontrolde görüldü
Amin canım Çift yumurta ikizleri canım inşallah sende görürsün cidden çok güzel bir duyguay ne guzel bir haber bu yaa! insanin aklindan cikmaz.. :) ayni yumurta ikizleri mi yoksa ayri mi? insallah saglikla kucaginiza almak, besiklerinde oynadiklarini gormek de nasip olur. bir de su ultrasona girmek bana da nasip olur!
Geçmiş olsun canım ya cook farklı ikiside hareketliydi inş sende görürsün bak ozaman dahada sabırsızlanacaksınYaaaa
Cok guzel bir sey ya.hele birde ikiz ne tuhaftir.
Pazartesi doktorum banada bebis burda diye gosterdi salak gibi kaldim. Sali merdivenden dusunce gittigimizde esime ayaklarini kollarini kafasını gosterdi. Ben göremedim icim icimi yiyor yarin gidince bende görürüm ins
Benimde ikiz cnım iki kese görduk kalp atışi icn pazartesi gel dmsti gtmdm yarın gdcm akıntım oluyo koyu kiwamlı sende d warmıAmin canım Çift yumurta ikizleri canım inşallah sende görürsün cidden çok güzel bir duygu
Hayırlı olsun canım evet akinti var hala da devam ediyor sanırım doğuma kadar oluyormuşBenimde ikiz cnım iki kese görduk kalp atışi icn pazartesi gel dmsti gtmdm yarın gdcm akıntım oluyo koyu kiwamlı sende d warmı
Amin canım Çift yumurta ikizleri canım inşallah sende görürsün cidden çok güzel bir duygu
Iki kese cift yumurta mı oluyo acaba cnim riskli bi gebelik bizmki ayakta fazla kalamiyorm sen naslsn dinleniyo musun surekliH
Hayırlı olsun canım evet akinti var hala da devam ediyor sanırım doğuma kadar oluyormuş
Ricaedrim canim insallah sende duyarsin haftaya hwrsey yolunda gider kavusuruz yavrularimiza allahin izni ileAYYY CANIM İÇİMİ FERAHLATTIN ALLAH RAZI OLSUNÇOK TŞK EDERM CVP VERDGN İÇİN. SENİNDE GÖZÜNAYDIN OLSUNN. İNŞ HAFTAYA BNDE DUYCAM İNANIORUM İNŞ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDER MASALLAH MASALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?