2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bugün kontrolüm vardı doktorumu da degistirdim çok ilgili bir doktor buldum nihayet.bebislerimi gördüm biri sırt ustu yatmış hareket ediyordu elini yüzüne götürüyordu elleriyle oynuyordu digeride yuz ustu yatmış secde eder pozisyonda elleriyle oynuyordu onları öyle görünce gözlerim doldu artk dahada iyi anladım hamile oldugumu

gaz r o ga
gaz dır o gaz

Bende kilolu hamile kaldım 3 aylık gibi göbeğim var neden böyle oldu anlamadım ama geçtiğimiz haftalardan itibaren hamile pantolonu giyiyorum biraz düşüyor belimden ama sıkmasından daha ii
demek ki bir ben sikayetci degilmisim bu durumdan! ozellikle bu hafta basindan beri hic bir kotuma sigamiyorum. ben hep gazdandir diye dusundum ama fikrim degismeye basladi. karnim tas gibi. hic boyle olmamisti daha once..

gaz r o ga

gaz dır o gaz

ona suphe yok canim! omru billah hayatimda bu kadar gazli olmadim. biri cakmak caksa patlayacagim, o derece!
ama hic mi arada rahatlamaz, inmez ki? burda ultrasona da sokmadilar beni. ilk randevuyu 13 kasima verdiler. esim diyor ki "belki de ikizler ne biliyorsun.. ondan bu kadar kocaman oldu!" :)

ay ne guzel bir haber bu yaa! insanin aklindan cikmaz.. :) ayni yumurta ikizleri mi yoksa ayri mi? insallah saglikla kucaginiza almak, besiklerinde oynadiklarini gormek de nasip olur. bir de su ultrasona girmek bana da nasip olur!

canim evet biraz oluyo ama sonra toparliyo zaten dogumdan sonra 40in cikinca doktor dikislerin vs icin cagiriyo simir testi icin örnek aliniyo o zaman soyluyo zaten rahim egzersizi veriyo sikip kapatiyosun vajinayi
Yani onlari yapinca eski haline geliyor dimi. Ay smear testini 2 ay temmuzda yaptirdim daha sonuc çıkmadı. Smear diyince aklima geldi unutmustum bak

Başka bir doktora daha git muhakkak canım tek doktora güvenme. Elifeva vardı 2015 aralık annelerinde ona bebek gelişmemiş kürtaj dediler olmadı kendi düşsün düşerse dedi ve de şuan 20 küsür haftalık hamile.

Yaaaa
Cok guzel bir sey ya.hele birde ikiz ne tuhaftir.
Pazartesi doktorum banada bebis burda diye gosterdi salak gibi kaldim. Sali merdivenden dusunce gittigimizde esime ayaklarini kollarini kafasını gosterdi. Ben göremedim icim icimi yiyor yarin gidince bende görürüm ins

canım ben de kilolu hamile kaldım ve bugün tarttı hemşire 2 kilo vermişim ama pantolonlarım olmuyor tayt giyiyorum bende de göbek sivrildi resmen bence adet olamadık onun şişkinliği ve gaz yüzünden şişti göbişler kilo verip pantolona girememek çok anlamsız e bebek de minicik daha

ay ne guzel bir haber bu yaa! insanin aklindan cikmaz.. :) ayni yumurta ikizleri mi yoksa ayri mi? insallah saglikla kucaginiza almak, besiklerinde oynadiklarini gormek de nasip olur. bir de su ultrasona girmek bana da nasip olur!
Amin canım Çift yumurta ikizleri canım inşallah sende görürsün cidden çok güzel bir duygu

Geçmiş olsun canım ya cook farklı ikiside hareketliydi inş sende görürsün bak ozaman dahada sabırsızlanacaksın

H
Benimde ikiz cnım iki kese görduk kalp atışi icn pazartesi gel dmsti gtmdm yarın gdcm akıntım oluyo koyu kiwamlı sende d warmı
Hayırlı olsun canım evet akinti var hala da devam ediyor sanırım doğuma kadar oluyormuş

Ricaedrim canim insallah sende duyarsin haftaya hwrsey yolunda gider kavusuruz yavrularimiza allahin izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…