2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
muhtemelen benimkide böyle bisey olur olmaz gaz sıkıntısı cekiyorum Afedersin ama esimle beraberlik bile ikimizede eziyet oluyordu simdi daha bi huzursuz sanirim benim ki bebekte var ilac milac da alamiyorum Allah yardimcimiz olsun

Cnm hiç hatıralmıyorum sonuçlarda arabada demek hasimato iltihaplantan.. doğumdan sonra araştırayim sulugu ben de Ayy çok da iğrenç hayvanlar tövbe yarabbim
bende olsaydım grenc derdim ama sürekli tekrarlayan agiz ici aftlarima care olduklarindan beri lafım yok onlar manevi doktorlar benim icin :)

muhtemelen benimkide böyle bisey olur olmaz gaz sıkıntısı cekiyorum Afedersin ama esimle beraberlik bile ikimizede eziyet oluyordu simdi daha bi huzursuz sanirim benim ki bebekte var ilac milac da alamiyorum Allah yardimcimiz olsun
Amin canım amin. İşte bu konuda çok tedirginim. Yani normal zamanda bile o şişkinliğin verdiği sıkıntı ve ağrılar dayanılmazken şimdi napacağım. Hamile kalmadan önceki karnım bile 6 aylık gibiydi. Bu arada benim afedersiniz gaz çıkaramama sorunum var canım. Yani eğer sen tutamıyorsan inan rahat ol hiç tutma zaten. Mide bulantısı ve iştahsızlıkta yapıyor bu ibs. Sonrası nerdeyse depresyon şimdi bitkisel şeyler araştırmaktayım

Canlar npyonuz oh ev gibisi yokkız bebek ismi düşündünüzmü hastanede yatarken erkek çocuk isimleri toprak doruk çok hoşuma gitti güzel isimler

asil sıkıntı orada zaten cikaramiyorum bende ancak agiz yoluyla gegirme o da zorlamaylan sanırım cok igrenclestim :) usutuyoruz belki de kimbilir

Geçmiş olsun canım hastalıgı bilmiyorum ama gerçekten şiş ve kabızlık çookk zor perişanım

asil sıkıntı orada zaten cikaramiyorum bende ancak agiz yoluyla gegirme o da zorlamaylan sanırım cok igrenclestim :) usutuyoruz belki de kimbilir
Hayır yaa iğrençleşmek ile ne alakası var :)))
Walla bak rahatına. Eşler anlayışlı olacak artık. Onların bebelerini taşıyoruz nede olsa

Canlar npyonuz oh ev gibisi yokkız bebek ismi düşündünüzmü hastanede yatarken erkek çocuk isimleri toprak doruk çok hoşuma gitti güzel isimler
geçmiş olsun canım ev gibisi yok gerçekten
bizde bugün ismini ne koysak diye düşündük biraz eşimle cinsiyeti bi belli olsa çok güzel isimler var gerçekten

geçmiş olsun canım ev gibisi yok gerçekten
bizde bugün ismini ne koysak diye düşündük biraz eşimle cinsiyeti bi belli olsa çok güzel isimler var gerçekten
İsim konusunda ben cok dertliyim.
Evet daha cinsiyet belli degil ama. Olsa bile aklimda net bisey yok.
Begendiginiz isimler ne canim

Birde yatak konusu gecmis.
Ben ogluma park yatak aldim. Dediginz gibi iki kademeli. 5. Aya kadar ustte sonrasinda 2 yasina kadar alt kisminda yatirdim. Ben cok severek kullandim kraft in park yatagini almistik. 2 yas dogum gununde ananeler babanneler genc odasi aldilar dogum gunu hediyesi.
Suan tek kisilik yataginda yatiyor.yatagi alcak ve yanda korumasi var o yuzdrn dusme tehlikesi yasamadi hic cok sukur. Park yatak oneririm gercekten kullanisli

kızlaaaaaarrr yardım lütfen progestanı fitil olarak alan var mı? ya ben gece yatarken kullanıyorum ama gün içinde parça parça dökülüyor sanki hiç bişey kalmıyor içerde gibi geliyor bana sizde de böyle mi şüphelendim eczane bu hapı demişti doktoru aradım hapı fitili aynı iki türlü de kullanılıyor dedi

canım ismimden anlaşılacağı gibi favori ismim toprak çok severim zaten oğlum olacak gibi içime doğuyor hep ama kız olursa orası karışık eşim elis istiyor aslında erkeği de aden istiyor bende çocukların türk olduğu belli olmayacak diye kızdım sonuçta toprakta anlaştık ama elis konusunda nötrüm sizce nasıl?

söylenişi güzel canım elis in.
bende defne yi düşünüyorum kız olursa ama çok çok emin değilim. erkek içinde ediz i beğeniyorum. ama oda kesin değil.
oğlumda çok kolay oldu isim. eşim ali istiyordu. bende yanına kaan ı ekledim ali kaan oldu. cinsiyetini öğrendiğimiz gibi isim belliydi. ama bu bebişte işim zor gibi

Canım bende çok sevdim toprak ismini çok hoş söylemesi çok tatlı

Soylediklerini aynen uyguladim ve ertesi gun aninda toparlandim Allah razi olsun tavsiyelerin icin Tesekkur ederimmm

bende olsaydım grenc derdim ama sürekli tekrarlayan agiz ici aftlarima care olduklarindan beri lafım yok onlar manevi doktorlar benim icin :)
canim ya benim esimdede agiz yaralari cok oluyo suluk nasil iyi geldi

ayyy cok yasa sen bendede aynisi oluyo beyaz beyaz idrarla birlikte dökülüyo bende plastik kismini vücut atiyo diorum ama doktora sormadim hic bife kac tane kullsniuosun gunde

sende de oluyor mu ohh rahatladım valla ben mi beceremiyorum diye üzülüyordum valla 200 lük günde 1 tane benim senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…