2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ibs bende de var.bende kabızlık yapmaz aksine ishal yapar. en ufak birşey ishalle sonuçlanır.dediğin gibi bazı dönemlerde ilaç mecbur başvurduğum birşeydi.fakat ilk hamileliğimde çok fazla sıkıntı yaratmamıştı.evet gaz sorunu olabiliyordu ama ona da çözüm bulmuştum.stresten uzak kalmaak (tabii yapılabilirse)en başlı başına çözüm ama onun yanında hergün muhakkak yürüyüş yapardım,sabah muhakkak kuru kayısı veya kuru incir üzerine 1 bardak su ile güne başlardım ve hala aynıyım,süt bende feci gaz yapar onun için sütten ziyade yoğurt veya peynir yerim.süt illa içilecekse muhakkak ılık.pirinç bende gaz yapar çok az yerim.bunun gibi kendimi deneyerek bulmuştum hala da uygularım.ama hamilelikte çok sıkıntım olmamıştı belki de ekstra dikkat ettiğim içindir.tabii bir de baş ilaç rezene...inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırız yine...

İyi gecelerrr
Ya annisler aranizda ssk mevzuatindan anlayan var mi? Bir şey sormam lazim

Kızlar çok fena burnum kapandı üç gündür açılmadı üç gündür gece nöbeti tutuyorum böyle resmen normalde antibiyotik olmadan geçmez ama bu durumda da ilaç kullanmak da istemiyorum zarar verirse diye evde bütün doğal yolları denedim hiç biri kâr etmiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ne yapsam acaba

Kizlar gecenin bu saatinde uyandim ve kendi kendimi resmen strese bogdum yuzustu donmusum uyurken kasiklarim agrimis nasil ama genelde yuzustu yatarken goguslerim agrirdi sonra kendi kendime bakayim dedim yok goguslerimde agri yok hic kalmamis ngebelik sonlaninca hamilelik belirtileri azalirmis ya nasil su an uzgunum ya kalbi durduysa diye nasil endiseliyim anlatamam diger yandan acaba bi haftadan sonra gogus agrisida mi bitiyor bende zaten mide bulantisi yoktu simdi hicbisey kalmdi sizde nasil azalma varmmi gogus agrilarinizda kizlar

Canım çok geçmiş olsun geçtiğimiz hafta ben de acayip şekilde nezle oldum inanılmaz kötüydü estervit c vitamini ile desteklemek zorunda kaldık neyse ki iyi geldi ben o günlerde burnumu tuzlu su ile yıkadım oldukça iyi geldi deneyebilirsin.

Günaydın canlar geceyi uykusuz geçirdim çünkü rüyamda bebegimi kaybettiğimi gordum gerçek gibiydi çok korktum ağladım gece uyuyamadim Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…