2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım panik yapma bence sevinmelisin ne güzel bitmiş işte bulantıların. Ben dün mahvoldum tam azaldı derken 3 kere çıkardım zencefil çayı bile içtim ilaç aldım fayda etmedi. İçini ferah tut herşey yolundadır. Hamilelik böyle bişey işte günü gününü tutmuyo insanın. Bnm arkadaşım ağustosta doğum yaptı onun haftada sadece bi gün bulantısı olurdu ama o gün de yataktan çıkamazdı.

Bi de bulantısı hiç 2 hafta süren oldu mu?
7. haftanın ilk günü başlayıp 9. haftanın ilk günü kesildi benimki. Sevineceğime tedirgin oldum.
canım 5. haftada başladı benim.sabah ve aksam olmak üzere kusmalarım devam ediyor...ancak sunu söyliyim bi ara tamamen kesildi diye sevindim 2 gün sonra oyğun halde geri geldi...

Kizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor

Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize
Allah yardımcın olsun canım demekki sağlıklı bi bebek değilmiş hayırlısı böyleymiş inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın dua edicem senin için canım

Biliyorum her gebenin kendine göre özellikleri oluyor ve bulantısı da ona göre ama anlatamıyorum kendime.
Bekleyeceğim 1-2 gün daha.

canım 5. haftada başladı benim.sabah ve aksam olmak üzere kusmalarım devam ediyor...ancak sunu söyliyim bi ara tamamen kesildi diye sevindim 2 gün sonra oyğun halde geri geldi...

Eveet böyle geçici azalma da oluyormuş, geçen hafta da iki gün daha hafifti(bu kadar olmasa da) kusmadım diye seviniyordum sonra çok fena geri döndü. Bulansa dert, bulanmasa ayrı dert resmen.

Bugün okuduğum ikinci kötü haber oldu bu. Rabbim sağlıklı,hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Bir daha acıyla sınamasın seni ve hiçbirimizi.

Canım şimdi okudum çok geçmiş olsun dediğin gibi vardır yüce rabbimin bir bildiği inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

yapma canım ya sendemi (( allahım sabır versin niye böyle oldu allah korusun

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM EVET ÇOK ZOR AMA ELDEN Bİ ŞEY GELMİYO ALLAH EN KISA SÜREDE SANA YİNE NASİP ETSİN CNM BU GÜN KÖTÜ HABERLER DUYUYORUZ HEP GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUZ SİZİN İÇİN KENDİ ADIMA BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM GERÇEKTEN AMA ELDENDE Bİ ŞEY GELMİYOR ...

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inş en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar hamile kalırsın

ben sanırım bi kaç gün önce bi yazı yazmıştım okuduysan.bak inanki çok bağlantılı değil kusma ve bebeğin sağlığı..geçen sene kalbi durdu bebeğimin karnımda.ve ben nede olsa kusuyorum öyle böyle değil yani .hersey yolunda sarıyordum..düşün kürtaja girdim çıktım hala bulanıyordu....en azından kendi adıla konuşayım bebeği kaybetmiştim karnımdayken bile ben kusuyordum.alakası yok yani.rahat ol

cnm git bence için içini yemesinden iyidir stres daha kötü yapıo insanı bebekte etkileniyo git bizede inşallah iyi haberlerinizi ver ...

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

Arka arkaya bugun kötü haberler aldik. Cok üzgünüm. Allah en kisa zamanda saglikli evlatlar versin.

_izmirli_ , elinay19 çok gecmiş kızlar Allah sabır versin bende yasadım ve hep o korku ve tedirginlik var içimde .. hayırlısı olsun .. rabbim kısa zamanda aratmadan sağlıklı hamilelikler nasip etsin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…