- 7 Nisan 2014
- 512
- 1.227
- 43
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.761
Canım panik yapma bence sevinmelisin ne güzel bitmiş işte bulantıların. Ben dün mahvoldum tam azaldı derken 3 kere çıkardım zencefil çayı bile içtim ilaç aldım fayda etmedi. İçini ferah tut herşey yolundadır. Hamilelik böyle bişey işte günü gününü tutmuyo insanın. Bnm arkadaşım ağustosta doğum yaptı onun haftada sadece bi gün bulantısı olurdu ama o gün de yataktan çıkamazdı.Kızlar önceki sayfaya da yazdım fikir verin bana. Dünden beri bulantı-kusma yok bende. Sadece hafif bir hazımsızlık ve zaman zaman mide yanması var. Göğüs hasssasiyetim devam ediyor. İçime bir kurt düştü normalde haftaya randevum ama bugün bi hastaneye gitsem mi?
canım 5. haftada başladı benim.sabah ve aksam olmak üzere kusmalarım devam ediyor...ancak sunu söyliyim bi ara tamamen kesildi diye sevindim 2 gün sonra oyğun halde geri geldi...Bi de bulantısı hiç 2 hafta süren oldu mu?
7. haftanın ilk günü başlayıp 9. haftanın ilk günü kesildi benimki. Sevineceğime tedirgin oldum.
Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize
Allah yardımcın olsun canım demekki sağlıklı bi bebek değilmiş hayırlısı böyleymişSuan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize
Canım panik yapma bence sevinmelisin ne güzel bitmiş işte bulantıların. Ben dün mahvoldum tam azaldı derken 3 kere çıkardım zencefil çayı bile içtim ilaç aldım fayda etmedi. İçini ferah tut herşey yolundadır. Hamilelik böyle bişey işte günü gününü tutmuyo insanın. Bnm arkadaşım ağustosta doğum yaptı onun haftada sadece bi gün bulantısı olurdu ama o gün de yataktan çıkamazdı.
canım 5. haftada başladı benim.sabah ve aksam olmak üzere kusmalarım devam ediyor...ancak sunu söyliyim bi ara tamamen kesildi diye sevindim 2 gün sonra oyğun halde geri geldi...
Kizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor
bende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
yapma canım ya sendemiKizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor
Kizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor
Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inş en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde tekrar hamile kalırsınKizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor
Cok üzüldüm. Allah en kisa zamanda saglikli evlatlar versin sana.Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize
ben sanırım bi kaç gün önce bi yazı yazmıştım okuduysan.bak inanki çok bağlantılı değil kusma ve bebeğin sağlığı..geçen sene kalbi durdu bebeğimin karnımda.ve ben nede olsa kusuyorum öyle böyle değil yani .hersey yolunda sarıyordum..düşün kürtaja girdim çıktım hala bulanıyordu....en azından kendi adıla konuşayım bebeği kaybetmiştim karnımdayken bile ben kusuyordum.alakası yok yani.rahat olBiliyorum her gebenin kendine göre özellikleri oluyor ve bulantısı da ona göre ama anlatamıyorum kendime.
Bekleyeceğim 1-2 gün daha.
Eveet böyle geçici azalma da oluyormuş, geçen hafta da iki gün daha hafifti(bu kadar olmasa da) kusmadım diye seviniyordum sonra çok fena geri döndü. Bulansa dert, bulanmasa ayrı dert resmen.
Kızlar önceki sayfaya da yazdım fikir verin bana. Dünden beri bulantı-kusma yok bende. Sadece hafif bir hazımsızlık ve zaman zaman mide yanması var. Göğüs hasssasiyetim devam ediyor. İçime bir kurt düştü normalde haftaya randevum ama bugün bi hastaneye gitsem mi?
Arka arkaya bugun kötü haberler aldik. Cok üzgünüm. Allah en kisa zamanda saglikli evlatlar versin.Kizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor
cnm git bence için içini yemesinden iyidir stres daha kötü yapıo insanı bebekte etkileniyo git bizede inşallah iyi haberlerinizi ver ...
allah sabrı cemil niyaz etsin dualarımz seninle..Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?