- 13 Ekim 2015
- 29
- 34
- 8
- 28
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.801
Cevap icin Teşekkür ederim çok şükür öksürük henüz yok bal karabiber sıcak su içtim biraz iyi geldiIhlamur ve bal da ıyi geliyor geçen hafta da ben usutmustum birde kuşburnu çayı ama günde bir bardaktan fazla icilmemeliymis
Öksürük olursa çok az zencefili , bal karabiber karıştırıp yemek ıyi geliyor
valla bana vermişti canım liste orasını bilemiorum sen sor yinede benim yaptırdıklarımı götür yeterlidir hepsi var zatenCanım çok saol buldum mesajlarını :)
Ya bana doktorum test yaptır fln dedi ama laf karıştı sanırım liste vermeyi unuttu
Hastaneye sağlık ocağına vs. liste vermek gerkmez heralde di mi onlar biliyodur ne yapcaklarını? Herkeseten standart aynı testleri mi İstiyolar acaba
Bizim sizinle aynıydı sanırım. 7. Haftadayım bende bugün doktordaydım karın ultrasonumda birimde duyulmadı ama vajinal ultrasonda hemen dinledik kalp atışlarını. Siz Nasıl ultrason yaptırdınızSelamm kızlarrr nasılsınız?
Biz dr dan yeni geldik minnagımız kendini çok zor gösterdi ve kalbini duyamadık ama herşey yolundaymış bunu öğrenmek bile yetti bize kalbinide 10 gün sonra gidip tekrar dinlemeye çalışıcaz inşallah :)
Canım sanada çok geçmiş olsn çok zor bi durum inanmıyorum ne kadar çok oldu bu durum allah yardımcınız olsnKizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor
Canim ben 7+5 gunlukken duymustum ama benim bebeğim 4 gun gerideydi o yuzden yoksa 8+3tum doktor yanlis hesaplanmışta olabiliriz bebeğin durusundan dolayi demisti karnimda bakti benimBizim sizinle aynıydı sanırım. 7. Haftadayım bende bugün doktordaydım karın ultrasonumda birimde duyulmadı ama vajinal ultrasonda hemen dinledik kalp atışlarını. Siz Nasıl ultrason yaptırdınız
Karın ultrasonu yaptırdık ama biz duymadık dr görebildi sizede 10 gün sonra dinleteyim dedi alttan baksak dinlersiniz ama gerekli görmüyorum dedi bende oyüzden çok alttan bakma taraftarı olmadım açıkcası bu arada maydanoz ve nar yasakmış kızlar haberiniz olsun yiyosanız kesin dr kesinlikle yemeyin gebelikte dediBizim sizinle aynıydı sanırım. 7. Haftadayım bende bugün doktordaydım karın ultrasonumda birimde duyulmadı ama vajinal ultrasonda hemen dinledik kalp atışlarını. Siz Nasıl ultrason yaptırdınız
Canim maşallah ne güzel hep böyle devam etsin inşallah meleklerimizle yolculugumuzda doktorun cinsiyetle alakali bi şey dedi mi pekiSlm kızlar doktordan geldim bebegim gayet iyi saglıklı şükür kesem iz falan herşey yolunda 11 haftalık ultrasonda 30 mm yazıyo
Ayy valla daha dün baya çok nar yedim ben bişey olmaz inşKarın ultrasonu yaptırdık ama biz duymadık dr görebildi sizede 10 gün sonra dinleteyim dedi alttan baksak dinlersiniz ama gerekli görmüyorum dedi bende oyüzden çok alttan bakma taraftarı olmadım açıkcası bu arada maydanoz ve nar yasakmış kızlar haberiniz olsun yiyosanız kesin dr kesinlikle yemeyin gebelikte dedi
Bende maydanoz delisiyimdir bugüne kadar çok yedim ama bundan sonra yeme diye uyardı dr şimdi iğne falan verdi inşallah bir sıkıntı yaşamayız öğrenmek bile iyi oldu en azından. Sende dikkat et bundan sonraAyy valla daha dün baya çok nar yedim ben bişey olmaz inş
Tabiki mutlaka dikkat edicem bilgilendirdiğin için tşkler canım..Bende maydanoz delisiyimdir bugüne kadar çok yedim ama bundan sonra yeme diye uyardı dr şimdi iğne falan verdi inşallah bir sıkıntı yaşamayız öğrenmek bile iyi oldu en azından. Sende dikkat et bundan sonra
maşallah canım.sağlıkla inşallah hepSlm kızlar doktordan geldim bebegim gayet iyi saglıklı şükür kesem iz falan herşey yolunda 11 haftalık ultrasonda 30 mm yazıyo
Rica ederim bilgim oldukça yardımcı olurum .Tabiki mutlaka dikkat edicem bilgilendirdiğin için tşkler canım..
dr na sordunmu??benim hep düşüktür zaten progezteron alınca ağızdan feci olmuştum alttan alınca hiç etkilemedi.acaba ondanmı senin/kızlar ya benim çok tansiyonum düşüyo sizdede varmı b doktora sordum norma dedi çıkmasından kork demişti benim hiç belirtim yok buda benim belirtim mi acaba özellikle küçüğü daha çok düşüyo 4 e 5 filen böyl bişey yaşıyan varmı korkmalımıyım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?