2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar ben 9+4 haftalik hamisim 4 gun gerideydi bebegim ayin 6sinda doktora gitmiştim. Bana hiçbir zaman düşük riskin var demedi olumsuz bi sey demedi sadece esinle birlikte olma demişti ilk ay. Gittigimizde kalp atisini da duyduk melegimin benim hiç belirtim yok sadece goguslerim sis doktorum belirtin olmadigi icin ve kusmadigin icin allaha sukret sadaka ver dedi hatta ben özel hastaneye gidiyorum yani doktorum cok iyi belirtiniz yok diye üzülmeyin allahim herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin hepimizin bebislerini korusun artik bende ayda 1 gidiyorum ultrasona ay geçmiyor bu aylarrrr benimde tahmini mayis 12ydi ama doktorum 10 gun once veya 10 gun sonra olabilir dedi insallah mayis annesi olucammm

Selamm kızlarrr nasılsınız?
Biz dr dan yeni geldik minnagımız kendini çok zor gösterdi ve kalbini duyamadık ama herşey yolundaymış bunu öğrenmek bile yetti bize kalbinide 10 gün sonra gidip tekrar dinlemeye çalışıcaz inşallah :)

Ihlamur ve bal da ıyi geliyor geçen hafta da ben usutmustum birde kuşburnu çayı ama günde bir bardaktan fazla icilmemeliymis
Öksürük olursa çok az zencefili , bal karabiber karıştırıp yemek ıyi geliyor
Cevap icin Teşekkür ederim çok şükür öksürük henüz yok bal karabiber sıcak su içtim biraz iyi geldi

valla bana vermişti canım liste orasını bilemiorum sen sor yinede benim yaptırdıklarımı götür yeterlidir hepsi var zaten

Bizim sizinle aynıydı sanırım. 7. Haftadayım bende bugün doktordaydım karın ultrasonumda birimde duyulmadı ama vajinal ultrasonda hemen dinledik kalp atışlarını. Siz Nasıl ultrason yaptırdınız

Canım sanada çok geçmiş olsn çok zor bi durum inanmıyorum ne kadar çok oldu bu durum allah yardımcınız olsn

kızlarr acayip beyaz akıntım var hamile kaldıgımdan belli ic camasırım full akntı oluo sizinde oluyormu testlerdede bisey cıkmadı enfeksiyon falan akıntı normalmi

Bizim sizinle aynıydı sanırım. 7. Haftadayım bende bugün doktordaydım karın ultrasonumda birimde duyulmadı ama vajinal ultrasonda hemen dinledik kalp atışlarını. Siz Nasıl ultrason yaptırdınız
Canim ben 7+5 gunlukken duymustum ama benim bebeğim 4 gun gerideydi o yuzden yoksa 8+3tum doktor yanlis hesaplanmışta olabiliriz bebeğin durusundan dolayi demisti karnimda bakti benim

Karın ultrasonu yaptırdık ama biz duymadık dr görebildi sizede 10 gün sonra dinleteyim dedi alttan baksak dinlersiniz ama gerekli görmüyorum dedi bende oyüzden çok alttan bakma taraftarı olmadım açıkcası bu arada maydanoz ve nar yasakmış kızlar haberiniz olsun yiyosanız kesin dr kesinlikle yemeyin gebelikte dedi

Ayy valla daha dün baya çok nar yedim ben bişey olmaz inş

kızlar ya benim çok tansiyonum düşüyo sizdede varmı b doktora sordum norma dedi çıkmasından kork demişti benim hiç belirtim yok buda benim belirtim mi acaba özellikle küçüğü daha çok düşüyo 4 e 5 filen böyl bişey yaşıyan varmı korkmalımıyım ??

dr na sordunmu??benim hep düşüktür zaten progezteron alınca ağızdan feci olmuştum alttan alınca hiç etkilemedi.acaba ondanmı senin/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…