2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Dr dan yeni gelmiş biri olarak normalmiş düşük tansiyon iyi dedi dr umda benimde çok yerlerde sürekli başım dönüyo

Dr dan yeni gelmiş biri olarak normalmiş düşük tansiyon iyi dedi dr umda benimde çok yerlerde sürekli başım dönüyo

ohh valla içimi ferahlattın biraz cnm hoş benimkide normal dedi ne yapman gerektiğini söyledimi bana tuzlu ayran biraz tuzlu bi şeyler ye demişti genelde farkettim yemeği fazla kacırınca oluyo galiba aslında hamileliğimden beri yarıya düşürdüm yemekleri aralarda yoğur meyve ceviz bademle takviye ediyorum dikkat ediom normaldede tuzsuz yerim yemekleri ama vücudun onada ihtiyacı oluyo galiba ...

Banada tuzlu ayran ve bol bol su önerdi canım çok korkulucak bir durum değilmiş benim için tek korktugu soğuk algınlıgı oldu geçen haftadan bu yana iyileşemedim tek sorunumuz o şimdilik dedi tansiyonu çok umursama dedi ani hareketlerden kaçınırsan çok büyük sorun teşkil etmez dedi

dr na sordunmu??benim hep düşüktür zaten progezteron alınca ağızdan feci olmuştum alttan alınca hiç etkilemedi.acaba ondanmı senin/

ben günde 1 defa alıyorum cnm her gün olmuyo 2 3 günden bir . anca oluyo ... doktor düşükten korkma çıkarsa tehlikeli demişti ...

Canım 2 li testte mi anlaşıldı tek böbreğinin olmadığı yoksa ayrıntılı ultrasonda mı? Çünkü 2 li testte Down sendromlu olup olmayacağı çıkacak diye biliyorum o yüzden yaptırmak istemiyorum yoksa diğer testleri tabiki yaptırıcam ve doktora danışıcam öncelikle bu testten çıkan sonuca göre bir tedavi şekli olacak mı? Ona göre kararım kesinleşecek

Canim maşallah ne güzel hep böyle devam etsin inşallah meleklerimizle yolculugumuzda doktorun cinsiyetle alakali bi şey dedi mi peki
Yok canım şuan küçük daha dedi 2 hafta sonra sesleri hem cinsiyeti de görürüz bide ikili test için sesledi

Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize

kızlar ikinizede çok çok geçmiş olsun allah sabır versin ikinizede allah tekrar nasip eder inşalllah sağlıcakla

Kızlar bulantılarım t kilo vermiştim bulantı için ilaç verdi kullanan arkadaşlar iyi geliyormu zararlımı

Arkadaslar cok.şükür kürtajimi oldum.evimdeyim hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkürler

Bende maydanoz delisiyimdir bugüne kadar çok yedim ama bundan sonra yeme diye uyardı dr şimdi iğne falan verdi inşallah bir sıkıntı yaşamayız öğrenmek bile iyi oldu en azından. Sende dikkat et bundan sonra
Cnm benim ilk gebeliğimde yerlerdeydi iki uç kere burnum kanadı kısa sureli.yuksek tansiyon anne ve Bebek icin çok tehlikeli düşük tansiyonun zararı yok..ben domatese tuz atıp yiyorum sürekli arada turşu atıyorum ağzıma yanı tuzlu biseler yiyip dengelemeye çalışıyorum..şimdide aynı sorunum var bide progestan içmeye başlayınca hepten dünya donuyor mahvoluyorum fitil olarak önerdi dr ama ondada kızım olunca yatamıyorum sanki hepsi geri çamaşırıma geldi gibi oldu ağızdan devam ediyorum bende ne yapalım bir kaç hafta daha idare edecez..
Bu arada bebeğini kaybeden arkadaşlar icin çok üzüldüm rabbim tez Zaman'da sağlıklı evlatlar versin kucaklarını doldursun inşallah dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…