2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Nar neden yasak ki ben tatli nari çok tuketiyorum tamda zamanı

benim oğlumda da tutmuş bu teori ilk ultrason görüntüsünü hatırluyorum dediğin gibi uzun ve şekilliydi.7-8 haftalık

benim son ultrasonda uzun yatay şekildeydi bebek. Hiç bir cinsiyet hissetmiyorum ben, ama eşimin ailesi kız istiyor, ailedeki tüm çocuklar erkek, kız sevmek istiyorlar. Hep derler, mantıklı da bir laf, sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil. Bakalım ne çıkacak

kızlar kan tahlili yaptırmıştım kansızlık ve demir eksikliği çıktı. develt hastanesindeki dr ilaç yazdı 2 tane. kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım. bnm doktor kontrolüm 5 gün sonra. gittiğim dr.a danışıcam ama 5 gün ilç içmemezlikte yapmak istemiyorum. ilacın teki decavit diğeri gynoferon. bu ilaçları 8. haftasında kullanan var mı?

Kızlar ben de Perşembe günü ikili test için gideceğim.aynı zamanda ense kalınlığını ölçeriz dedi.Aramızda ikili test yaptıran var mı.erken değil mi

canım ben 5. haftadan beri sadece decavit kullanıyorum bende de demir eksikliği var o yüzden folik asit filan değil de bunu verdi doktorum ama diğerini bilmiyorum :)

Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize

Çok üzüldüm, zor bir durum canım çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip etsin Allah.

çok geçmiş olsun, çok zor bir durum bir anne adayı için, umarım bundan sonra sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip olur.

ilk hamileliğim öyleydi canım doğuma ile 9-5 tansiyonla girmiştim...ara sıra baş dönmeleri bir de halsizlik dıışında bir etkisi olmuyor.bebek için sorun oluşturmaz.sadece sen oturur kalkarken yavaş hareket et yoksa baş dönmesi çok olur.

Canım bende de hiç bulantı mide ekşimesi hiç bir şey yoktu hissetmiyordum hamileliğimi son bikaç gündür baya bulanıyor, karışıyor. Geceleri, sabahları, çok aç kaldığımda ve öğlen yemek yediğimde çıkarmaya başladım. Çok saçma geldi bana 9.-10. haftada bulantı başlaması. Tecrübeli bir arkadaşım bebek el kol hareket ettirmeye başlayınca başlamıştır bulantın dedi. Senin için de benim tahminim bünyen hamileliğe alıştı ve bulantı azalttı, yani bence öyle olmalı. Yine de bir kontrol ettirmekte fayda var..

Kızlar ben de Perşembe günü ikili test için gideceğim.aynı zamanda ense kalınlığını ölçeriz dedi.Aramızda ikili test yaptıran var mı.erken değil mi
bana da doktorum 11.haftada gel yapalım dedi 2li testi ama herkes 12. haftada diyo o yüzden ben de 12. hafta başında filan gidicm canım

Gynoferon kan ilacı canım bi zararı yok kan değerlerin yeterli olmadığı için dr un erken başlatmış normalde 4.ayda herkese vericek dru. Diğeri de vitaminlerden oluşan bi hap

11 ve 14. haftalarda yapılıyo canım. Bnmki haftaya çarşamba tam 12+1 oluyorum o gün

yarın dr knntrolümüz var.ikili test ister heralde.aslında geçen hafta çağırmıştı ama ben çok ultrasona girme taraftarı olmadığım için1 hafta daha bekledim.5 hafta oldu yani.cinsiyeti bile belli olabilir belki.oğlumda 11.haftada öğrenmiştik.inşallah öğreniriz çok merak ediyorum ya.bir de tabii iyi haberler duymak istiyoruz..

Ben de perşembe günü için randevu aldım ikili test dedikleri tam olarak ne koldan kan mi alıyorlar yani zararı var mı bir de ense kalınlığı ve burun ölçümü de 2li testte mi yapılıyor acaba

ÇOK SAĞOL CNM BAZEN UNUTUYORUM GERÇEKTEN HAMİLE OLDUĞUMU ÇALIŞIYORUM BİDE ZORLUYO GALİBA ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…