- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.841
Nar neden yasak ki ben tatli nari çok tuketiyorum tamda zamanıKarın ultrasonu yaptırdık ama biz duymadık dr görebildi sizede 10 gün sonra dinleteyim dedi alttan baksak dinlersiniz ama gerekli görmüyorum dedi bende oyüzden çok alttan bakma taraftarı olmadım açıkcası bu arada maydanoz ve nar yasakmış kızlar haberiniz olsun yiyosanız kesin dr kesinlikle yemeyin gebelikte dedi
benim oğlumda da tutmuş bu teori ilk ultrason görüntüsünü hatırluyorum dediğin gibi uzun ve şekilliydi.7-8 haftalık
Bende ilkinde yaptırdım bunda yaptirmicamBen de şeker yüklemesi yaptırmayacam bu gebeliğinde
Bende ilkinde yaptırdım bunda yaptirmicam
canım ben 5. haftadan beri sadece decavit kullanıyorum bende de demir eksikliği var o yüzden folik asit filan değil de bunu verdi doktorum ama diğerini bilmiyorum :)kızlar kan tahlili yaptırmıştım kansızlık ve demir eksikliği çıktı. develt hastanesindeki dr ilaç yazdı 2 tane. kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım. bnm doktor kontrolüm 5 gün sonra. gittiğim dr.a danışıcam ama 5 gün ilç içmemezlikte yapmak istemiyorum. ilacın teki decavit diğeri gynoferon. bu ilaçları 8. haftasında kullanan var mı?
Aynen 3 sene önce yaptırmıştım tecrübesizlik işte zaten sizde şeker varsa özel diyete tabi tıtuluyosunuz. Tatlıyı hamilelik boyınca abartmamak en güzeliBende ilkinde yaptırdım bunda yaptirmicam
Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize
Kizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor
çok çok geçmiş olsun canım benim.allahım mis gibi bi evlat nasip etsin inşallah..Arkadaslar cok.şükür kürtajimi oldum.evimdeyim hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkürler
ilk hamileliğim öyleydi canım doğuma ile 9-5 tansiyonla girmiştim...ara sıra baş dönmeleri bir de halsizlik dıışında bir etkisi olmuyor.bebek için sorun oluşturmaz.sadece sen oturur kalkarken yavaş hareket et yoksa baş dönmesi çok olur.kızlar ya benim çok tansiyonum düşüyo sizdede varmı b doktora sordum norma dedi çıkmasından kork demişti benim hiç belirtim yok buda benim belirtim mi acaba özellikle küçüğü daha çok düşüyo 4 e 5 filen böyl bişey yaşıyan varmı korkmalımıyım ??
Biliyorum her gebenin kendine göre özellikleri oluyor ve bulantısı da ona göre ama anlatamıyorum kendime.
Bekleyeceğim 1-2 gün daha.
Eveet böyle geçici azalma da oluyormuş, geçen hafta da iki gün daha hafifti(bu kadar olmasa da) kusmadım diye seviniyordum sonra çok fena geri döndü. Bulansa dert, bulanmasa ayrı dert resmen.
bana da doktorum 11.haftada gel yapalım dedi 2li testi ama herkes 12. haftada diyo o yüzden ben de 12. hafta başında filan gidicm canımKızlar ben de Perşembe günü ikili test için gideceğim.aynı zamanda ense kalınlığını ölçeriz dedi.Aramızda ikili test yaptıran var mı.erken değil mi
Gynoferon kan ilacı canım bi zararı yok kan değerlerin yeterli olmadığı için dr un erken başlatmış normalde 4.ayda herkese vericek dru. Diğeri de vitaminlerden oluşan bi hapkızlar kan tahlili yaptırmıştım kansızlık ve demir eksikliği çıktı. develt hastanesindeki dr ilaç yazdı 2 tane. kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım. bnm doktor kontrolüm 5 gün sonra. gittiğim dr.a danışıcam ama 5 gün ilç içmemezlikte yapmak istemiyorum. ilacın teki decavit diğeri gynoferon. bu ilaçları 8. haftasında kullanan var mı?
11 ve 14. haftalarda yapılıyo canım. Bnmki haftaya çarşamba tam 12+1 oluyorum o günKızlar ben de Perşembe günü ikili test için gideceğim.aynı zamanda ense kalınlığını ölçeriz dedi.Aramızda ikili test yaptıran var mı.erken değil mi
erken değil canım 11-14 . haftalar arası yapılıormuş.bende cumartesi yaptırıcam canım.Kızlar ben de Perşembe günü ikili test için gideceğim.aynı zamanda ense kalınlığını ölçeriz dedi.Aramızda ikili test yaptıran var mı.erken değil mi
yok arkadaşım ya valla bazen foruma girmesemmi diyorum...ye herseyi ama miktarında..herseyin fazlasıda azıda zarar ..abartmadan herseyi yiyebilirsin..Nar neden yasak ki ben tatli nari çok tuketiyorum tamda zamanı
ilk hamileliğim öyleydi canım doğuma ile 9-5 tansiyonla girmiştim...ara sıra baş dönmeleri bir de halsizlik dıışında bir etkisi olmuyor.bebek için sorun oluşturmaz.sadece sen oturur kalkarken yavaş hareket et yoksa baş dönmesi çok olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?