2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar sabah yazmıştım lekelenmem var diye doktoru aradım hemen gel dedi. Ultrasonla baktık hiç birşey yok kalp atışları başlamış. İnşallah böyle devam eder. Rapor verdi bir hafta sırt üstü yat dedi.

kızlar bugün dr. gittik fasulyemin kalp sesini dinledik Allaha bin şükür her şey yolunda tam haftasında dedi doktor çok az bir düşük riskin kalmış dedi yerleşmiş güzelce dedi eşime ilaç gibi geldi babası iyice ağırlaştı morali çok kötüydü miniğimiz bize dayanak olucak inşallah Allahım isteyen herkese ve tüm hamiş arkadaşlara sağlıklı bebişler nasip etsin

Kızlar ikinizede geçmiş olsun. Söylenebilecek fazla birşey yok tabi. En kısa sürede dilerim tekrar hamile kalırsınız.

Canım benim de dün yap 7 hafta oldu bende kahverengi değilde akıntım çok geldi normalde akıntım başlarda çoktu sonra kesildi ama dün yine eskisi gibi baya gelmişti sabah ondan mı oldu ki..

Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize
Rabbim sabır versin hayırlısı böyleymiş en kısa zamanda sağlıklı bi bebişe hamile kalırsın inş canım...

Dualarım seninle canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bir bebişe hamile kalırsın sende hakkında hayırlısı...

Yarını bekleyeceğim. Mide yanması falan var az az. İnşallah bebeğim iyidir.
O hafta da ben de çok endişelenmistim canım bulantım falan bitmisti dediğin gibi Mide yanması vardi çok Korkmuştum
Ama normalmis bebişlerimde iyi şükür daha dün gördüm
Ve bulantı diğer hafta geri döndü
Ama bence git bebek için stres daha kötü için rahat etsin

Kızlar bugün üzücü haberler aldık. İnşallah herkes sağ salim bebişlerine kavuşur ve diğer arkadaşlarda tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırlar. Ben de dün hamile olduğumu unutup kendimi fazlaca yordum sonra sol boşluğumda ve kasığımda inanılmaz bir ağrı oldu hemen yatağa uzandım ve hiç kalkmadım sabah kalktığımda da hafif ağrım vardı inşallah bir problem olmamıştır.

Bende cok merak ediyorum cnm ya oyle voyle degil paronayak olucam nerdeyse ikili test yapmaya karar verdin mi ben yaptirmicam esim istemiyordu beni de ikna etti bugun saglik ocagina gidicem bakalim belki kalbini dinletir zen gittin mi saglik ocagina
Canım ben ikili testi yaptıracağım sorun çıksa da aldırmam zaten çünkü çok zor sahip olduk bu bebeğe ne yapalım kismetten öteye yol yok der devam ederiz ben sağlık ocağına gittim ama kalp dinletmek gibi bir imkanları yok gerekli testleri de kendi doktorum yapmıştı zaten onun sonuçlarını aile hekimimin kendi sistemine düşmüş zaten bana da 17. haftadan önce acil bir şey yoksa gelme dediler o zaman galiba aşılar başlıyormuş ona cagiracaklar

Merak etme belli bir süre sonra belirtiler kendiliğinden azaliyormus benim de iştah durumum azalıp normale döndü mesela ama iyi düşünmeye çalışıyorum çünkü kötü bir şey olsa belirti verirmiş doktor da böyle dedi aradığımda

Kızlar haftasonu köye gittim aksamlari çok soğuk oluyormuş tabi gunduzun sicagina aldanip sıkı giyinmemistim soğuk aldım 2 gündür fenayim nane limonun bir zararı olmaz dimi

Köşede esya unutuyorlar sanki aman seninki daha fenaymis be canim. Yok valla ne kadar analik yapsalarsa üvey evlat olarak kaliyoruz malesef. Içli koftede yapmak zordur herkea yapamaZ ki yapasin yakınlarda kebapci falan varsa onlar satıyor evdekinin yerini tutmaz ama nefsin korelsin o meletde sevilmicek gibi değil ki

Kızlar haftasonu köye gittim aksamlari çok soğuk oluyormuş tabi gunduzun sicagina aldanip sıkı giyinmemistim soğuk aldım 2 gündür fenayim nane limonun bir zararı olmaz dimi
Ben ictim valla 2 hafta once canim. Bir sey olmadi valla bana:)) ama artik havaya aldanma biz normal değiliz artik 2 kişilik düşün

Gunaydinn tembel olunca bu saatde kalkilir
Kizlar gogsum çok agriyor bugün. Esimin refleksleri sagolsun. Gece wcye kalkiyordum donunce dusucem sanmış o hizla tutmak için elini bir atti tam göğsüme geldi nasil sıktı birde sıkı tutcam diye. Bir bağırdım birak napiyorsun diye oda zavallim karnimi sıktı sanmış. Ayy gece gece ikimizde iyi korktuk. Ama olan bana oldu gogsum baya aciyor krem falan sursem zarari olur mu acaba

Ihlamur ve bal da ıyi geliyor geçen hafta da ben usutmustum birde kuşburnu çayı ama günde bir bardaktan fazla icilmemeliymis
Öksürük olursa çok az zencefili , bal karabiber karıştırıp yemek ıyi geliyor

_izmirli_ elinay19 arkadaşlar size Allahtan sabır diliyorum ancak. Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler gönderip acınızı dindirir inşallah.
Bugün üzücü haberler geldi. Bizlerde bir muamma içinde yaşıyoruz işte daha dr gitmeme 3 hafta var. Allaha emanet bebeklerimiz. Bu yol uzun ve çok stresli her daim endişeniz bitmeyecek karnınızda büyüyen evladınız için ultrasonla görmeden içiniz rahat etmeyecek maalesef ki. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…