- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.781
Canim benim Rabbim yardimcin olsun en kısa zamanda sağlıklı bi evlat versin sana da inşallahDualariniz için teşekkür ederim insallah tekrar nasip olur saglikli sekilde Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
bende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
Kizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor
Dualariniz için teşekkür ederim insallah tekrar nasip olur saglikli sekilde Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Herkese günaydın. Benim bugün tam 7. haftam ve sabah kalktığımda çamaşırımda açık kahve lekelenme vardı. Bunu bir sorun olarak görüp görmemek konusunda kararsız kaldım. Çünkü gebelik sitelerinde 7. haftada bu tur durumların olabileceği yazıyor. Yarın doktorum var o sebeple beklemeyi düşünüyorum. Fakat merak ediyorum denildiği gibi 7. haftada bu lekelenmeyi yaşayan arkadaşlar var mı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Rabbim sabır versin hayırlısı böyleymiş en kısa zamanda sağlıklı bi bebişe hamile kalırsın inş canım...Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize
Kizlar ben de yavrumu kaybettim dun doktorumuzdan öğrendik 6 haftalikken kalbimiz atıyordu ve dün atmadigini farkettik baska hastahaneye baska doktorlara göründük ve yok atmiyor yavrumuzu 2. Kaybedisimiz arastirma yaptiracagim olmasinda hic bir problemimiz yok sukur ama oldukdan sonra 8. Haftada kalbimiz duruyor yarin kürtaja girecegin cok dua edin cok zor
Suan kurtaj icin bekliyorum üzülmüyorum RABBIMIN vardir bi bildigi ins hepiniz sagsalim kucaklarsaniz meleklerinizi tsk ederim hepinize
O hafta da ben de çok endişelenmistim canım bulantım falan bitmisti dediğin gibi Mide yanması vardi çok KorkmuştumYarını bekleyeceğim. Mide yanması falan var az az. İnşallah bebeğim iyidir.
Canım ben ikili testi yaptıracağım sorun çıksa da aldırmam zaten çünkü çok zor sahip olduk bu bebeğe ne yapalım kismetten öteye yol yok der devam ederiz ben sağlık ocağına gittim ama kalp dinletmek gibi bir imkanları yok gerekli testleri de kendi doktorum yapmıştı zaten onun sonuçlarını aile hekimimin kendi sistemine düşmüş zaten bana da 17. haftadan önce acil bir şey yoksa gelme dediler o zaman galiba aşılar başlıyormuş ona cagiracaklarBende cok merak ediyorum cnm ya oyle voyle degil paronayak olucam nerdeyse ikili test yapmaya karar verdin mi ben yaptirmicam esim istemiyordu beni de ikna etti bugun saglik ocagina gidicem bakalim belki kalbini dinletir zen gittin mi saglik ocagina
Merak etme belli bir süre sonra belirtiler kendiliğinden azaliyormus benim de iştah durumum azalıp normale döndü mesela ama iyi düşünmeye çalışıyorum çünkü kötü bir şey olsa belirti verirmiş doktor da böyle dedi aradığımdaKızlar önceki sayfaya da yazdım fikir verin bana. Dünden beri bulantı-kusma yok bende. Sadece hafif bir hazımsızlık ve zaman zaman mide yanması var. Göğüs hasssasiyetim devam ediyor. İçime bir kurt düştü normalde haftaya randevum ama bugün bi hastaneye gitsem mi?
Köşede esya unutuyorlar sanki aman seninki daha fenaymis be canim.Benim de aynı canım kaynana içli köfte yapmış benimde sevdiğimi fakat yapamadigimi bilir diğer gelirlerini çağırıp afiyetle yemisler hatta kiminin evine de göndermiş bir de şu hamile halimle bana duyurup benim de canımı istediler yine de iyi düşündüm bana da daha sonra gönderecek herhalde diye saf kafam benim cagirmadilar da getirmediler de söyledim niye böyle yaptınız diye aaaa biz seni unuttuk dediler kendim yapmayı bilsem hiç onlara muhtaç olmam da iste
Ben ictim valla 2 hafta once canim. Bir sey olmadi valla bana:)) ama artik havaya aldanma biz normal değiliz artik 2 kişilik düşünKızlar haftasonu köye gittim aksamlari çok soğuk oluyormuş tabi gunduzun sicagina aldanip sıkı giyinmemistim soğuk aldım 2 gündür fenayim nane limonun bir zararı olmaz dimi
Ihlamur ve bal da ıyi geliyor geçen hafta da ben usutmustum birde kuşburnu çayı ama günde bir bardaktan fazla icilmemeliymisKızlar haftasonu köye gittim aksamlari çok soğuk oluyormuş tabi gunduzun sicagina aldanip sıkı giyinmemistim soğuk aldım 2 gündür fenayim nane limonun bir zararı olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?