2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben de şeker yüklemesi yaptırmayacam bu gebeliğinde
canım ben de istemiyordum şeker yüklemesi çünkü zaten şekerim var gebelik boyunca 1 gr bile almamam lazım 50 gr ne demek bebeğe ve bana zarar verir dr. nasıl ikna ederim diye düşünüyordum bugün gittiğim dahiliye dr. da yüklemeye karşı anlaşılan bana sabah gelmemi aç kan vermemi sonra hastanede kahvaltı yapmamı ama zeytini peyniriyle 1 er saat arayla 2 defa daha kan vermemi böylece açlığı da tokluğu da net şekilde görebileceğimizi söyledi çok mutlu oldum gayet mantıklı istersen dr. konuş bu yöntemi

kızlar artık mide yanmasından duramaz olmuştum süt de işe yaramamaya başladı bugün dr. söyledim rennie duo şurup verdi 2 ölçek dedi ama ben tek alıyorum dünyalar benim oldu gözüm açıldı valla böylelikle hiç belirtim yok şuan ama içim rahat bebeğimin kalbi pıtır pıtırdı Allah bağışlasın onu bana

Canım bende de hasimato var. Canını sıkma yapacak bir şey yok. Allah başka dert keder vermesin. 3 yıldır sabah gözümü açtığımda yaptığın ilk şey ilacımı içmek

Ya bana doktorum hiç ikili test falan diye bir şey demedi. 12. Haftada cagirdi ama tesden bahsetmedi benimde sormak aklima gelmedi:s
Birde isim konusu dönmüş. Erkek olursa dedemin edina ahdim var koycam diye. Bir ismi recep olucak. Birde biz esimle ilk cikmaya basladigimizda konusurduk oyle taa 7 sene once falan eymen derdik hep. Hayla istiyoruz ama cok gundemde bu aralar kararsiz kaldim. Yani olursa eymen recep yada recep eymen olucak . kiz ismide hep ılgın ıraz ve eslem vardi aklimda ama kime dediysem begenmediler

Saglik ocaginda test soniclarimi istediler bir kac bilgi aldilar baska birsey yapmadilar biz herektikce sizi arayacagiz dediler dopler varmis kalp atisi icin ama 16.haftadan sonra goruluyor dedi simdi baksak cikmaz dedi hevesimde kursagimda kaldi neyse napalim .. Ama daha ne kadar dayanabilirim doktora gitmeden bilmiyorum. Aksamlari isten gelince sol kasigima agri giriyor 2 gundur umarim birsey yoktur bir de biri daha demis cok akintim var diye benimde oyle cok akintim var her defasinda kan gorucem diye cok korkuyorum gercekten allahim herbirimizie hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin cok korkuyorum cok of

Kızlar merhaba. Doktor vitamin verdimi? Kullanmaya başlayanlar folıkasıt+ vıtamınmı kullanıyor yoksa folıkasıt ı bıraktınızmı ? Bide ense kalınlığını ölçmek için kaçıncı haftada çağırdı. Ben bugün 9+6 yım 10 gun sonra gel dedı. Yanı 11+2 de

Doktora neden gitmiyorsun ki canim. Saglik ocagi genel takip yapiyor sadece pek bir sey bekleme ordan

Doktora neden gitmiyorsun ki canim. Saglik ocagi genel takip yapiyor sadece pek bir sey bekleme ordan
Doktora gittim 8. Haftamda 12. Haftada gel dedi saglik ocagina gebelik kaydi yaptirmaya gittim sadece kalbini dinliyorlar diye duymustum biryerden arada iyi gelecek diye heveslenip gittim olmadi :)

Canım meraketme içni ferah tut herşey yolundadır. Stres daha zararlı bebeğine. Akıntı 9 ay boyunca olucak canım yeterki kokulu ve koyu sarı yeşil gibi olmasın. Günlük ped kullanma sakın sık sık iç çamaşırını değiştir.

Doktora gittim 8. Haftamda 12. Haftada gel dedi saglik ocagina gebelik kaydi yaptirmaya gittim sadece kalbini dinliyorlar diye duymustum biryerden arada iyi gelecek diye heveslenip gittim olmadi :)
Yok canim ya. Ben ilk zamanlar kaydimi actirmistim. Boy kilo tansiyon ölçtü. Bazi sorular sordu. Bazi testlerin sonucunu istedi. Ben seni 12. Haftada arayip tetenoz aşısı için cagircam dedi o kadar. :) hem o kadar ultrasyona girmek iyi değil biraz sıkcaz disimizi

Vitamin vermedi canim en son gecen cuma gittim.bugün folik asit bitti benim gittim kafama göre aldim aynisini devam etcez herhalde. Ense kalinligi içinde hiç bir şey demedi çok sinir oldum şu an. Tum sorunsuz doktorlar beni mi buldu

Sağ ol canım benim moral oldu bana

Hergun ise giderken yeni giyiyorum isten gelince yine degistiriyorum ic camasirimi ilk baslarda kullaniyordum gunluk ped sonra buradan uyarilari alincs hemen attim cope

Ya bide haberim olmaz kalbi durur bebeğin veya bisey olur yasamaz diye kalbimde bir sikinti var bide kotu haberler aliyoruz cok moralim bozuldu iyice o yuzden hergun girsem ultrasona girerim :)

İyi aksamlar kizlar sizlerde gece uyaniyor musunuz? Gece kalkiyorum sonra zor uyuyorum zaten sabah 6.30da kalkiyorum cok zor geliyor bana
ay evet butun uyku duzenim mahvoldu. ayiptir soylemesi ya cisim geliyor ya da gazim rahatsiz ediyor. ama her gece muhakkak saat 1 civari, 3 civari ve 6 civari olmak uzere en az uc kere uyaniyorum. sonra da is yerinde korkuluk gibi geziniyorum...

Oyle ama bunun garantisi yok ki diyelim sabah ultrasyona girdin. Allah korusun ama rabbim yazdiysa oglen olcagi varsa olur. Oyle düşün. Çok dikkat etmeye calisiyoruz ama tevekkul de onemli işte. Akicak kan damarda durmaz demişler oyle düşün. İcini ferah tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…