- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.861
canım ben de istemiyordum şeker yüklemesi çünkü zaten şekerim var gebelik boyunca 1 gr bile almamam lazım 50 gr ne demek bebeğe ve bana zarar verir dr. nasıl ikna ederim diye düşünüyordum bugün gittiğim dahiliye dr. da yüklemeye karşı anlaşılan bana sabah gelmemi aç kan vermemi sonra hastanede kahvaltı yapmamı ama zeytini peyniriyle 1 er saat arayla 2 defa daha kan vermemi böylece açlığı da tokluğu da net şekilde görebileceğimizi söyledi çok mutlu oldum gayet mantıklı istersen dr. konuş bu yöntemiBen de şeker yüklemesi yaptırmayacam bu gebeliğinde
Nım ben bugün gittim 2 hafta sonra gel şuan erknden dedibana da doktorum 11.haftada gel yapalım dedi 2li testi ama herkes 12. haftada diyo o yüzden ben de 12. hafta başında filan gidicm canım
Kizlar dun hastaneden ciktim yazamadim size hasimato tiroidi cikti bende artik doktordan habersiz hamile kalamicagimi soyledi gebelikte her ay kontrole gidecegim gebelikten sonra da senede 2 3 kes gitmem gerekiyormus surekli degerim gozetim altinda olmaliymis sizlerde de olan var mi omur boyu ilac icerek gecirecekmisimtsh degerim 5 cikmisti 2.3 e inmis 10 günde cok sukur
Canim yani senin de mi bebegin etrafinda kanama vardi tutunamama yani benimle aynı sorun mu yoksa vajinal kanama mı vardıcanım ilk hamilelğimde de şimdide aynı durumu yaşadım bir dönem progestan kullandım ve düzeldi.sorun kalmadı
Canim senin baya ilerlemiş. Cinsiyet hakkinda bir yorum yaptimi doktor belli mi :)kızlar ikinizede çok çok geçmiş olsun allah sabır versin ikinizede allah tekrar nasip eder inşalllah sağlıcakla
Doktora neden gitmiyorsun ki canim. Saglik ocagi genel takip yapiyor sadece pek bir sey bekleme ordanSaglik ocaginda test soniclarimi istediler bir kac bilgi aldilar baska birsey yapmadilar biz herektikce sizi arayacagiz dediler dopler varmis kalp atisi icin ama 16.haftadan sonra goruluyor dedi simdi baksak cikmaz dedi hevesimde kursagimda kaldi neyse napalim .. Ama daha ne kadar dayanabilirim doktora gitmeden bilmiyorum. Aksamlari isten gelince sol kasigima agri giriyor 2 gundur umarim birsey yoktur bir de biri daha demis cok akintim var diye benimde oyle cok akintim var her defasinda kan gorucem diye cok korkuyorum gercekten allahim herbirimizie hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin cok korkuyorum cok of
Doktora gittim 8. Haftamda 12. Haftada gel dedi saglik ocagina gebelik kaydi yaptirmaya gittim sadece kalbini dinliyorlar diye duymustum biryerden arada iyi gelecek diye heveslenip gittim olmadi :)Doktora neden gitmiyorsun ki canim. Saglik ocagi genel takip yapiyor sadece pek bir sey bekleme ordan
Canım meraketme içni ferah tut herşey yolundadır. Stres daha zararlı bebeğine. Akıntı 9 ay boyunca olucak canım yeterki kokulu ve koyu sarı yeşil gibi olmasın. Günlük ped kullanma sakın sık sık iç çamaşırını değiştir.Saglik ocaginda test soniclarimi istediler bir kac bilgi aldilar baska birsey yapmadilar biz herektikce sizi arayacagiz dediler dopler varmis kalp atisi icin ama 16.haftadan sonra goruluyor dedi simdi baksak cikmaz dedi hevesimde kursagimda kaldi neyse napalim .. Ama daha ne kadar dayanabilirim doktora gitmeden bilmiyorum. Aksamlari isten gelince sol kasigima agri giriyor 2 gundur umarim birsey yoktur bir de biri daha demis cok akintim var diye benimde oyle cok akintim var her defasinda kan gorucem diye cok korkuyorum gercekten allahim herbirimizie hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin cok korkuyorum cok of
Yok canim ya. Ben ilk zamanlar kaydimi actirmistim. Boy kilo tansiyon ölçtü. Bazi sorular sordu. Bazi testlerin sonucunu istedi. Ben seni 12. Haftada arayip tetenoz aşısı için cagircam dedi o kadar. :) hem o kadar ultrasyona girmek iyi değil biraz sıkcaz disimiziDoktora gittim 8. Haftamda 12. Haftada gel dedi saglik ocagina gebelik kaydi yaptirmaya gittim sadece kalbini dinliyorlar diye duymustum biryerden arada iyi gelecek diye heveslenip gittim olmadi :)
Vitamin vermedi canim en son gecen cuma gittim.bugün folik asit bitti benim gittim kafama göre aldim aynisini devam etcez herhalde. Ense kalinligi içinde hiç bir şey demedi çok sinir oldum şu an. Tum sorunsuz doktorlar beni mi bulduKızlar merhaba. Doktor vitamin verdimi? Kullanmaya başlayanlar folıkasıt+ vıtamınmı kullanıyor yoksa folıkasıt ı bıraktınızmı ? Bide ense kalınlığını ölçmek için kaçıncı haftada çağırdı. Ben bugün 9+6 yım 10 gun sonra gel dedı. Yanı 11+2 de
Sağ ol canım benim moral oldu banaKöşede esya unutuyorlar sanki aman seninki daha fenaymis be canim.Yok valla ne kadar analik yapsalarsa üvey evlat olarak kaliyoruz malesef. Içli koftede yapmak zordur herkea yapamaZ ki yapasin yakınlarda kebapci falan varsa onlar satıyor evdekinin yerini tutmaz ama nefsin korelsin o meletde sevilmicek gibi değil ki
Hergun ise giderken yeni giyiyorum isten gelince yine degistiriyorum ic camasirimi ilk baslarda kullaniyordum gunluk ped sonra buradan uyarilari alincs hemen attim copeCanım meraketme içni ferah tut herşey yolundadır. Stres daha zararlı bebeğine. Akıntı 9 ay boyunca olucak canım yeterki kokulu ve koyu sarı yeşil gibi olmasın. Günlük ped kullanma sakın sık sık iç çamaşırını değiştir.
Ya bide haberim olmaz kalbi durur bebeğin veya bisey olur yasamaz diye kalbimde bir sikinti var bide kotu haberler aliyoruz cok moralim bozuldu iyice o yuzden hergun girsem ultrasona girerim :)Yok canim ya. Ben ilk zamanlar kaydimi actirmistim. Boy kilo tansiyon ölçtü. Bazi sorular sordu. Bazi testlerin sonucunu istedi. Ben seni 12. Haftada arayip tetenoz aşısı için cagircam dedi o kadar. :) hem o kadar ultrasyona girmek iyi değil biraz sıkcaz disimizi
ay evet butun uyku duzenim mahvoldu. ayiptir soylemesi ya cisim geliyor ya da gazim rahatsiz ediyor. ama her gece muhakkak saat 1 civari, 3 civari ve 6 civari olmak uzere en az uc kere uyaniyorum. sonra da is yerinde korkuluk gibi geziniyorum...İyi aksamlar kizlar sizlerde gece uyaniyor musunuz? Gece kalkiyorum sonra zor uyuyorumzaten sabah 6.30da kalkiyorum cok zor geliyor bana
Oyle ama bunun garantisi yok ki diyelim sabah ultrasyona girdin. Allah korusun ama rabbim yazdiysa oglen olcagi varsa olur. Oyle düşün. Çok dikkat etmeye calisiyoruz ama tevekkul de onemli işte. Akicak kan damarda durmaz demişler oyle düşün. İcini ferah tutmaya çalışHergun ise giderken yeni giyiyorum isten gelince yine degistiriyorum ic camasirimi ilk baslarda kullaniyordum gunluk ped sonra buradan uyarilari alincs hemen attim cope
Ya bide haberim olmaz kalbi durur bebeğin veya bisey olur yasamaz diye kalbimde bir sikinti var bide kotu haberler aliyoruz cok moralim bozuldu iyice o yuzden hergun girsem ultrasona girerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?