- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- 323
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.881
Ay canim ya ne kadar dogru soylemissin sanki ultrasona girince bisey olmayacaginin garantisi mi var dimi haklisin allah hayirlisini versin diyelim hepimiz icin insallahOyle ama bunun garantisi yok ki diyelim sabah ultrasyona girdin. Allah korusun ama rabbim yazdiysa oglen olcagi varsa olur. Oyle düşün. Çok dikkat etmeye calisiyoruz ama tevekkul de onemli işte. Akicak kan damarda durmaz demişler oyle düşün. İcini ferah tutmaya çalış
Ins canim tek duam hepimiz için evlatlarimizi hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. Kaybi olan arkadaslarimizada en yakin surede saglikli gebelik nasip etsinAy canim ya ne kadar dogru soylemissin sanki ultrasona girince bisey olmayacaginin garantisi mi var dimi haklisin allah hayirlisini versin diyelim hepimiz icin insallah
Amin cnmmIns canim tek duam hepimiz için evlatlarimizi hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. Kaybi olan arkadaslarimizada en yakin surede saglikli gebelik nasip etsin
Evet benimde ole males3fİyi aksamlar kizlar sizlerde gece uyaniyor musunuz? Gece kalkiyorum sonra zor uyuyorumzaten sabah 6.30da kalkiyorum cok zor geliyor bana
Geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin inşaallahArkadaslar cok.şükür kürtajimi oldum.evimdeyim hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkürler
11 ile 12. Haftada bakıyorlarmış. Sonrakı haftalarda yanıltıcı oluyormuş. 12. Haftada tekrar gıt canımVitamin vermedi canim en son gecen cuma gittim.bugün folik asit bitti benim gittim kafama göre aldim aynisini devam etcez herhalde. Ense kalinligi içinde hiç bir şey demedi çok sinir oldum şu an. Tum sorunsuz doktorlar beni mi buldu
Evet canım. Avuç içim kadar
Canım bende de hiç bulantı mide ekşimesi hiç bir şey yoktu hissetmiyordum hamileliğimi son bikaç gündür baya bulanıyor, karışıyor. Geceleri, sabahları, çok aç kaldığımda ve öğlen yemek yediğimde çıkarmaya başladım. Çok saçma geldi bana 9.-10. haftada bulantı başlaması. Tecrübeli bir arkadaşım bebek el kol hareket ettirmeye başlayınca başlamıştır bulantın dedi. Senin için de benim tahminim bünyen hamileliğe alıştı ve bulantı azalttı, yani bence öyle olmalı. Yine de bir kontrol ettirmekte fayda var..
İkili testte degil canim ayrintili testlerde rtabiiki.Canım 2 li testte mi anlaşıldı tek böbreğinin olmadığı yoksa ayrıntılı ultrasonda mı? Çünkü 2 li testte Down sendromlu olup olmayacağı çıkacak diye biliyorum o yüzden yaptırmak istemiyorum yoksa diğer testleri tabiki yaptırıcam ve doktora danışıcam öncelikle bu testten çıkan sonuca göre bir tedavi şekli olacak mı? Ona göre kararım kesinleşecek
Canim bebegin etrafinda kan keseleri var.Canim yani senin de mi bebegin etrafinda kanama vardi tutunamama yani benimle aynı sorun mu yoksa vajinal kanama mı vardı
Çok geçmiş olsun canım.Arkadaslar cok.şükür kürtajimi oldum.evimdeyim hepinize iyi dilekleriniz icin teşekkürler
Bugun dr kontrolum vardi.
Kalp atislarini dinledim minigimin.
Etrafinda biraz kan keseleri varmis.benim agrim kanamam olmadigi icin simdilik korkulacak bisey yok.
Birde suan sat a gore 7+5 gunluk bebegim ama usg ye gore 6+5 cikti. Gec dollenmis ondan adet tarihiyle bir degildir dedi. Adet tarihine gore olan dogum tarihinden gec dogabilir dedi. Oglum 41 haftalik dogmustu
Bu bebisimde cok bekleticek beni galiba. Zaten normal tarih 26 mayis bir hafta gec olursa biranda haziran annesi oluveririm
Bir dahaki kobtrol 1 ay sonra insallah
Bugun dr kontrolum vardi.
Etrafinda biraz kan keseleri varmis.benim agrim kanamam olmadigi icin simdilik korkulacak bisey yok.
Birde suan sat a gore 7+5 gunluk bebegim ama usg ye gore 6+5 cikti. Gec dollenmis ondan adet tarihiyle bir degildir dedi. Adet tarihine gore olan dogum tarihinden gec dogabilir dedi. Oglum 41 haftalik dogmustu
Bu bebisimde cok bekleticek beni galiba. Zaten normal tarih 26 mayis bir hafta gec olursa biranda haziran annesi oluveririm
gözün aydın canım maşallah benimde 26 mayıs drdi doktor doğum için bakalım hayırlısıBugun dr kontrolum vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?