2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay canim ya ne kadar dogru soylemissin sanki ultrasona girince bisey olmayacaginin garantisi mi var dimi haklisin allah hayirlisini versin diyelim hepimiz icin insallah

bende İstanbul'un fethedildiği gün 29 mayıs ta inşallah anne olacağım. heyecanlı bekleyişim devam ediyor.

Ay canim ya ne kadar dogru soylemissin sanki ultrasona girince bisey olmayacaginin garantisi mi var dimi haklisin allah hayirlisini versin diyelim hepimiz icin insallah
Ins canim tek duam hepimiz için evlatlarimizi hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim. Kaybi olan arkadaslarimizada en yakin surede saglikli gebelik nasip etsin

11 ile 12. Haftada bakıyorlarmış. Sonrakı haftalarda yanıltıcı oluyormuş. 12. Haftada tekrar gıt canım

Evet canım. Avuç içim kadar

dün aynen bende yaşadım, göbekten iğne yapacaktım göbeğimin sol tarafını hafifçe tutunca top gibi bişey geldi elime, dr ultrasonla tam oraya bakıyodu bebeği göstermek için bu mümkünmü acaba keseyimi tuttum anlamadım ama çok tuhaf oldum

işte benimle aynı durumda olan biri, doğum tarihimiz çok yakın, benimde dünden beri midemde bi bulantı yanma var, düne kadar zerre belirti yaşamadım, iki gündür bi boşluktayım sanki, baş ağrım uykuya eğilim felan oluyo, bize piyango sonradan vurdu galiba

İkili testte degil canim ayrintili testlerde rtabiiki.
Ama bence o testte onemli.acikcasi ben down sendromlu bi cocugum olucaksada bilmek isterim.
Birde o test cikan sonucun istatiksel verilere gore degerlendirmesi. Bebek kesin sagliksiz demek degil.
Ama eger bi risk varsa daha sık incelenir kontrolu yapilir hic olmazsa.ben bu sebeple yaptirmak istiyorum canim

Canim yani senin de mi bebegin etrafinda kanama vardi tutunamama yani benimle aynı sorun mu yoksa vajinal kanama mı vardı
Canim bebegin etrafinda kan keseleri var.
Benim kanamam yok.olan ictrn yani.
Bugun kontrolum vardi yine varmis kan keseleri ama herhangi bir agrim olkmadigi icin ve kanamam da olmadigi icin dr progestan vermedi.kanama olursa hemen ara dedi. Baska bi tedbir soylemedi

Bugun dr kontrolum vardi.
Kalp atislarini dinledim minigimin.
Etrafinda biraz kan keseleri varmis.benim agrim kanamam olmadigi icin simdilik korkulacak bisey yok.
Birde suan sat a gore 7+5 gunluk bebegim ama usg ye gore 6+5 cikti. Gec dollenmis ondan adet tarihiyle bir degildir dedi. Adet tarihine gore olan dogum tarihinden gec dogabilir dedi. Oglum 41 haftalik dogmustu
Bu bebisimde cok bekleticek beni galiba. Zaten normal tarih 26 mayis bir hafta gec olursa biranda haziran annesi oluveririm
Bir dahaki kobtrol 1 ay sonra insallah

Gözünüz aydın canım darısı başıma inş :) ama sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın..

Hayirli olsun bebeğin,inş sağ saglim kucaklarimiza da alırız hayirlisiyla. Karından mi baktı,alttan mı. Benim doktorum da bugün için çağırmıştı ama benim ki de geç döllenme gitmedik.haftaya gidelim diyoruz.bugün 7+3 um SAT göre

gözün aydın canım maşallah benimde 26 mayıs drdi doktor doğum için bakalım hayırlısı
dakikada kaç kez atıyo bebişin kalbi öncekine göre artmışmı yoksa ilk defamı dinledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…