2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar 2 gündür çok çıkarma yapınca dün drumu aradık. Eşim bebeğe bişey mi oldu diye çok panik olunca beni de korkuttu. Drum da normal olduğunu söyledi ama sbh gelin bi bakalım içiniz rahat etsin dedi. 10 gibi gidicez bebişimizi görmeye inş herşey yolundadır 2. bebeğimiz de olsa endişe heyecan hiç bitmiyomuş

Günaydın bayanlar
Dün gece uyumak için uzandığımda soldan sağa dönerken (ani hareket yapmadım) kasık kısmımda keskin ani bi acı hissettim rahat bi 20-25 dk sürdü o acıylada uyumuşum ilk kez böyle kötü oldum
Acaba bi sıkıntı olur mu ki doktor ultrasonda bakarkende hep sol tarafa yakın bakıyo bebişe acaba bi zararı oldu mu ki

Ben de bir kaç gün önce kendimi fazlaca yordum ve senin dediğin gibi sol tarafımda keskin bir ağrı ve acı oldu ben de hemen yatağa girip uyudum ertesi gün yine hafif hafif vardı hatta hala bile sancım oluyor pimpiriklenmek istemiyorum her şey Allah'tan 31 Ekim'de kontrolüm var o zaman doktoruma sorucam

benimde 5 kasımda randevum var ama dün ilk kez öyle kötü oldum eşimede diyemedim ama o acıyla kıvrana kıvrana uyudum İnşallah birşey olmamıştır

İnşallah güzel haberlerle gelirsn bebişin büyümüş tür gelince yaz

GÜNAYDIIIIIIINNNNNN GÜZEL HAMİŞŞLER BUGÜN NASILIZ BAKALIM DÜN BİZİM DOKTOR RANDEVUMUZ VARDI VE BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI İLK KEZ DUYDUK EŞİM DE O SIRADA VİDEOYA ÇEKTİ AÇIP AÇIP İZLİYORUZ ÇILGINLAR GİBİ ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ TEYZELERİ, SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BÜYÜYOMUŞ BENİM MİNİK FASULYEMALLAHIM YAVRULARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN...SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Günaydın kızlar galiba hasta oluyorum ateşim varr kalkamiyorum oturduğum yerden

Günaydın kızlar galiba hasta oluyorum ateşim varr kalkamiyorum oturduğum yerden

Geçmiş olsun hastalık çok kötü bol bol dinlen ben çalıştığım için rapor almak zorunda kalmıştım neyse ki atlattım inşallah bu kışı rahat ve hastalıksız bir şekilde atlatırız.

Sağol canim benim evdeyim zaten ben ama gribim ağırdır benim astimim olduğu için toparlayamiyorum hemen

Ben c.tesi gideceğim ikili test için, evet ücretli. Ücreti hastaneden hastaneye fark ediyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…