- 25 Eylül 2015
- 190
- 335
- 18
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.921
Benim de uyku düzenim alt üst özellikle saat 5 gibi kesin uyanıyorum 1-2 saat uyuyamıorum sonra öğlen uykum gelio eşim de bebek doğunca gece çok uyanıcaz ya şimdiden alıştırma yaptırıyo sana diyo :))
Günaydın bayanlar
Dün gece uyumak için uzandığımda soldan sağa dönerken (ani hareket yapmadım) kasık kısmımda keskin ani bi acı hissettim rahat bi 20-25 dk sürdü o acıylada uyumuşum ilk kez böyle kötü oldum
Acaba bi sıkıntı olur mu ki doktor ultrasonda bakarkende hep sol tarafa yakın bakıyo bebişe acaba bi zararı oldu mu ki
Ben de bir kaç gün önce kendimi fazlaca yordum ve senin dediğin gibi sol tarafımda keskin bir ağrı ve acı oldu ben de hemen yatağa girip uyudum ertesi gün yine hafif hafif vardı hatta hala bile sancım oluyor pimpiriklenmek istemiyorum her şey Allah'tan 31 Ekim'de kontrolüm var o zaman doktoruma sorucam
İnşallah güzel haberlerle gelirsn bebişin büyümüş tür gelince yazGünaydın kızlar 2 gündür çok çıkarma yapınca dün drumu aradık. Eşim bebeğe bişey mi oldu diye çok panik olunca beni de korkuttu. Drum da normal olduğunu söyledi ama sbh gelin bi bakalım içiniz rahat etsin dedi. 10 gibi gidicez bebişimizi görmeyeinş herşey yolundadır 2. bebeğimiz de olsa endişe heyecan hiç bitmiyomuş
benimde 5 kasımda randevum var ama dün ilk kez öyle kötü oldumeşimede diyemedim ama o acıyla kıvrana kıvrana uyudum İnşallah birşey olmamıştır
İnşallah canım yazarım hemen :) geçen hafta çarş kontrolüm vardı ztn, bugün görücem haftaya çarş da ikili testim var her hafta görmüş olucam bu ay
İnşallah güzel haberlerle gelirsn bebişin büyümüş tür gelince yaz
Oh ne güzel valla sevindim senn adına çokİnşallah canım yazarım hemen :) geçen hafta çarş kontrolüm vardı ztn, bugün görücem haftaya çarş da ikili testim var her hafta görmüş olucam bu ay
Günaydın kızlar galiba hasta oluyorum ateşim varr kalkamiyorum oturduğum yerden
Ayy bende yaaa uykulu geziyorum okuldaBütün gün uyukluyorum
Sağol canim benim evdeyim zaten ben ama gribim ağırdır benim astimim olduğu için toparlayamiyorum hemenGeçmiş olsun hastalık çok kötü bol bol dinlen ben çalıştığım için rapor almak zorunda kalmıştım neyse ki atlattım inşallah bu kışı rahat ve hastalıksız bir şekilde atlatırız.
Ben c.tesi gideceğim ikili test için, evet ücretli. Ücreti hastaneden hastaneye fark ediyor canım.Topikde yakalanmayan kalmadi sanirim ya. Varsda bol bol c vitamini tuketsin bundan sonravalla merakdan catlicam bende cinsiyeti için. Oyy ayda 1de zor ya nasil beklicez. Birde ozele mi gidiyorsunuz öyleyse eğer ikili test icin ücret odeniyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?