- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.901
Bendede Demir Ferit'in ve b12 eksikliği var ama doktorum 12 haftadan önce ilaç vermem dediğikızlar kan tahlili yaptırmıştım kansızlık ve demir eksikliği çıktı. develt hastanesindeki dr ilaç yazdı 2 tane. kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım. bnm doktor kontrolüm 5 gün sonra. gittiğim dr.a danışıcam ama 5 gün ilç içmemezlikte yapmak istemiyorum. ilacın teki decavit diğeri gynoferon. bu ilaçları 8. haftasında kullanan var mı?
evet canım biraz büyüdüCanim senin baya ilerlemiş. Cinsiyet hakkinda bir yorum yaptimi doktor belli mi :)
İlkinden alisigim gecikmelereGözünüz aydın canım darısı başıma inş :) ama sağlıklı olsun da geç olsun güç olmasın..
Karindan bakti canim.Hayirli olsun bebeğin,inş sağ saglim kucaklarimiza da alırız hayirlisiyla. Karından mi baktı,alttan mı. Benim doktorum da bugün için çağırmıştı ama benim ki de geç döllenme gitmedik.haftaya gidelim diyoruz.bugün 7+3 um SAT göre
İlkk defa dinledim canim.gözün aydın canım maşallah benimde 26 mayıs drdi doktor doğum için bakalım hayırlısı
dakikada kaç kez atıyo bebişin kalbi öncekine göre artmışmı yoksa ilk defamı dinledin
Topikde yakalanmayan kalmadi sanirim ya. Varsda bol bol c vitamini tuketsin bundan sonraevet canım biraz büyüdüben en son 8 haftalık iken gitmiştim kontrole artık aylık olucak dedi doktorum kontroller 1 ay olmuş olucak gitmeyeli bu cumartesi kontrolüm var hem ikili test olucak .hemde cinsiyeti görüp söyler mi bilmiyorum.Söyler ise burda sizinle paylaşırım .ama bi yandan da korkmaya başlıyorum sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek için allahım önce sağlıcakla olsunda bütün herkesin bebişleri o minik kalp atışlarını tekrardan duymak için gün sayıyorum.birde grip ve öksürük eklendi karnımı tutarak öksürüyorum şurup niyetine keçi boynuzu pekmezi içiyorum .Bi geçse şu öksürük
Ya simdi ben buna salak kari demiyim de napim dangalak ya. 12. Hafta sonu gidicektim allahdan burda bir kac sey öğreniyoruz yoksa kalcam mal gibi11 ile 12. Haftada bakıyorlarmış. Sonrakı haftalarda yanıltıcı oluyormuş. 12. Haftada tekrar gıt canım
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşİlkinden alisigim gecikmelere
Herkes tarihi veriyodu su gun gelicek bugun gelicek diye. Kimseyi dinlemedi
Hep yengec olucak derken birgunle aslan burcu oldu.
Suanda tam bir aslan evin krali oldu adam
Decavit ben de kullanıyorum takibimi yapan doktorum verdi hem vitaminmiş hem bulantıya iyi geliyormuş ama bulantın çok olursa kullan yeter dedikızlar kan tahlili yaptırmıştım kansızlık ve demir eksikliği çıktı. develt hastanesindeki dr ilaç yazdı 2 tane. kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım. bnm doktor kontrolüm 5 gün sonra. gittiğim dr.a danışıcam ama 5 gün ilç içmemezlikte yapmak istemiyorum. ilacın teki decavit diğeri gynoferon. bu ilaçları 8. haftasında kullanan var mı?
Benim de uyku düzenim alt üst özellikle saat 5 gibi kesin uyanıyorum 1-2 saat uyuyamıorum sonra öğlen uykum gelio eşim de bebek doğunca gece çok uyanıcaz ya şimdiden alıştırma yaptırıyo sana diyo :))İyi aksamlar kizlar sizlerde gece uyaniyor musunuz? Gece kalkiyorum sonra zor uyuyorumzaten sabah 6.30da kalkiyorum cok zor geliyor bana
Saglik ocaginda test soniclarimi istediler bir kac bilgi aldilar baska birsey yapmadilar biz herektikce sizi arayacagiz dediler dopler varmis kalp atisi icin ama 16.haftadan sonra goruluyor dedi simdi baksak cikmaz dedi hevesimde kursagimda kaldi neyse napalim .. Ama daha ne kadar dayanabilirim doktora gitmeden bilmiyorum. Aksamlari isten gelince sol kasigima agri giriyor 2 gundur umarim birsey yoktur bir de biri daha demis cok akintim var diye benimde oyle cok akintim var her defasinda kan gorucem diye cok korkuyorum gercekten allahim herbirimizie hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin cok korkuyorum cok of
Bu cinsiyet 16. Haftada dimi kizlar bide ilk hamilelikte bebegi hissetmekte 20. Haftada mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?