2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Canim süt alerjisi olabilir. Bizde supheleniyoruz aynı durum söz konusu 2 haftadır diyetteyim. Kaka tahlili yaptırmani oneririm. Bizim Dr mikrop kapmış olmasından da suphelendi şu an 2 tane antibiyotik kullaniyoruz

Canim kilo şu çok ii. Doğum kilosu na göre hemde ayına göre. Bana göre gerek yok ama Dr un bu konuda daha ii bilgi verecektir.

Gunaydin kizlar nasilsiniz sicaklar disinda iyiyiz ... yuzyilin en sicak haziran ayini geciriyormusuz yatamiyorum kalkamiyorum sicaktan hic bir is yapasim gelmiyor ...
Bu sıcaklarda bebişlerimize bakabilmek en büyük iş zaten..Geri kalan işler,kalsın oldukları yerde :)insan iyice halsizleşiyor sıcakta,bir de oruç tutsak,ne olacaktı bilmem..

Bağırsak enfeksiyonunun devam ettiğini nasıl anladın canim

Bu sıcaklarda bebişlerimize bakabilmek en büyük iş zaten..Geri kalan işler,kalsın oldukları yerde :)insan iyice halsizleşiyor sıcakta,bir de oruç tutsak,ne olacaktı bilmem..
Aynen katılıyorum. Bazen diyorum bu işi ben mi beceremiyorum hersey kaliyor. Bir taraftan hastalıkta olunca tuz biber oluyor ustune

acelya2687 canim avukat olan arkadasimiz senmiydin ... birsey soracaktim ... bizim apartmanda 2 komsu kavga etti tutmus benim alttaki beni sahit yazdirmis tabi inkar ediyor hakim kendi yazdi diyor hakim beni ne tanisin diger komsum dedi haberin olsun seni sahit yazdirdi bu halde ki o zaman son haftamdi hamileligim de gitmedim tabiki ne isim ... gecen haftalarda vardi gitmedim hakim demis niye gelmedi bebegi var gelemez demis o zaman kasima atıyorum o zaman gelir demis ...beni sahit yazana actim agzimi yumdum gozumu sen zaten gecimsizsin herkesle kavga ediyorsun ben olayi gormedim ne konusucam orda dedim bizi sen ayirdinya diyor allahim basimdan kaynar sular dokuldu nasil rahat yalan soyluyor sen iyimisin diyorum ben oyle hatirliyorum dedi hakimede oyle soyleyince sahit yazilmisim birsuru atistik terbiyesiz yaaa ...feristahi gelse beni o mahkemeye getiremez bunuda boyle bil dedim dava bitmez dedi umrumda degil dedim oturun barisin yoksa senelerce gidin gelin ...
Simdi ben o aahitlige gitmezsem bisey olurmu canim gormedigim biseye sahitlik yapamam ben asla yalan soylemem kaldiki oburude komsum ne etcem canim sinir etti beni bu kadin

amanınnn
evlerden irak olsun senin komsu :)

Sorma walla canim annemle ayni binadayiz herkes oruclu oraya iniyorum ablamin bebeginede bakiyoruz 2 bebek artı 2 cocuk kendi evim annemin evi o kadar millete iftar yemegi hazirla kaldir sıtkım sıyrıldı walla ise baslasamda dinlensem diyorum

Oyy Allah kolaylık versin,işe başlayınca rahatlarsın inş..

hal kalmıyorki yapacak
yemek yapsam camasır vs yetio

utu dag gibi
ev cok pis :)

napalim saglik olsunmnn
Ütümü oda ne kendisiyle pek muhattap degilim misafirlige giderken bebisimin kiyafetlerini utuluyorum onun haricinde esim ve ben hep kot giyeriz tisortleri cok muntazam katlarim utulenmis tisortten ayiramazsin gomlek giyecek olursak giyecegimiz zaman utuluyorum walla ... nefret ediyorum utu yapmaktan

amanınnn
evlerden irak olsun senin komsu :)
Sorma su mubarek gunlerde delirtti beni amann birde piskin kaynanasina anlatmis beni kaynanasi demis niye oyle yapiyor gelsin olduuuu canim dedim utanmadan birde kaynananla benimi cekistiriyosun dedim kaynana sormadim ne yapicami git selam soyle dedim dedimde dedim beni susturana ask olsun saka gibi bir kadin aramiz iyi olsa gam yemicem benlede zor geciniyor zaten ... ise giderken ayak sesinden uyaniyorum bir daha da uyuyamiyorum diye kapima cikan bir insan bu dusunun ne kadar dengesiz birde beni begenmez iyi komsu degilmisim ulan sabah gidip aksam geliyorum ses yok seda yok swn ne durup durup kasiniyosun kalp hastasi olmasaydi coktannnn elime almistim da annem korkutuyor beni bisey olur sebebi olursun diye ama benim yapmadigimi obur komsum yapti elinden zor almis kocasi insani zorla zivanadan cikariyor dayagi yiyince kendini hakli saniyor

Kız şahit olacakken samada dava açmasın kadın sakin ol bakalım :) şaka Bi yana çağırıldığınız mahkemede şahitlik yapmak zorunlu ne yazık ki... Komşun olayı anlatırken, yada hakimin sorusu üzerine senin adını geçirdiyse hakim kendiliğinden adın geçtiği için senin bilgine de başvurmak istemiş olabilir. Kanuni olarak gelmeyen tanık için polisle zorla getirme hakları var hakimlerin, sabah kapın çalıp evden alıp götüredebilirler, hakim o şekilde söylemişse polise yazı yazmıştır bence. Gidip ben görmedim 9 aylık hamile ne işim var kavgada diycen...ama bizzat hakim karşısında yemin ettikten sonra bunu söylemen gerekiyor ne yazık ki

C
Amannn ciddimisinnn bizi o ayirdi demis yalanciiii ... su an icin oyle bir karar yok son hadde kadar direniyim o zaman salak kadin yaaa kasimda da gitmicem bakalim ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…