- 13 Eylül 2015
- 179
- 218
- 53
- 41
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #58.881
Bizde yapmadı sadece bulantı yaptı. Biz suprax kullandıkYa kizlar bize doktor idrar enfeksiyon diye antibiotik verdi. Günde 1 kere yarim ölçek fixef diye bi şurup. Dün verdim gaz yaptı çocugumda. Gece dogru duzgun uyuyamadi cocuk. Ben de biraktim. Yan etkilerinde de yaziyo zaten gaz bulanti vs. Yarin kultur sonucu cikacak. Oa gore bisey yapcam. Baska ilac versinler zaten bi sikayetimiz yok cok sukur. Sizin antibiotikler de yapti mi gaz falan ???
Mamayi içiyor mu canım. Ben mama vermiyorum inat ediyorum vermeye çalışıyorum. A ARTVINLI9876 canım sen mama veriyor musun ? Senin bebiste bu ara memeyi red ediyor değil mi
Bide kızlar @askbahcem ve A ARTVINLI9876
Ben mama biberon vermiyorum cnm.
Dr.ozellikle tembih etti inatlasma almiyorsa ama biberon verme dedi.Artik maymun oldum her careyi deniyorum bende.
Yatarak emziriyorum olmadi ayakta eee diyerek tutturuyorum sonra yavasca oturuyorum emsinde ben raziyim her yolu denemeye.
Bir arkadas asidan sonra oldu demis.bizimkinin alakasi yok neredeyse e.ay asimiz geldi bizim asidan sonra sikintimiz yoktu 1 haftadir basladi(
bizim bebisler memeye savaşıyorlar hani Ee benim sıpa çok terliyor acaba susuz kalırlar mı? Doktora götürsem mi
Selam kızlar aranıza yeni katıldım benim kızında 2.5 aylik 2350 gr doğdu ve şimdi 5.600 günde 3 sefer bezini değiştiriyorum sizce doymuyor mu ki mama takviyeside yapıyorum gece uykumuz yok G unduzde eh ışte ne zaman düzelir sizce bu durum
Kızlar bebisler iniz in kakalari kokuyor mu nasıl kokuyor
Ben de mama vermedim hiç,sütüm yettiği sürece de vermem diye umuyorum bir süre..Bizimkiler minyon olacaktır belki..
emine sabrim ,nerelerdesin,görünmedin çoktandır?
Ben de 2liyi aldim ebe 3lu olanı aldirdi off ta hangisi dogru acaba vicdan yaptim2 defa vurulan iyiymiş. Rotreks mi ne adı. Tam nasıl yazılıyor bilmiyorum ama.152 tl mis .
Arkadaslarla bebeklerınıze su verın ole olurmu su ıcecekler tabi vucutları susuz kalmasın bn her mamanın arkası verıorumBu benimde aklima takilmiyor degil cnm her seyi sordum onu sormayi unuttum.
Esimde versek ne olur su iste diyip duruyor.
Sali gunu asimiz var o zaman sorarrim o zamana kadar vermiycem.
Hosgeldin aramiza:))
Bizim dr.gunde 5 6 kez cisli bezini aciyorsan sorun yok demisti.3 kez az geldi bana cnm Dr.sor istersen icin rahat etsin.
Bn cam acıom terlıyor dikkat et cnm benim bebekler havale geçirir havalansın ev bn demin bayagi actim camiTerli olması daha kötü canım camı aç ama karşısında başka yerden açma cereyan yapmaması için... Balkona çıkıyoruz, bahçeye iniyoruz, sıcaktan çıldırıyo yoksa. Bide temiz hava alınca uykusunu falan daha rahat oluyo kızlar, deneyin sizde
Su verırsen kalmaz cnm ben bırazdan verecem ogluma uyuyor diye bişey veremiomBide kızlar @askbahcem ve A ARTVINLI9876 bizim bebisler memeye savaşıyorlar hani Ee benim sıpa çok terliyor acaba susuz kalırlar mı? Doktora götürsem mi
Evet canım bebekler için mor olan. Bizim oğlanın ateşi akşam 9 gibi çıktı calpol verdim düştü. Alarm kur yatarken her saat başı veya her 40 dakikada bir kontrol et2. Ay aşımızı olduk sabah. Çok stres yaptım bu günü atlatırsak yarın daha rahat olurum herhalde. Şuan ateşi yok uyuyor. Aşıdan değil ama uykusu geldiği için arabada yıktık ortalığı sanırsınız 4 iğneyi aynı anda batırdılar :) eve geldk hemen sızdı. Çok yaygaracı bizimki uykusu geldimi en çok 1 saat sonra uyucak sağlık ocağında bekleyince 2 saati geçti kafası attı :))
Şimdi sürekli ateşine bakıyorum. Ateş ne Zaman çıkabilir akşama doğru ateş olmasada bir çay kaşığı calpol vereyim mi? Gecede o an ateşi olmasada vereyim diyorum uyuyoruz sonuçta ateşi yükselir ben geç farkederim bişey olur mazallah allah korusun.
Calpolun morunu verdi Eczane doğru demi bebek ve çocuk diye yazıyor üstünde
Ben demistim ve bu sebeple yaptirmicam sanirim ama sen gaz diyosun benim tepki dedigim mukuslu kanli kaka. Faceteki alerji grubunda bi cok kisi yazmis tepkilerin bu asidan sonra basladigi yada kotuye gittigini. Cocuk gastroloji uzmanlari yaptirmayin diyomus. Ama ben kimseye yaptir yaptirma diyemem rota zor bi hastalik.Slm kızlar. Rota aşısı ile ilgili çok kararsızım ben ya. Geçen bir arkadaş yazmıştı. Bağırsak tepkili bebeklere önerilmiyor diye. Biz ilk iki ay özellikle çok gaz sancisi yaşadık. Biraz rahatlamışken gaz ve bu türevde şeyler yaşamak da istemiyorum. Nasıl bakıyorsunuz? Yalsa Esmeralda yaptıracaksınız galiba.
@yalsa sen nasıl ikna oldun?
Bir de benim oğlum yatınca elleri kıpırdanınca hemen uyanıyor. Ankarada sıcak oldu artik kundak yapmak istemiyorum. Var mı bizim gibi uykusu hafif bebekler.? Siz nasıl çözüm buldunuz?
Bebegin kac gunluk? Benimki 3 aylik olacak 2 aydan sonra az az kaldirmaya basladi 1 haftadir falan baya kaldiriyo bende endiselenmeye baslamistim buyuk kizim daha erken yapiyoduSizin bebişler yüzüstü yatırdığınızda başını kaldırabiliyor mu,benim kızım kaldıramıyor,başını yan çevirip yatıyor sadece..
Mama her zaman son caredir. Sonundaki yagli kismi alamiyo olabilir biraz onu dene sutunun az oldugunu dusunuyosan emzirme kampina girebilirsinBizde sarılık falan yok cnm,niye almıyorlar ki.gayet huzurlu uyuyor emiyor maşallah eziyeti yok bana.kilo almasa mama mi verecek bizimki damlayı kusuyor mamayı nasıl içecek ki hic vermedim şimdiye kadar
Sut alerjisi gibi gorunuyo 2 hafta falan cok sıkı sut urunleri diyetine girip duzelip duzelmedigini takip et bencekızlar oğlum çok huzursuz hc durmuyo. bugun 2.ay asılarımızı olduk ates yok ama aksamdan beri aglıyo fitil ve surupta verdim. aksi gbi bugun saglık ocagndaki doktor kulagı agrıyor dedi şimdide kakasında kan var iplik seklinde ama fazla. gecen seferde kakasnda kan varken tahliller temiz cıkmisti acaba diyorum süt alerjisimi. bu aksam 2 bardak ayran ictim. bu konuda tecrubeli arkadaslar acil yardım rica ediyorum
Benimde aklima geldi soracaktim uzun zamandir yok@zeyas ,sen de yoksun çoktandır,iyisinizdir umarım..
Mis kokuyo mis :) kotu kokuyo tabi nerdeyse dogustan kokulu herkes usutuyosundur diyodu 3 aydir hic mi usutme gecmez kokacak demekki :)Kızlar bebisler iniz in kakalari kokuyor mu nasıl kokuyor
72 günlük kızım,ben de endişeleniyorum bazen,yatırdığımda kesinlikle başını kaldıramıyor,sağa ya da sola çevirip yatıyor sadece..zamanı var herhalde..Ben demistim ve bu sebeple yaptirmicam sanirim ama sen gaz diyosun benim tepki dedigim mukuslu kanli kaka. Faceteki alerji grubunda bi cok kisi yazmis tepkilerin bu asidan sonra basladigi yada kotuye gittigini. Cocuk gastroloji uzmanlari yaptirmayin diyomus. Ama ben kimseye yaptir yaptirma diyemem rota zor bi hastalik.
Bebegin kac gunluk? Benimki 3 aylik olacak 2 aydan sonra az az kaldirmaya basladi 1 haftadir falan baya kaldiriyo bende endiselenmeye baslamistim buyuk kizim daha erken yapiyodu
Mama her zaman son caredir. Sonundaki yagli kismi alamiyo olabilir biraz onu dene sutunun az oldugunu dusunuyosan emzirme kampina girebilirsin
Sut alerjisi gibi gorunuyo 2 hafta falan cok sıkı sut urunleri diyetine girip duzelip duzelmedigini takip et bence
Benimde aklima geldi soracaktim uzun zamandir yok
Mis kokuyo mis :) kotu kokuyo tabi nerdeyse dogustan kokulu herkes usutuyosundur diyodu 3 aydir hic mi usutme gecmez kokacak demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?