2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Ya kizlar bize doktor idrar enfeksiyon diye antibiotik verdi. Günde 1 kere yarim ölçek fixef diye bi şurup. Dün verdim gaz yaptı çocugumda. Gece dogru duzgun uyuyamadi cocuk. Ben de biraktim. Yan etkilerinde de yaziyo zaten gaz bulanti vs. Yarin kultur sonucu cikacak. Oa gore bisey yapcam. Baska ilac versinler zaten bi sikayetimiz yok cok sukur. Sizin antibiotikler de yapti mi gaz falan ???

Bizde yapmadı sadece bulantı yaptı. Biz suprax kullandık

Mamayi içiyor mu canım. Ben mama vermiyorum inat ediyorum vermeye çalışıyorum. A ARTVINLI9876 canım sen mama veriyor musun ? Senin bebiste bu ara memeyi red ediyor değil mi

Bu benimde aklima takilmiyor degil cnm her seyi sordum onu sormayi unuttum.
Esimde versek ne olur su iste diyip duruyor.
Sali gunu asimiz var o zaman sorarrim o zamana kadar vermiycem.

Hosgeldin aramiza:))
Bizim dr.gunde 5 6 kez cisli bezini aciyorsan sorun yok demisti.3 kez az geldi bana cnm Dr.sor istersen icin rahat etsin.

Arkadaslarla bebeklerınıze su verın ole olurmu su ıcecekler tabi vucutları susuz kalmasın bn her mamanın arkası verıorum

Bn cam acıom terlıyor dikkat et cnm benim bebekler havale geçirir havalansın ev bn demin bayagi actim cami

Bir ara yaşamıştım canım. Kakası kokuyodu. Annem üşütmüş deyince. Biraz kalın giydirdim. Terleyince sırtına mendil koydum. Ayağını sıcak tuttum geçmişti koku.

Kizlar lutfennnn kizmayin bana
Kac kez soruldu cevaplandi biliyorummmm.

Oyun halisi tavsiyesi istiyorum.Bir kac sitede baktim ama gelince elime amannn buda ne demek istemiyorum

Fitcy baby zurafa muzikli oyun arkadasim alayim diyorum sizce nasil 130 tl.mis fiyati.

Kaka kokuyor derken anormal bi koku mu oluyo? Değilse bizim doğdu doğalı kokar kakası bende söylenirim hatta kokuttun ortalığı diye :)

2. Ay aşımızı olduk sabah. Çok stres yaptım bu günü atlatırsak yarın daha rahat olurum herhalde. Şuan ateşi yok uyuyor. Aşıdan değil ama uykusu geldiği için arabada yıktık ortalığı sanırsınız 4 iğneyi aynı anda batırdılar :) eve geldk hemen sızdı. Çok yaygaracı bizimki uykusu geldimi en çok 1 saat sonra uyucak sağlık ocağında bekleyince 2 saati geçti kafası attı :))

Şimdi sürekli ateşine bakıyorum. Ateş ne Zaman çıkabilir akşama doğru ateş olmasada bir çay kaşığı calpol vereyim mi? Gecede o an ateşi olmasada vereyim diyorum uyuyoruz sonuçta ateşi yükselir ben geç farkederim bişey olur mazallah allah korusun.

Calpolun morunu verdi Eczane doğru demi bebek ve çocuk diye yazıyor üstünde

Evet canım bebekler için mor olan. Bizim oğlanın ateşi akşam 9 gibi çıktı calpol verdim düştü. Alarm kur yatarken her saat başı veya her 40 dakikada bir kontrol et

Ben demistim ve bu sebeple yaptirmicam sanirim ama sen gaz diyosun benim tepki dedigim mukuslu kanli kaka. Faceteki alerji grubunda bi cok kisi yazmis tepkilerin bu asidan sonra basladigi yada kotuye gittigini. Cocuk gastroloji uzmanlari yaptirmayin diyomus. Ama ben kimseye yaptir yaptirma diyemem rota zor bi hastalik.
Sizin bebişler yüzüstü yatırdığınızda başını kaldırabiliyor mu,benim kızım kaldıramıyor,başını yan çevirip yatıyor sadece..
Bebegin kac gunluk? Benimki 3 aylik olacak 2 aydan sonra az az kaldirmaya basladi 1 haftadir falan baya kaldiriyo bende endiselenmeye baslamistim buyuk kizim daha erken yapiyodu
Bizde sarılık falan yok cnm,niye almıyorlar ki.gayet huzurlu uyuyor emiyor maşallah eziyeti yok bana.kilo almasa mama mi verecek bizimki damlayı kusuyor mamayı nasıl içecek ki hic vermedim şimdiye kadar
Mama her zaman son caredir. Sonundaki yagli kismi alamiyo olabilir biraz onu dene sutunun az oldugunu dusunuyosan emzirme kampina girebilirsin
Sut alerjisi gibi gorunuyo 2 hafta falan cok sıkı sut urunleri diyetine girip duzelip duzelmedigini takip et bence
@zeyas ,sen de yoksun çoktandır,iyisinizdir umarım..
Benimde aklima geldi soracaktim uzun zamandir yok
Kızlar bebisler iniz in kakalari kokuyor mu nasıl kokuyor
Mis kokuyo mis :) kotu kokuyo tabi nerdeyse dogustan kokulu herkes usutuyosundur diyodu 3 aydir hic mi usutme gecmez kokacak demekki :)

72 günlük kızım,ben de endişeleniyorum bazen,yatırdığımda kesinlikle başını kaldıramıyor,sağa ya da sola çevirip yatıyor sadece..zamanı var herhalde..

bızımkı gecelerı uykuyu uzattı baya 12de yada 1de uyuyor sabah 6 yada 7 de kalkıyor emıyor gerı uyuyor 11 e kadar sonra gene emıp 1e kadar yatıyor bazen ondan sonra tamamen uyanık gun içi kısa şekerlemeler oluyor akşam 9da bıraz uyuyor tamamende 12 1 gıbı yatıyor bayadır boyle duzen 3200 dogmustu 2 ay 6100 geldı 2ayda 2900 kılo almıstı bugunde 2 ay 13 gunlk 6650 olmus kılo alımı ıyı dıye bende hiç ellemıyorum eskıden alarm kuruyordm uyku yonunden sıkıntımız yok çok şukur bastan berı gecelerı uyuyan bı bebek ama çok asabı sinirlı benm oglum :))) babası gibi zorla gülüyor gülmez pek hemen sinirlernıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…