- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.461
İyiyiz bebişim oğluşun keyfi yerinde annesine kök söktürüyor bel ağrılarıyla :) İşlere yoğunlaştım bu aralar. Malum masraflarımız olacak. Senin kuzucuklar ne yapıyorHahahah canim gecen bende gordum bayildim yaa.benim cadilarda durmazsa asacam boylee.sen nasilsin bu arada hic gorunmuyosun.oğluşun nasill
Bizimkilerde iyi canim cok sukur.bende biraz ayakta kaldimmi belime vuruyor.afacanlar simdiden basladilar vallaha.sende cok yorma kendini canim.bu havalarda calismakta zordur.Allah yardimcin olsun canim.İyiyiz bebişim oğluşun keyfi yerinde annesine kök söktürüyor bel ağrılarıyla :) İşlere yoğunlaştım bu aralar. Malum masraflarımız olacak. Senin kuzucuklar ne yapıyor
Benim bulantilarimda hala devam ediyor hemen hemen her sabah istifra ediyorum varmi hala devam eden? Bu gebeligim cok sikintili basladi plesentamda rahim agzindaydi 2-3 hafta kanamalarim oldu simdi cok sukur biraz yukariya cikti boyle sikintisi olan varmiydi
Gecmis olsun canim ben bir ay yattim o donemde ve ordan burdan surekli okuyarak cok moralimi bozdum maalesef o donem tam kapatiyordu simdi eski sezeryan dikisimin uzerine kadar cikti umarim haftan ilerledikce seninkide cikarda son haftalari rahat geciririzcnm benm de plasentam aşağıdaymış, kanamam olmadı benim ama bu hafta mide bulantım başladım, doktorum takip ediyoruz su an sıkıntı yok ama 28. haftaya kadar yerinin değişmesi lazım dedi, tam rahim agzını kapatıyor normal doğum yapamayacakmışım değişmezse
Kan uyuşmazlığı olan annişler indirect combs testini yaptiran var mi yada doktor ne zaman yaptirin dedi ?
bizde de var. keseyi gördüğümüzde yapılmıştı bu tahlil.tekrar bakılması gerekiyor mu? ben iğne de vuruldum zatenKan uyuşmazlığı olan annişler indirect combs testini yaptiran var mi yada doktor ne zaman yaptirin dedi ?
yürüyüş yapiyorum aslinda ama sislik oluo tuz hayatimdan cikti resmen suyuda cok iciyorum ama niyeyse bugun sisti cokSenin kilo alimin gayet normal bence ideal. Valla siskinlikler bende de başladı. Büyük ihtimal hareketsizlikte arttırıyordur bu durumu. Aslında fırsati olanların düzenli yuruyu SD yapmadı lazım. Bide az tuz bol su tabi. Bende işten dolayı çok oturduğun için özelikle ayaklar cook gidiyor. Akşam uyarınca sabah bakıyorum inmiş baya sonra tekrar sisiyor gün içinde. İste bir öyle bir böyle.
Bu kadin beni oldurtcek Suanda dogumuma takmis kaynanam diyoki normal dogum niye istiyosun sezeryan yap ayyy bu kadin beni cok sinir ediyo herseye karisiyo bebegimin kiz olmasini istedi esim erkek olmasini istemesine ragmen simdi kizim olcak otur hazirlik yap demi simdide dogumuma karismis
canım pıt pıt seğirme gibi hissediyorsun ya da mısır patlaması gibi yani ben öyle hissediyordum,şimdi daha net hissediyorum,16.haftada başlamıştım hissetmeye,sende hissedersin,belki hissediyorsundur ama anlamıyosundur öyle de olabilir :)
Bu kadin beni oldurtcek Suanda dogumuma takmis kaynanam diyoki normal dogum niye istiyosun sezeryan yap ayyy bu kadin beni cok sinir ediyo herseye karisiyo bebegimin kiz olmasini istedi esim erkek olmasini istemesine ragmen simdi kizim olcak otur hazirlik yap demi simdide dogumuma karismis
arkadaslar mrb.doktorum son kontrolumde sola dogru yatmam gerektıgını belırtti. sureklı sola yatıyorum fakat uyku ıcerısınde saga dogru yatarken buluyorum kendımı ve endışelenıyorum. cunku sola yatmaktan sol tarafım agrıyor artık .bazen de sırt ustu yatarken buluyorum kendımı ve sonra hemen sola donuyorum .boyle rahat uyumanın bı taktıgı varmıdır acaba. cunku bebegım ıcın endışelenıyorum bazen .rıske mı gırıyorum saga ve sırtustu yatarak Allahım korusun .
bende hep sola doğru yatıyorum ama uyandığımda hep yüzüstüyümbende sola yatmaya calısıyorum ama kalktıgımda her pozisyonda buluyorum kendimi..bazen suclu gibi hissediyorum bebeğime bişey olcak diye korkuyorum..sonra kıpırdıyo kerata içim rahat ediyor...bence tavsiye edilen sol ama hep de sol değildir herhalde..
sende onu sinir et kız strese gireceğine. yada bana havale et ben pamuk gibi yaparım onu :)Bu kadin beni oldurtcek Suanda dogumuma takmis kaynanam diyoki normal dogum niye istiyosun sezeryan yap ayyy bu kadin beni cok sinir ediyo herseye karisiyo bebegimin kiz olmasini istedi esim erkek olmasini istemesine ragmen simdi kizim olcak otur hazirlik yap demi simdide dogumuma karismis
kilo alanlar der ya içtiğim su bile yarıyo diye. sende aldığım hava yarıyo dersintuzlu yemiyorum bol su içiyorum genede oluyor.nasıl bi vücutsa bendeki şişmek için can atıyor sanki
bende aynı şekilde hissediyorum birde doğumumuz aynı gün gözüküyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?