- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.421
Canım benim çok teşekkür ederim sen maşallah büyütmüşsün darısı bizlerin başına olsun inşallah senin gibi bizde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebislerimizeayy yaa e güzel son zamanalrda hep hamile haberleri geliyor bir zamanlar beraber beklediğim arkadaşlarımdann..
çok mutlu oldumm canım..
Allah tamamına erdirsin inş..
benimde 11 ve 15. hafatada çok büyük kanamalarım olmuştu..
o iğnenin acısını bilirimm ama kaybetme korkusunu daha iyi bilirim..
sabır canım yat ve dinlenn geçecek bu günlerrr..
tekrar tebrik ederimm
Bakın sağda yuvarlak
hayırlı olsun canım. biz duyduk 6+6 da.bazen geç duyulabiliyor ama.inş haftaya duyarsın sendemrb arkadaşlar,6+5 im.kalp atışı için gittiğimizde duyamadık daha yeni oluşum sürecinde dedi doktor.sizde durumlar nasıl?heyecanla beklemedeyim eevet rahat olmak gerek ama insanın iiçi kıpır kıpır olunca duramıyor yerinde=)
o zaman ben de görürüm. Çoook teşekkürler. Sevindim şimdi.doktora gitmek için Acele etmiyordum göremezsem diye. Gideyim ben :)benim zaten ilk muayenem dündü işte :))
İlk muayenede hepsini gördük çok şükür.Dün 5+5 idim.ama benim beta hcg baya yuksektı ilk yaptığımda 8700 cıvarında ben ona bağlıyorum erkenden kalbını kesesini görmemi,kişiden kişiye değişiyor sanırım kısacası.Kesemin cok buyuk oldugunu soyledı bırde doktor bılmıyorum bunla da bı ılgısı varmı.Genelde beta 2000 i gecince kese gözükür diyorlar.
Ben de bu gruba dahil olmak istiyorummmm
Hadi gözün aydın minnoş hoşgeldin aramızaaa :)İlk sayfada da mesajım varmış.
Merhabalarrr
HoşbuldummmHadi gözün aydın minnoş hoşgeldin aramızaaa :)
günaydın canım naptin merak ettim seniGunaydın herkese
Hadi bakalım inşallah görürsün. Günlerimiz nerdeyse aynı. sen görürsen ben de görürüm canım. Haberlerini bekliyorum.kızlaaarr sabah b-hcg yaptırdım 13000 çıktı.. öğleden sonra dr a gideceğim.. inşallah görürüm keseyi......:)
Yapacağım birşey yok cnm birkacgun sonra başka doktora gidicem bakalım onlar ne diyecekgünaydın canım naptin merak ettim seni
anladım canım.umarım yok olur o ne ise.belki de ikizidir dicem ama...Yapacağım birşey yok cnm birkacgun sonra başka doktora gidicem bakalım onlar ne diyecek
Yok cnm değil ama şükür iki doktorda zarar verecek yada hamileligini sonlandiracagimiz birsey değil dedi ama büyüdükçe inş kötü şeyler olmaz Rabbime emanet ettim o hayirlisini nasip ederanladım canım.umarım yok olur o ne ise.belki de ikizidir dicem ama...
Cnm çalışıyorsun dimi senKızlar önceki gün kahverengi akıntım vardı progestorona basladım dun sıkıntı yoktu az önce akıntı ıcınde kırmızılık geldi ilk defa uff
Kızlar önceki gün kahverengi akıntım vardı progestorona basladım dun sıkıntı yoktu az önce akıntı ıcınde kırmızılık geldi ilk defa uff
evet canım rabbim bilir en hayırlısını.zarar vercek bişey olmamasına sevindimm ya tatlım umarım büyümez.Yok cnm değil ama şükür iki doktorda zarar verecek yada hamileligini sonlandiracagimiz birsey değil dedi ama büyüdükçe inş kötü şeyler olmaz Rabbime emanet ettim o hayirlisini nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?