2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim çok teşekkür ederim sen maşallah büyütmüşsün darısı bizlerin başına olsun inşallah senin gibi bizde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebislerimize

Ne oldugu anlasilmadi mi canim zamanla kaybolur ins.en azindan yaninda bebisin.
Bakın sağda yuvarlak
hayırlı olsun canım. biz duyduk 6+6 da.bazen geç duyulabiliyor ama.inş haftaya duyarsın sende

o zaman ben de görürüm. Çoook teşekkürler. Sevindim şimdi.doktora gitmek için Acele etmiyordum göremezsem diye. Gideyim ben :)

Kızlar önceki gün kahverengi akıntım vardı progestorona basladım dun sıkıntı yoktu az önce akıntı ıcınde kırmızılık geldi ilk defa uff

anladım canım.umarım yok olur o ne ise.belki de ikizidir dicem ama...
Yok cnm değil ama şükür iki doktorda zarar verecek yada hamileligini sonlandiracagimiz birsey değil dedi ama büyüdükçe inş kötü şeyler olmaz Rabbime emanet ettim o hayirlisini nasip eder

Yok cnm değil ama şükür iki doktorda zarar verecek yada hamileligini sonlandiracagimiz birsey değil dedi ama büyüdükçe inş kötü şeyler olmaz Rabbime emanet ettim o hayirlisini nasip eder
evet canım rabbim bilir en hayırlısını.zarar vercek bişey olmamasına sevindimm ya tatlım umarım büyümez.

selamlar,
ben de 5+5 lik hamişim. 5 yaşında da bir kızım var. ikinici bebek için çok uğraştık. tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hediye gibi geldi bu bebek.
keseyi de salı günü gördük. yalnız drum rahimde kasılma farketti ve progestan iğne yaptı. endişelendim açıkçası umarım meleğim beni bırakmaz.
haftaya cuma -21 mayıs- kalp atışları için çağırdı drum.
benim sizlere sorum şu: benim ruh halim çok değişti. sürekli gergin, üzgün, stresli hissediyorum kendimi. eşimden bile soğudum. bu arada psikoloğum ama gelin görün ki kendime faydam yok şu aşamada.
bir anaokulum var ve en güzeli çocuklarla ve kızımla vakit geçirmek oluyor. onun haricinde hiç bir şeyden keyif almıyorum. bir de sol bacağım çok çekiliyo

benzer yakınmaları olan var mı aranızda?
sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…