- 21 Ocak 2015
- 581
- 371
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.401
Ekleyeyim canım. sat , tahmini dogum, yas, kilo , kacıncı bebek?papatyaesra canım benide ekler misin?
Canım çok geçmiş olsun,cok dikkat et ayaklarını kaldırıp Yatman gerekiyor bir süre,benimde kanamam olmustu iğneye başlamıştım,bir sonraki randevum da kalp atışını görünce ıgneyide kesti drum...Ama gel gelelim hiç mi olmuyor,tabikide oluyor yine arada bizimde böyle geçecek demek ki Allah bebeklerimizi bize bagislasinKızlar günaydın çok yorgun hissediyorum dün akşam üzeri kanamam artınca doktorum hemen hastahaneye yatırdı Rabbime binlerce şükür kesede bebisde yerindeymis bozulmada yokmuş yedik iğneleri geceyi hastahane de geçirdik geldik halen kanamam azar azar devam ediyor bu kritik günleri inşallah biran önce anlatırız düşük riskim devam ediyormuş bizede dua edin arkadaşlar
Ekleyeyim canım. sat , tahmini dogum, yas, kilo , kacıncı bebek?
Arkadaslar bir de burdan yazarsanız kacırabilirim herzaman giremiyorum.. özelden bilgilerinizi mesaj atarsanız kacırma sansım olmaz
Aramıza hosgeldin canım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsinmerhaba herkese bende bir ocak annasi olacagim inwAllah bu topiyi yeni buldumm..Allah hepimizin bebiwlerini korusun inwAllah ..sikintida olan kanamasi olan arkadawlar acil wifalar dilerim..bugunlerde gecicek inwAllah..bu arada benide araniza alirmisiniz?
Canım tesekkürler güzel sözlerin için inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebislerimizeCanım çok geçmiş olsun,cok dikkat et ayaklarını kaldırıp Yatman gerekiyor bir süre,benimde kanamam olmustu iğneye başlamıştım,bir sonraki randevum da kalp atışını görünce ıgneyide kesti drum...Ama gel gelelim hiç mi olmuyor,tabikide oluyor yine arada bizimde böyle geçecek demek ki Allah bebeklerimizi bize bagislasin
Canım benim güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkür ediyorum bu günler çabucak geçse daha bir kere ohhh deyipte göbüşümü okşayıp gezemedim kalbura döndüm iğne yemekten hayırlısıyla doğsun annesi ısırıcak onun her yerini
Aramıza hosgeldin canım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
cooooook tewekkur ederim canim .. aminnnnnnn inwAllahhhhh
Kızlar gunaydın,dun akşamüstü benm de kanamam oldu, hatta dedim ki şimdi kesin düşmüştür artık Allah korusun.Hiç ümidim yoktu ,doktorum çok şiddetli sancın veya kanaman olursa acile git mutlaka demişti.
Neyse gittik eşimle ,kanamadan sonra (biraz hafiflemişti az da olsa) ,doktor baktı kese yine olması gerektiği yerde görünüyor ama kanama alanı var dedi.Kanama alanı keseyi kapatmış olabilir veya kese gitmiş olabilir de dedi.
Ama bir taraftan da ben dün hiç pıhtı vs düşürmedim çok koyu renkli kan bordo gibi vişne çürüğü gibi..
Pruloton depot iğne yaptı ; progestanı günde 400mg a çıkar dedi. Şu an yapabilecek başka birşey yokmuş.
Yine çok şükür binlerce kez şükür ; en azından en kötü haberi almadım..Bu da birşeydir diyorum, çok şükür..
Acildeki kadın dogum dr.na göre kanamaların %75 inde gebelik düşüğe dönüşmeyebiliyormuş, üstten muayene etti ama kese vs aş. inse rahim ağzı açılmış olurmuş, bende açılmamış en azından.
Kendi dr.la randevum Çarş,maalesef işteym şimdi bgn son;ardından 4 gün evde olcam , kanamam da kesildi gibi,ama hafif karın ağrım var.
Sizden tek ricam nolur bnm için dua edin ve tüm ihtiyacı olanlar için ,Allah kimseye göstermesin ,herkesin bebeği sağlıklı şekilde gelsin inşallah.....
İşteyim ama gözlerim dolu dolu ,kapatsam ağlarım..
Teşekkür ederim..canımmm masallah gözün aydındarısı basımıza insallah
kan test sonucun neydi canım doktora gitmeden ne kadar önce yaptırmıstın??
Günaydın canım..canım gözünaydın kese kalp hepsi biarada olmuş maşallah..inş böle devam eder canım..verdiğin bilgilerde ilaç gibi geldi,lazeri bende ertelicem sanırım..keşke evlenmeden yapıp kurtulaydım ah ah...
buarada bişi sorcam ,şimdi nekadarlıksın dediklerinde burdaki takvimde yazdığı gibi 7 haftalık mı demeliyiz,
sat a göre bakılınca hesaplarsak 6 hafta dolmuş oluyor,ama bu takvimde bir hafta ekliyor sanki,anlayamadım.
bişi daha, farkettim ki benim sat 1 nisan tahmini dgm 7 ocak,
bi arkadasın satı 2 nisan mış tahmini doğumu 9 ocak görünüyor..ilginç..
benim ultrason kagıdında zaten 7 ocak değil 6 ocak yazıyor..kafam karışıyor buranın hesabından..
Kesesini gçrebilmişmiydin. 5+2 yim gitsem igörürmüyüm. Hiç muayene olmadım daha. 4+4 te kan testi 1900 çıktı.Teşekkür ederim..
adetim gecıkmesının 4. gunu kan testı yaptırdım bhcg 8700 cıkmıştı.
kan testınden 1 hafta sonrada ılk muayeneye dun gıttım.Darsı basınıaza :)
Günaydın kızlar kanaması olanlar geçmiş olsun inşallah sikintisiz atlatirsiniz bu dönemleri ben kızıma hamileyken de aşağı yukarı bir ay kanamam olmuştu sonrasında çok şükür rahat bir gebelik yaşadım inşallah sizin de benimki gibi olur.......Bu benim 4.hamileligim bir kızım var çok şükür bu sene içinde bir düşük bir de kimyasal gebelik yaşadım. ...Bu üç hamileligimde kanamam oldu hep hamileliklerimi de o şekilde anladım. ...ama gelelim buna bunda hiçbir belirti yok bi tuhaf oluyorum acaba sorun mu var diye çok şükür kesemizi gördük kalp atışlarını da görürsem rahatlicam biraz daha
benim zaten ilk muayenem dündü işte :))Kesesini gçrebilmişmiydin. 5+2 yim gitsem igörürmüyüm. Hiç muayene olmadım daha. 4+4 te kan testi 1900 çıktı.
canım sen nasıl ayakta durabiliosunn..
işe neden geldinn..
rapor alman gerekir öyle şeymi olur..
bende kanamalı hamilelik geçirdim ve rapor verirdi doktorum tüvalet harici kaldırtmazdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?