2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun,cok dikkat et ayaklarını kaldırıp Yatman gerekiyor bir süre,benimde kanamam olmustu iğneye başlamıştım,bir sonraki randevum da kalp atışını görünce ıgneyide kesti drum...Ama gel gelelim hiç mi olmuyor,tabikide oluyor yine arada bizimde böyle geçecek demek ki Allah bebeklerimizi bize bagislasin

Kizlar gunaydinnn hepimizin kandili mubarek olsun. Rabbim insallah meleklerimizi sagsalim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin. Kanamasi olan arkadaslrimizada Allah im şifalar versin Amin. Ben herzaman burdaki herkes ve kendim icin dua ediyorum ve inaniyorumki hepimiz insallah kavusacagiz meleklerimize sizleri kocamannnn öpüyorum guzel anneler

Ekleyeyim canım. sat , tahmini dogum, yas, kilo , kacıncı bebek?

Arkadaslar bir de burdan yazarsanız kacırabilirim herzaman giremiyorum.. özelden bilgilerinizi mesaj atarsanız kacırma sansım olmaz

27.mart
Yas:28
01-01-2016
Kilo:51
İlk bebeğim yani ikizlerim :)
Teşekkürler simdiden

Aramıza hosgeldin canım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin

Canım tesekkürler güzel sözlerin için inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebislerimize ne güzel kalp atışlarını görmüşsün darısı bizlere olsun canım

ayy yaa e güzel son zamanalrda hep hamile haberleri geliyor bir zamanlar beraber beklediğim arkadaşlarımdann..
çok mutlu oldumm canım..
Allah tamamına erdirsin inş..
benimde 11 ve 15. hafatada çok büyük kanamalarım olmuştu..
o iğnenin acısını bilirimm ama kaybetme korkusunu daha iyi bilirim..
sabır canım yat ve dinlenn geçecek bu günlerrr..
tekrar tebrik ederimm

canım sen nasıl ayakta durabiliosunn..
işe neden geldinn..
rapor alman gerekir öyle şeymi olur..
bende kanamalı hamilelik geçirdim ve rapor verirdi doktorum tüvalet harici kaldırtmazdı beni

canımmm masallah gözün aydın darısı basımıza insallah
kan test sonucun neydi canım doktora gitmeden ne kadar önce yaptırmıstın??
Teşekkür ederim..
adetim gecıkmesının 4. gunu kan testı yaptırdım bhcg 8700 cıkmıştı.
kan testınden 1 hafta sonrada ılk muayeneye dun gıttım.Darsı basınıaza :)

Günaydın canım..
7 haftanın içerisindesınız yazıyor ya,aslında o 6 haftalıksınız demek,yani 7. hafta henüz bitmedi oluyor.Yada gün gün biliyorsan atıyorum 6+4 'üm demek en doğrusu...
Çok takılma 6-7 ocak mevzusuna hepsi tahmını zaten

Teşekkür ederim..
adetim gecıkmesının 4. gunu kan testı yaptırdım bhcg 8700 cıkmıştı.
kan testınden 1 hafta sonrada ılk muayeneye dun gıttım.Darsı basınıaza :)
Kesesini gçrebilmişmiydin. 5+2 yim gitsem igörürmüyüm. Hiç muayene olmadım daha. 4+4 te kan testi 1900 çıktı.

Canım çok tesekkurler inşallah Allah'ım hepimize şifa veersin,o mucizeler yaratır ol derse olur.Şu günün hürmetine acısın inşallah halimize .Sen de inşallah kalp atışını duyar rahatlarsın hayatım , hiç boşuna sıkma kendini bak bir sorun yok çok şükür ...İyi haberlerini bekliyorummm inşallah...
Bir de şunu sorcam önceki kanamalarından sonra doktora gittiğinde ultrasonla baktırdın mı hemen ? Kanama alanını göremediiğin oldu mu mesela ?Bnm evvelki gün hem kese hem yolk sac görünürken kanamadan snra çok küçük olarak belli belirsiz göründü ya ,kafamı ona taktım

Kesesini gçrebilmişmiydin. 5+2 yim gitsem igörürmüyüm. Hiç muayene olmadım daha. 4+4 te kan testi 1900 çıktı.
benim zaten ilk muayenem dündü işte :))
İlk muayenede hepsini gördük çok şükür.Dün 5+5 idim.ama benim beta hcg baya yuksektı ilk yaptığımda 8700 cıvarında ben ona bağlıyorum erkenden kalbını kesesini görmemi,kişiden kişiye değişiyor sanırım kısacası.Kesemin cok buyuk oldugunu soyledı bırde doktor bılmıyorum bunla da bı ılgısı varmı.Genelde beta 2000 i gecince kese gözükür diyorlar.

mrb arkadaşlar,6+5 im.kalp atışı için gittiğimizde duyamadık daha yeni oluşum sürecinde dedi doktor.sizde durumlar nasıl?heyecanla beklemedeyim eevet rahat olmak gerek ama insanın iiçi kıpır kıpır olunca duramıyor yerinde=)

canım sen nasıl ayakta durabiliosunn..
işe neden geldinn..
rapor alman gerekir öyle şeymi olur..
bende kanamalı hamilelik geçirdim ve rapor verirdi doktorum tüvalet harici kaldırtmazdı beni
Maalesef geldim işte ama 1 saat daha durup eve dönmeyi planlıyorum..Haftaya da Çarşamba ya kadar yokum şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…