- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.441
selamlar,
ben de 5+5 lik hamişim. 5 yaşında da bir kızım var. ikinici bebek için çok uğraştık. tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hediye gibi geldi bu bebek.
keseyi de salı günü gördük. yalnız drum rahimde kasılma farketti ve progestan iğne yaptı. endişelendim açıkçası umarım meleğim beni bırakmaz.
haftaya cuma -21 mayıs- kalp atışları için çağırdı drum.
benim sizlere sorum şu: benim ruh halim çok değişti. sürekli gergin, üzgün, stresli hissediyorum kendimi. eşimden bile soğudum. bu arada psikoloğumama gelin görün ki kendime faydam yok şu aşamada.
bir anaokulum var ve en güzeli çocuklarla ve kızımla vakit geçirmek oluyor. onun haricinde hiç bir şeyden keyif almıyorum. bir de sol bacağım çok çekiliyo
benzer yakınmaları olan var mı aranızda?
sevgiler...
Çok normal annecik her şey, hormonlarımız tavan durumda... Çok şükür kesenide görmüşsün tadını çıkart hamileliğin gerginiz her birimiz, zamanla tüm taşlar yerine oturacak.
Belki cogul gebeliktir..Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinArkadaşlar 4. haftasında 16.000 betası olan var mı?
Telaş etmeli miyim? 4. haftada kese görünür mü? Çok tedirginim.
Doğal yollarla hamile kaldım. Tüp bebek yada aşılama değil. Sizce nedendir bu değerin yüksekliği?
evet canım isteyim 12 gibi oldu gidip gidip kontrol ediyorum bidaha olmadıCnm çalışıyorsun dimi sen
insallah canımm doktora ulasamadım umarım tekrarlamazGönlünü ferah tut bebeğim allahın izniyle hiçbir şey olmaz, doktora bilgi vermek istersen ver
benim de ikinci bebegim oIucak ve benim de 4 yasina yeni giricek bir ogIum var.kasiImaya geIince cok kafaya takipta daha da kasiImasina izin verme rahminin.benim de bacagimda varis cekmesi oIuyor.oyIe cokta varisim yok ama bir bacagimda hamiIeIik basIadigindan beri cok cekiyor.kocamdan sogumadim ama ben hamiIe kaIdigim iIk gunIerde cok moraIsizdimselamlar,
ben de 5+5 lik hamişim. 5 yaşında da bir kızım var. ikinici bebek için çok uğraştık. tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hediye gibi geldi bu bebek.
keseyi de salı günü gördük. yalnız drum rahimde kasılma farketti ve progestan iğne yaptı. endişelendim açıkçası umarım meleğim beni bırakmaz.
haftaya cuma -21 mayıs- kalp atışları için çağırdı drum.
benim sizlere sorum şu: benim ruh halim çok değişti. sürekli gergin, üzgün, stresli hissediyorum kendimi. eşimden bile soğudum. bu arada psikoloğumama gelin görün ki kendime faydam yok şu aşamada.
bir anaokulum var ve en güzeli çocuklarla ve kızımla vakit geçirmek oluyor. onun haricinde hiç bir şeyden keyif almıyorum. bir de sol bacağım çok çekiliyo
benzer yakınmaları olan var mı aranızda?
sevgiler...
16000 mi? yoksa 16.000 ise 16 olabilir o deger , tahlil kagıdında yazar su dergerler su haftalık diye ordaki degerler de xx.000 diye mi yazılmıs? öyleyse ikiz ihtimali yüksekArkadaşlar 4. haftasında 16.000 betası olan var mı?
Telaş etmeli miyim? 4. haftada kese görünür mü? Çok tedirginim.
Doğal yollarla hamile kaldım. Tüp bebek yada aşılama değil. Sizce nedendir bu değerin yüksekliği?
canim sen bacakIarini uzatip otursan ya da yatsan iyi oIur cok hareket etmeden.tabi doktoruna da danisevet canım isteyim 12 gibi oldu gidip gidip kontrol ediyorum bidaha olmadı
insallah canımm doktora ulasamadım umarım tekrarlamaz
16000 mi? yoksa 16.000 ise 16 olabilir o deger , tahlil kagıdında yazar su dergerler su haftalık diye ordaki degerler de xx.000 diye mi yazılmıs? öyleyse ikiz ihtimali yüksek16 ise de ilk deger olarak normal
isminizin ordan ayarlara girin asagıya dogru indiginizde hamilelik takvimi yazan kısıma tahmini dogum tarihini girip kaydedinbir de şu hamilelelik takvimini ekleyemiyorumyardım edebilecek var mı aranızda?
yani dinIenmek herzaman iyidir hamiIeIikte ayakIari uzatip.caIisiosan biIe bi sandaIye onune koyup ayagini uzat bebis te rahat etsincanim sen bacakIarini uzatip otursan ya da yatsan iyi oIur cok hareket etmeden.tabi doktoruna da danis
evet canım uzattım ayaklarımı belimin hizasında nerdeyse, öyle calısıyorum. aksam olmadan doktora ulasıp danısıcam.. tekrarlarsa hemen gidicem.. takvimime göre bugun kalbi olusuyor bebeğimincanim sen bacakIarini uzatip otursan ya da yatsan iyi oIur cok hareket etmeden.tabi doktoruna da danis
umarım bi sıkıntı yoktur canım içini ferah tut Allahım evladını korusunevet canım uzattım ayaklarımı belimin hizasında nerdeyse, öyle calısıyorum. aksam olmadan doktora ulasıp danısıcam.. tekrarlarsa hemen gidicem.. takvimime göre bugun kalbi olusuyor bebeğiminbu mübarek günde
insallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi amin..
çok teşekkür ederim cevap için ama ayarlar kısmında hamilelik takvimi diye bişey bulamıyorum. ayrıca bir sayfada açıyor ama profilime eklemiyorisminizin ordan ayarlara girin asagıya dogru indiginizde hamilelik takvimi yazan kısıma tahmini dogum tarihini girip kaydedin
yapabildim sanırımisminizin ordan ayarlara girin asagıya dogru indiginizde hamilelik takvimi yazan kısıma tahmini dogum tarihini girip kaydedin
cok özür dilerim kafam dagınık birazçok teşekkür ederim cevap için ama ayarlar kısmında hamilelik takvimi diye bişey bulamıyorum. ayrıca bir sayfada açıyor ama profilime eklemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?