2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok normal annecik her şey, hormonlarımız tavan durumda... Çok şükür kesenide görmüşsün tadını çıkart hamileliğin gerginiz her birimiz, zamanla tüm taşlar yerine oturacak.

Çok normal annecik her şey, hormonlarımız tavan durumda... Çok şükür kesenide görmüşsün tadını çıkart hamileliğin gerginiz her birimiz, zamanla tüm taşlar yerine oturacak.

çok teşekkür ederim. inşallah öyle olur. ben kızımda hiç böyle olmamıştım. şimdi kendimi tanıyamıyorum

Arkadaşlar 4. haftasında 16.000 betası olan var mı?
Telaş etmeli miyim? 4. haftada kese görünür mü? Çok tedirginim.
Doğal yollarla hamile kaldım. Tüp bebek yada aşılama değil. Sizce nedendir bu değerin yüksekliği?

Belki cogul gebeliktir..Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin

benim de ikinci bebegim oIucak ve benim de 4 yasina yeni giricek bir ogIum var.kasiImaya geIince cok kafaya takipta daha da kasiImasina izin verme rahminin.benim de bacagimda varis cekmesi oIuyor.oyIe cokta varisim yok ama bir bacagimda hamiIeIik basIadigindan beri cok cekiyor.kocamdan sogumadim ama ben hamiIe kaIdigim iIk gunIerde cok moraIsizdim

16000 mi? yoksa 16.000 ise 16 olabilir o deger , tahlil kagıdında yazar su dergerler su haftalık diye ordaki degerler de xx.000 diye mi yazılmıs? öyleyse ikiz ihtimali yüksek 16 ise de ilk deger olarak normal

16000 mi? yoksa 16.000 ise 16 olabilir o deger , tahlil kagıdında yazar su dergerler su haftalık diye ordaki degerler de xx.000 diye mi yazılmıs? öyleyse ikiz ihtimali yüksek 16 ise de ilk deger olarak normal

Canım kağıtta 16.000 yazıyor. 4. haftanın max. sınırına çok yakın. Yarın doktora gideceğim. Merak içindeyim.
Bundan önceki düşüktü. Umarım kötü bir şey yoktur.

canim sen bacakIarini uzatip otursan ya da yatsan iyi oIur cok hareket etmeden.tabi doktoruna da danis
evet canım uzattım ayaklarımı belimin hizasında nerdeyse, öyle calısıyorum. aksam olmadan doktora ulasıp danısıcam.. tekrarlarsa hemen gidicem.. takvimime göre bugun kalbi olusuyor bebeğimin bu mübarek günde
insallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi amin..

Iyi günler kızlar bende hala bir sey yok yarın doktr radevm allahm bugünün hürmetine hayırlı haber almayı nasip eder bebğimn kalp atışlarını görürüm.bende iştah cok acık walla herseyi yiyorm hatta şaşırıyorum kendime mide bulantısı yok diye normalde zatn cok cabuk midem bulanır ama şimdi hiç yok

umarım bi sıkıntı yoktur canım içini ferah tut Allahım evladını korusun
listeye beni de ekleyebilir misin?
yaş 28 ama ay sonu 29 oluyorum o yüzden 29 de
sat 10 nisan 2015
tahmini doğum 16 ocak 2016
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…