- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.481
Lavin canım Tebrik ederim :) cokkkkkkkkkkkkk sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinİlk sayfada da mesajım varmış.
Merhabalarrr
İlk sayfada da mesajım varmış.
Merhabalarrr
Merhaba kızlar. Ben de ocak annesi olacağım inşallah :) 2 gün önce b-hcg 111 di. Bugün 311 e yükselmiş :) ilk hamileliğim, çok şükür Allah'ıma uzun uğraşlar sonucunda hamile kalabildim :)
inşallah canımduymadım canım haftaya persembe gidicem ins duyarım
var evet ben:) dr um dar giyme dedi hem.kramplara yol açıyormuş.hemde göbişim büyüdü.pantalonlarımda hep dar genelde.hamiş pantalonu aldım çok rahat.arkadaşlar buarada ben normail kıyafetlerimle hiç rahat edemiyorum. gerçi bu ara hep rahatsız ve huysuzum ama
benim gibi hamile kıyafeti giymeye başlayan var mı
Anne ve babasına çekerse uzun beklioruz canım :)) arkadaşlar espri bile yapıo doğumda çektikçe gelcek sizin bebek diyeBoyu uzun olacaktır
Kuzummm şimdiden başladın mı giymeyee :)) hadi göbüşlerimiz büyüsünde artık yazılı tişörtlerden giyelimmm :)var evet ben:) dr um dar giyme dedi hem.kramplara yol açıyormuş.hemde göbişim büyüdü.pantalonlarımda hep dar genelde.hamiş pantalonu aldım çok rahat.
kaç haftalık kaç cm keseKizlarrrrr doktordan geliyorum keseyi gördük çok şükür Rahimde :) ama bebis henüz küçücük annesi onu haftaya daha net görürüz dedi. Ben zaten bebegimden once kesenin rahimde olup olmadığını merak ediyordum..rahatladım :)
Cok heycanlıyım ben ya yarın bnmde kontrolm 6+2 oluyor kalp atışı için gitcez işte inşallah güzel haberler alırzBende yarın doktora gitcemm 6+3 olcak kalp atışını görebiliriz umarım :)
4+6 canım :) doktor gebelik yeni olduğu için çok küçük görmemiz zor zaten dedi..8 mm yaziyodu yanlış hatirlamiyosamkaç haftalık kaç cm kese
teşekkürler canım bugün bende kese gördüm 8 mm de o yüzden sordum4+6 canım :) doktor gebelik yeni olduğu için çok küçük görmemiz zor zaten dedi..8 mm yaziyodu yanlış hatirlamiyosam
Senin kaç haftalık canım?teşekkürler canım bugün bende kese gördüm 8 mm de o yüzden sordum
benim sata göre 6+0 ama ultrason sonucunda 5+3 günlük görünümünde yazıyorSenin kaç haftalık canım?
Ben başladım o yazılı tshirtlere :) karın dümdüz ama olsun :)Kuzummm şimdiden başladın mı giymeyee :)) hadi göbüşlerimiz büyüsünde artık yazılı tişörtlerden giyelimmm :)
Hadi gozun aydin annesi :)Kizlarrrrr doktordan geliyorum keseyi gördük çok şükür Rahimde :) ama bebis henüz küçücük annesi onu haftaya daha net görürüz dedi. Ben zaten bebegimden once kesenin rahimde olup olmadığını merak ediyordum..rahatladım :)
sen kasindin seni soru yağmuruna tutayim mi :)) bugün ultrasona girdim 5+ 3 görünümlü 8 mm kese dedi dr bebek görmedik normal mi ?
sen kasindin seni soru yağmuruna tutayim mi :)) bugün ultrasona girdim 5+ 3 görünümlü 8 mm kese dedi dr bebek görmedik normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?