2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kız çok pahalı kiralar orada benim evim sıfır ilk oturan benim 170metrekare 3+1 home office 650 tl kira ödüyorum
Ooo ne güzelmiş cnm valla kız ev fiyatları nasıl peki orda ama öyle büyük değil 100 yada 120 metrekare ben ilk etapta kiraya giricemde bakalım sonra almak istiyorum bebisi anneme ben iş :)

Kızlar bu takvim niye son adet tarihine göre deilde doguma göre ben im son adetim 16 nisanda geldi bilmiyorum kaç haftadayım ve kaçına geliyor doğum nette her sitede ayrı tarih veriyor

Arkadaşım yumurtlama günü ve bat ne zaman senin? Ben de 16 nisanda oldum en son ama geç yumurtluyorum. Değerim de oldukça düşük şu anda. Fikir oluşsun diye sordum sana da.

Benim adetim 28 güne bi geliyor hep nadir olmak üzere 29 cü gün geliyor cnm yani bugün 30 cü günüm 1 veya 2 gün gecikti sabah test Yaptım 47 çıktı pozitif ve yumurtlama tarihimde Nisan 29 ve 30 U

Benim adetim 28 güne bi geliyor hep nadir olmak üzere 29 cü gün geliyor cnm yani bugün 30 cü günüm 1 veya 2 gün gecikti sabah test Yaptım 47 çıktı pozitif ve yumurtlama tarihimde Nisan 29 ve 30 U
Senin bebiş benimkinden 4-5 gün büyük. Allah tamamına erdirsin. İnşallah benim değerim de güzel güzel artar. Benim bat yarın. Tahlili de dün yaptım. İnşallah normaldir.

Ayyy öle demesinlerr :)) ama oğlan olursa da uydururuz biz onlarla bi kombin kesinn :))

Tatlım benim ön mitral kapağımda darlık var hamilelikte riskli aslında bnm için ama inşallah sorunsuz atlatırım dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…