- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.581
Ooo ne güzelmiş cnm valla kız ev fiyatları nasıl peki orda ama öyle büyük değil 100 yada 120 metrekare ben ilk etapta kiraya giricemde bakalım sonra almak istiyorum bebisi anneme ben iş :)Kız çok pahalı kiralar orada benim evim sıfır ilk oturan benim 170metrekare 3+1 home office 650 tl kira ödüyorum
Arkadaşım yumurtlama günü ve bat ne zaman senin? Ben de 16 nisanda oldum en son ama geç yumurtluyorum. Değerim de oldukça düşük şu anda. Fikir oluşsun diye sordum sana da.Bugün öğrendim kan testi sonucu 47 çıktı 3 buçuk Yıldır istiyorduk inşallah hepimizinki sonuna kadar devam eder
Selam annecikler bende bi terslik olmazsa Ocak annesi olucam inşallah.ama ikiz benim ocağa kalırmı pek bilmiyorum.
Âmin inşallah hepimizeAllah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin.
Arkadaşım yumurtlama günü ve bat ne zaman senin? Ben de 16 nisanda oldum en son ama geç yumurtluyorum. Değerim de oldukça düşük şu anda. Fikir oluşsun diye sordum sana da.
Senin değerin kaç çıktıArkadaşım yumurtlama günü ve bat ne zaman senin? Ben de 16 nisanda oldum en son ama geç yumurtluyorum. Değerim de oldukça düşük şu anda. Fikir oluşsun diye sordum sana da.
Ben erkek istiyorum. Süslü bir kızım var zaten. 1 yaşında tütü de giydi. Çok tatlı oluyorşarOoo hepimiz kız mı istiyoruz yani
Senin bebiş benimkinden 4-5 gün büyük. Allah tamamına erdirsin. İnşallah benim değerim de güzel güzel artar. Benim bat yarın. Tahlili de dün yaptım. İnşallah normaldir.Benim adetim 28 güne bi geliyor hep nadir olmak üzere 29 cü gün geliyor cnm yani bugün 30 cü günüm 1 veya 2 gün gecikti sabah test Yaptım 47 çıktı pozitif ve yumurtlama tarihimde Nisan 29 ve 30 U
Yumurtlama 2-3 mayıstı. Değerim dün 16.72 ydi.Senin değerin kaç çıktı
Kaç cnm değerinSenin bebiş benimkinden 4-5 gün büyük. Allah tamamına erdirsin. İnşallah benim değerim de güzel güzel artar. Benim bat yarın. Tahlili de dün yaptım. İnşallah normaldir.
İnşallh yükselir cnm ben 3 defa aşılama Yaptım tutmadı ve 3 buçuk yıl istiyordum inş devamı gelir ya seninkininde herkesinki inşallah,Yumurtlama 2-3 mayıstı. Değerim dün 16.72 ydi.
Masaallah sana nasip olmuş bak şükür :)Ben erkek istiyorum. Süslü bir kızım var zaten. 1 yaşında tütü de giydi. Çok tatlı oluyorşar
Gercektenmi benimkide ikiz.ocaga kalmayacak buyuk ihtimal.seninde cift kesemi canim.Selam annecikler bende bi terslik olmazsa Ocak annesi olucam inşallah.ama ikiz benim ocağa kalırmı pek bilmiyorum.
Darısı senin de başına canım benim.Masaallah sana nasip olmuş bak şükür :)
Amin hayatım aman sağlıklı olsunda inş :)Darısı senin de başına canım benim.
Hosgeldinn :) sende pko varmiydii ?Yumurtlama 2-3 mayıstı. Değerim dün 16.72 ydi.
Hoşbuldum. Evet pcoyum hafif düzeyde.Hosgeldinn :) sende pko varmiydii ?
Ayyy öle demesinlerr :)) ama oğlan olursa da uydururuz biz onlarla bi kombin kesinn :))Kızlar daha bir nazlı geliyor bende o yüzden istiyorum süslü püslü gezelim tozalım diye. Kız benim internet sitem var baby shower, bebek partileri vs. için anne kız tütüsü, anne kız kombinleri falan da dikiyorum. Benimki kız olursa yaşadı sıpaHerkes diyor ki senin gini süslü kokoş ananında kesin oğlu olur diyorlar gıcık oluyorum :)) Oğlum olursada onunla kombin giyiniriz bizde
Aaaa neden zorunlu sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?