2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mesela Küçükyalı ya yakın Delta hospital var orda hakan bey çok iyimiş seneler önce arkadaşım orda doğum yapmıştı bakalım acaba hala oradami doktor ona bakicam

Bende park verdedeyim :) Kirazlidere Mah. Fiat bayinin arkasındaki askeri Lojmanların ora
Ayy çok yakınmışız biliyorum bahsettiğin siteyi, ev bakmıştım oradan, ters dublexler vardı :)) O zaman bekarız diye vermemişlerdi Yakın zamanda bir ayarlama yaparız tanışırız bebişim inş

Ayy çok yakınmışız biliyorum bahsettiğin siteyi, ev bakmıştım oradan, ters dublexler vardı :)) O zaman bekarız diye vermemişlerdi Yakın zamanda bir ayarlama yaparız tanışırız bebişim inş
Ayyy çok mutlu olurum valla :) esim ankarada ben ordayım okullar kapanmadan mutlaka görüşelim hatta bana ankaraya donesiye doktor tavsiyesinde bulunursan ne mutlu olurum yapayalnizim yaban ellerde :)

Ayyy çok mutlu olurum valla :) esim ankarada ben ordayım okullar kapanmadan mutlaka görüşelim hatta bana ankaraya donesiye doktor tavsiyesinde bulunursan ne mutlu olurum yapayalnizim yaban ellerde :)

Görüşelim tabii ki bebişim :) Ay bende mutlu oldum valla yoldaş buldum kendime :)) Ay tabii ki bulurum, şimdi ben de arayıştayım o zamana kadar bulmuş olurum :) Kıyamam kız sana yaban ellerde

Yokmu Anammmm maltepe Küçükyalı İdealtepe koca sayfada :) kız sizin cekmekoyde ne işiniz varr çok yukarı degilmii oraaa yaaa butarafa gelin sahile doğru :)

Yokmu Anammmm maltepe Küçükyalı İdealtepe koca sayfada :) kız sizin cekmekoyde ne işiniz varr çok yukarı degilmii oraaa yaaa butarafa gelin sahile doğru :)
Kız çok pahalı kiralar orada benim evim sıfır ilk oturan benim 170metrekare 3+1 home office 650 tl kira ödüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…