- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.561
bende ayni durumdayim canimKızlar önceki gün kahverengi akıntım vardı progestorona basladım dun sıkıntı yoktu az önce akıntı ıcınde kırmızılık geldi ilk defa uff
Çekmeköy deyim canım :)Olur hayatım sen hangi semtte olacaksın ama 3 4 arkadaşım doğum yaptı ama herbiri farklı yerde sen semti söyle o civara bakalım ben Küçükyalıya gelicem
Kızzz bende çekmeköydeyim :)Çekmeköy deyim canım :)
Şaka yapiyosun :) neresindeeeeeKızzz bende çekmeköydeyim :)
Vallahi bak :) Taşdelendeyim ama otoban kenarındayım volkswagen falan var bitişiğimde :) Sen nerdesin. Bol bol çay partisi yaparız bizŞaka yapiyosun :) neresindeeeee
Bende park verdedeyim :) Kirazlidere Mah. Fiat bayinin arkasındaki askeri Lojmanların oraVallahi bak :) Taşdelendeyim ama otoban kenarındayım volkswagen falan var bitişiğimde :) Sen nerdesin. Bol bol çay partisi yaparız biz
Ayy çok yakınmışız biliyorum bahsettiğin siteyi, ev bakmıştım oradan, ters dublexler vardı :)) O zaman bekarız diye vermemişlerdiBende park verdedeyim :) Kirazlidere Mah. Fiat bayinin arkasındaki askeri Lojmanların ora
Ayyy çok mutlu olurum valla :) esim ankarada ben ordayım okullar kapanmadan mutlaka görüşelim hatta bana ankaraya donesiye doktor tavsiyesinde bulunursan ne mutlu olurum yapayalnizim yaban ellerde :)Ayy çok yakınmışız biliyorum bahsettiğin siteyi, ev bakmıştım oradan, ters dublexler vardı :)) O zaman bekarız diye vermemişlerdiYakın zamanda bir ayarlama yaparız tanışırız bebişim inş
Ayyy çok mutlu olurum valla :) esim ankarada ben ordayım okullar kapanmadan mutlaka görüşelim hatta bana ankaraya donesiye doktor tavsiyesinde bulunursan ne mutlu olurum yapayalnizim yaban ellerde :)
Kizlar kandiliniz mübarek tüm hayirli dualariniz kabul olsun.bu gece hepimiz icin dua edicem.Allah kabul eder insallah.
Oyy kıyamam yaa :) Çok güzell tescilli ikizlerimiz var artık bizimde :) Yehhu!Selam annecikler bende bi terslik olmazsa Ocak annesi olucam inşallah.ama ikiz benim ocağa kalırmı pek bilmiyorum.
Inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz.biraz kahverengi kanamam oldu korktuk ama şuan iyiyiz heraldeOyy kıyamam yaa :) Çok güzell tescilli ikizlerimiz var artık bizimde :) Yehhu!
Allah analı babalı kardeşli büyütsün diyelim inşallah :)
Allah'a emanet olun bebişim... Hepimizi korusun rabbim... Bol bol dinlen iş yapmaya kalkma sakın.Inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz.biraz kahverengi kanamam oldu korktuk ama şuan iyiyiz heralde
Âmin inşallah..şuan sadece yatıyorum zatenAllah'a emanet olun bebişim... Hepimizi korusun rabbim... Bol bol dinlen iş yapmaya kalkma sakın.
Hehehhe tam ben dicektim pinkte Çekmeköy'de diye geç kalmışım :)Kızzz bende çekmeköydeyim :)
Kız çok pahalı kiralar orada benim evim sıfır ilk oturan benim 170metrekare 3+1 home office 650 tl kira ödüyorumYokmu Anammmm maltepe Küçükyalı İdealtepe koca sayfada :) kız sizin cekmekoyde ne işiniz varr çok yukarı degilmii oraaa yaaa butarafa gelin sahile doğru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?