- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.541
Ayyy seninde mi kuzumm :)) bende aynı ölr hissediorumm , eet önceliğimiz sağlık ama kız olursa da onunla beraber tütüleri giyecek bir anne adayı varrKız bende öyleyim vallahi, ateş çıkıyor vücudumdan menapoza girmiş gibiyim
Ölçsem bence 40 derece içimdeki yangınEşim bile diyor ateş gibisin diye.
Sağlıklı olsunlar önce tabiii ama kız olsalarda fena olmaz hani
Benim mecburi sezeryan canımm çok isterdim normal doğum olsunKızlar nasıl doğum istiyorsunuz.
Ben bu duyguyu en azından bir kez tatmak istiyorum. İlk doğumumun normal doğum olmasını istiyorum, her şey yolunda giderse.
Canım ben Rabbimden bişey gelmediği sürece normal doğum istiyorumKızlar nasıl doğum istiyorsunuz.
Ben bu duyguyu en azından bir kez tatmak istiyorum. İlk doğumumun normal doğum olmasını istiyorum, her şey yolunda giderse.
Ayyy seninde mi kuzumm :)) bende aynı ölr hissediorumm , eet önceliğimiz sağlık ama kız olursa da onunla beraber tütüleri giyecek bir anne adayı varr
Canım ben Rabbimden bişey gelmediği sürece normal doğum istiyorum
sanırım kişiden kişiye ve ultroson cihazına görede değişebiliyor. Kızlar sakin, sıkıntı etmeyin, üzmeyeliYa benimki mi anormal ozamn 5+3 te 14 mm'di
Kız seninle bebişleri aynı anda görmüşüz benim bebişte 20 mm deyken gözükmüştü kalbiyleKızlar dr benim keseme dun 20 mm dedi
Ben Şişli memoriala gidiyorum. Doktor Banu hanım. Çok memnunumKızla buarada istanbul hamişleri, kim hangi dr'a gidiyor? Memnuniyet nedir? Merak ediyorum.
Ben ilk kontrolde yeni bi dr denemiştim. Hem de florance nigthingale'de ama inanılmaz kötü şeyler yaşattı bana. Kapısında bayıl
sanırım kişiden kişiye ve ultroson cihazına görede değişebiliyor. Kızlar sakin, sıkıntı etmeyin, üzmeyeli
Hahahha eee kız olursada damat çeker sendenKız seninle bebişleri aynı anda görmüşüz benim bebişte 20 mm deyken gözükmüştü kalbiyle
Kız benim inşallah kızım olur yoksa benden fettan kaynana olur
Aminnnnnnnn canım her bir aşaması ayrı heyecan verici serüven. .En güzeli tabiii , rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın :) Bebişlerimizi bir kucağımıza alsaydık :)
Canlarım bende şimdiden istanbulda Anadolu yakasında iyi bir doktor bakıyorum 2 ay sonra istanbuka tasınıcan şimdiden başladım bakmaya
Hahahha eee kız olursada damat çeker sendenhem kızı hem damadı kaybedersin valla
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ama gönlümden geçen ilk bebeğimin kız olması :)Ooo hepimiz kız mı istiyoruz yani
Bende okullar kapanasiya hatta 1 temmuza kadar..bulursan bana da haber ver canimCanlarım bende şimdiden istanbulda Anadolu yakasında iyi bir doktor bakıyorum 2 ay sonra istanbuka tasınıcan şimdiden başladım bakmaya
Aynen yawrucum sen bulda yakın sayilicaz seninle çünkü :)Bacım ben bir doktor bulayım, sana da tavsiye edicem anacım. Benim gibi gıcık bir hatun doktor seçebilirse olmuştur demek o doktor
Anammmm daha yeni gitmedinmi hayırdır bebisinden ayrı kalamiyosun :)Amann diyim kızımı evlendirmiycem turşusunu kurucam
Yarın doktor randevum vaar çok heyecanlıyım
Olur hayatım sen hangi semtte olacaksın ama 3 4 arkadaşım doğum yaptı ama herbiri farklı yerde sen semti söyle o civara bakalım ben Küçükyalıya gelicemBende okullar kapanasiya hatta 1 temmuza kadar..bulursan bana da haber ver canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?