2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy seninde mi kuzumm :)) bende aynı ölr hissediorumm , eet önceliğimiz sağlık ama kız olursa da onunla beraber tütüleri giyecek bir anne adayı varr

Ayyy seninde mi kuzumm :)) bende aynı ölr hissediorumm , eet önceliğimiz sağlık ama kız olursa da onunla beraber tütüleri giyecek bir anne adayı varr

Kızlar daha bir nazlı geliyor bende o yüzden istiyorum süslü püslü gezelim tozalım diye. Kız benim internet sitem var baby shower, bebek partileri vs. için anne kız tütüsü, anne kız kombinleri falan da dikiyorum. Benimki kız olursa yaşadı sıpa Herkes diyor ki senin gini süslü kokoş ananında kesin oğlu olur diyorlar gıcık oluyorum :)) Oğlum olursada onunla kombin giyiniriz bizde

Aaaa neden zorunlu sezeryan

Kızla buarada istanbul hamişleri, kim hangi dr'a gidiyor? Memnuniyet nedir? Merak ediyorum.

Ben ilk kontrolde yeni bi dr denemiştim. Hem de florance nigthingale'de ama inanılmaz kötü şeyler yaşattı bana. Kapısında bayıl
Ya benimki mi anormal ozamn 5+3 te 14 mm'di
sanırım kişiden kişiye ve ultroson cihazına görede değişebiliyor. Kızlar sakin, sıkıntı etmeyin, üzmeyeli

Ben Şişli memoriala gidiyorum. Doktor Banu hanım. Çok memnunum

Kız seninle bebişleri aynı anda görmüşüz benim bebişte 20 mm deyken gözükmüştü kalbiyle

Kız benim inşallah kızım olur yoksa benden fettan kaynana olur
Hahahha eee kız olursada damat çeker senden hem kızı hem damadı kaybedersin valla

Canlarım bende şimdiden istanbulda Anadolu yakasında iyi bir doktor bakıyorum 2 ay sonra istanbuka tasınıcan şimdiden başladım bakmaya

Bende okullar kapanasiya hatta 1 temmuza kadar..bulursan bana da haber ver canim
Olur hayatım sen hangi semtte olacaksın ama 3 4 arkadaşım doğum yaptı ama herbiri farklı yerde sen semti söyle o civara bakalım ben Küçükyalıya gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…