- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.101
40 gün bebek çıkartılmaz diyolar ama e aşı zamanı olunca mecbur çıkartcaz dimi10 gün sonra işe mi başlıcan? valla ben ilk 1 ay bebekle pek gezmeyi düşünüyrm zaten 2 saatte bir emiyor onu bırakıp gitmem, sonra da onu da alıp gidicem gezmelere günlere magazalara
Bişi yaptığım yok aslında ama polar bi sabahlığım var onunla duruorum o yaptı heralde ama ii geldi sanki biraz daha terleyip ılık bi duş alsam atsam şu hastalığı üstümden yawnapıyonda ter bastı kuzum?
Ölr yapiimmm canımmm düzeleim yaacanm terle bence sonra da gır ılık bı dusa at terı ama dısarı fılan cıkma acılırsın bence
kız ne oldu yıne.. sen kı bu forumun en sinirsiz insanıydın
ay canım griptin dimi sen? ben normalde çok grip olurdum ama bu sene dilimi ıssırayım tam grip olcam diyorum kullandığım vitaminlerden mi nedir ertesi gün iyi oluyorum hemen. ama ben kalın çorap giyiyorum hep. sıkı giyin sendeBişi yaptığım yok aslında ama polar bi sabahlığım var onunla duruorum o yaptı heralde ama ii geldi sanki biraz daha terleyip ılık bi duş alsam atsam şu hastalığı üstümden yaw
Maalesef canımm yaa yakalancak gibi oluodum bende düzeliodum ama dün kendini gösterdi artıkay canım griptin dimi sen? ben normalde çok grip olurdum ama bu sene dilimi ıssırayım tam grip olcam diyorum kullandığım vitaminlerden mi nedir ertesi gün iyi oluyorum hemen. ama ben kalın çorap giyiyorum hep. sıkı giyin sende
Ay insallah canim yaaAy uslu olsunlar Üzmesinler annelerini
Iyi tarafindan bak bebisler 3er kilo olsa 6 kilo. Eşi suyu kesesi ikişer tane her sey bizden iki kati daha fazla zayiflicen
Çapraz yürüyom wcye öyle olduğunda
1 ay dediğim o işte 40 gün hastane aile hekimi dışında çıkarmam ben yaaa kıyamam kuzuma bir de kış olcak kar soğuk olur her yer üşür yaaa burnu akar40 gün bebek çıkartılmaz diyolar ama e aşı zamanı olunca mecbur çıkartcaz dimi
Hiç huyum değil hiç de tasvip etmem ama ağzımdan çıktı çok sinirlendim
tabiki mecbur durumlarda çıkarırız. evi fırın gibi yaparım ben zaten hasta olmasın diye.1 ay dediğim o işte 40 gün hastane aile hekimi dışında çıkarmam ben yaaa kıyamam kuzuma bir de kış olcak kar soğuk olur her yer üşür yaaa burnu akar
sende sıkıntı yok kuzum bende öleyim :) aşermek bu herhaldekızlar ben ne yemek görsem canım çekiyo çok pis boğaz oldum..Eşimin akrabasından biri ismini vermeyeceğim bi yemeğin resmini atmış eşime dedim git bul o yemekten bende yicem dedim adam iş çıkışı almaya gitcek
ya beddua değilde beni kızdırdıklarında karşımda kadın erkek hiç farketmez saygı maygı dinlemem dere tepe düz giderim :) küfür lugatım çok geniştir. ağzımı açınca kesintisiz bi 10 dakka küfür ederimBaşkasına beddua edersen başına gelirmiş farkeden bi şey olmayacaktı yani
ay kıyamam yasende sıkıntı yok kuzum bende öleyim :) aşermek bu herhaldebenim canım hep tatlı şeyleri çekiyo ama yemiyorum. avcumu açıyommm yalıyomm
bendensinya beddua değilde beni kızdırdıklarında karşımda kadın erkek hiç farketmez saygı maygı dinlemem dere tepe düz giderim :) küfür lugatım çok geniştir. ağzımı açınca kesintisiz bi 10 dakka küfür ederim
ben silip geçiyorum listemden valla. millet ne meraklıymış yediğinin resmini atmaya. hani param var ben bunları yiyom siz yiyemiyonuz der gibi daha doay kıyamam yainsanlar da çok düşüncesiz ya yediğinin içtiğinin s.çtığının resmini facebook a atıyolar.. bende resim atan şahsiyete mesaj attım burda hamile var diye adam olsunlar
ordamı yaşıyosun canımbendensinAdanalı olunca küfürün binbir türlüsünü bilirim
yok canım doğma büyüme Adanalıyım.. Bodrum da yaşıyorum.. buraya gelin geldim..ordamı yaşıyosun canım
Korkuyorum başkasına demeyebirine sadaka ver bişey olmaz canımda kendı kendıne nıe edıosun
kızlar ben ne yemek görsem canım çekiyo çok pis boğaz oldum..Eşimin akrabasından biri ismini vermeyeceğim bi yemeğin resmini atmış eşime dedim git bul o yemekten bende yicem dedim adam iş çıkışı almaya gitcek
Ben de ben deeee facede yemek tarifleri siteleri takip ediyorum bi pasta gördüm hemen yaptımsende sıkıntı yok kuzum bende öleyim :) aşermek bu herhaldebenim canım hep tatlı şeyleri çekiyo ama yemiyorum. avcumu açıyommm yalıyomm
Ben terbiyelimya beddua değilde beni kızdırdıklarında karşımda kadın erkek hiç farketmez saygı maygı dinlemem dere tepe düz giderim :) küfür lugatım çok geniştir. ağzımı açınca kesintisiz bi 10 dakka küfür ederim
ay çok güzel orası ya. bende oraya yerleşcektim bi zamanlar sonra nişanlımdan ayrılınca kaldı :) çok kaldım orda. yazın çok sıcak oluyo ama denizi çok güzel. çalışıyomusun?yok canım doğma büyüme Adanalıyım.. Bodrum da yaşıyorum.. buraya gelin geldim..
Kadına bak bodruma gelin gitmiş. Ben gide gide urfaya kadar gidebildimyok canım doğma büyüme Adanalıyım.. Bodrum da yaşıyorum.. buraya gelin geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?