2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bence süt pompasını şimdi almasak mı ya benim de eşim bakıyordu bana ama ben hala bir umut yok ben emdircem çok güzel emcek gerek olmayacak sağmaya modundayım
Bende şimdi azcık ucuza alıp da kullanmak durumunda kalmazsam verdiğim tüm para boşa gidecek diye düşünüyorum. İhtiyaç anında azcık kazıklanmış oluruz ama yapçak bişi yok diyorum:):):):):)

evet yani gezilecek çok yeri var Muğla nın Bodrum dışında da... Ama insanın kendi memleketi daha başka.. Her ne kadar cennet gibi yerde yaşıyor olsam da
bülbülü altin kafese koymuşlar
Öyle tabi ben hem gurbette hem de gezilemeyecek bir yerdeyim daha zor
slm kızlar bebek bezini yenidoğan ne almayı düşünüyorsunuz?
Karar veremedim ben daha

Valla bebeğim, Rabbbim hepimize hayırlısı neyse onu nasip etsin. Çok şartlandırmak istemiyorum kendimi :)))
Al bebişim koydum fotoları :)
Çok güzel olmuş, bayıldım. ..
Kız o zaman ben etiketleri gönderiyim sana otur evinde kes kırp yap :)))) Tabak bardak çanaklarıda migrostan alırsın :)

Canim ya şu hoşgeldin bebeğim , hoşgeldin toprak gibi etiketleri neyle yapıyorsun, hastane odası suslemesini araştırdım da 350 tl istiyorlar, bizde balon, tül vs kendimiz yapalım dedik, cupcake standı kuracaz, şerbet ve bebek çikolatası ndan bir köşeye stand kurarız dedik, yeter herhalde zaten çok kişi gelmez herhalde hastaneye diye düşünüyorum ....

Sizin hastane odası süsleme fikirleriniz ne kızlar. .. basit yapılabilecek fikirlere açığım her zaman

ya kızlar bıtane zeynep vardı arkadas doguda yasıyodu nezamandır yazmıyo , nıckı neydı hatırlayan var mı?

kizlaaarrr heryere yaziyorum herkese soruyorum :) gebelik icin tedavi goruyorum ve progestan kullaniyorum vajinam da acayip bi kuruluk ve kasinti var bu ilaci kullanip bunlari yasayan var mi ilacin yan etkileri arasin da yaziyo fakat mantardan korkuyorum dr uma da pazartesi gidecegim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…