2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar, hamile pilasesine gidiyorum 1 aydır çok memnunum başlamak isteyen varsa gecikmeden mutlaka başlasın, bayağı faydası oluyor kaslara

Canım ben doğumdan sonraya erteledim, evde çalıştığım için. Eğer çalışan bir anne olacaksan kesinlikle almalısın. İndirimleri takip et uygun olunca alırsın.
yani çalışan bi anneyim de 15 ay sonra döneceğim işe, ben de o yüzden almayayım diyorum. ama daha önce de henüz işe başlamamıştım, evdeyken lazım olmuştu, süt çokluğundan göğsüm davul gibi olup, ağrı yapmıştı eğer pompam olmasaydı çıldırırdım. tabi eski pompam şuan yok, yıllar önce vermiştim birilerine

Benim ağrılarımdan dolayı işi bıraktırdı karnımın alt kısmında kasıklarımda ve karnımda sertleşme oluyordu şimdi dinlenince hepsi geçti...

canım bugün doktora gittim o da bana aynını dedi bol bol dinlenmen lazım dedi, benim iki hafta kaldı izne çıkmaya, iki hafta sonra inş dinlenicem bende, dinlenince gerçekten geçiyor :)

Umarım canım yaa ama şimdi baktı doktor burunda akıntı var dedi kan tahlili istedi bakteriyelse antibiyotik başlamamız gerekio dedi pufff yaaa (
Canım hiç küçümseme benim ablam 36, haftasında doktoru antibiyotik verdi grip gibiydi içmedi inatla iyileşirim çocuğuma antibiyotik gitmesin diye 37ye girdiği gün suyu geldi erken doğum oldu. enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı ki doktorlar öneriyolar. Allah korusun içerde durması lazım bebişlerin zamanları dolana kadar. benim yiğenim allaha çok şükür sapasağlam doğdu küveze filanda girmedi ama ablam 37deydi bizim minnaklar daha çok küçük

canım zaten hareketliymiş şimdi büyüdü hareketleri daha da ağır geliyor sana, nette zaten öldürüyorlar insanı diriltiyorlar benim de çok net yüzünden psikolojim bozulmuştu :)) ama doktorun güzel söylemiş :))

bu ara benim koca da sapıttı, onun da sabrı tükeniyor diyorum, geçen dizi izliyorum tv de bu da kendi halinde kitap okuyor, sonra bir ara telefonla oynuyordum bir baktım diziyi değiştirmiş müzik acmış onu dinliyor küstüm gittim insan bir değiştiriyorum der kendi aleminde mutlu mesut yaşıyo gibiydi hiç ilgi yok uyuz oldum küstüm yattım benle hiç ilgilenme sorma diye, sabah hiçbişi yokmuş gibi canım karıcım diye geziyor ortada uzatmadım ben de, sanki böyle davranışları verdiği tepkiler umursamzmş gibi hormonlardanmı öyle geliyor nedir ama yaptığı iyi şeyleri görmüyormuşum hep böyle olan davranışları gözüme batıyormuş öyle dedi, iyi bir şey yapınca hiç önemsemiyorsun ki dedi, düşününce de hak verdim

ben de durum aynı canım. dr sordum gayet normal dedi,

ay şimdi sen böyle yazınca bu belirtilerin hepsi bazen oluyo bende. hastalık hastası oldum zaten yaa ödüm kopuyo çocuğuma bişey olucak diye. geceleri uyuyamıyorum çok hareket edince rahatsız oldu heralde diye pozisyon değiştiriyorum etmeyince panik oluyorum napıyo acaba bişey mi oldu diye :S

ama seninkinin gene biraz haklılık payı varmış canım ya :))) ama olsun ne olursa olsun ilgiyi kesmemeliler :) ama benimki gerçekten çok azıttı onun güzel bir şekilde yola gelmesi lazım, hayır birde insan soğuyor ya, resmen konuşasım gelmiyor allahtan eve gidince evde olmucak :))

hep şu hormonlar yüzünden, dengemiz şaştı. bazen ben de tam adama saracak oluyom sonra kendimi sakinleştiriyom. sakince düşününce bakıyom ki adamın bi günahı yok

Teşekkür ederim tatlımm..
Amann dikkat et sende cnmmm..
Merdiven çıkınca nefes nefese kalıorum ztn yaw belki tansiyonun falan düşmüştür..sen doktoruna sor yarın madem randevun var

Insallah bir sikinti yoktur canim.Allah yardimciniz olsun.boyle durumlarda birkac doktora gitmek gerekiyor demekki.

Kiz seninki kanaldaydi bide ben daha cok korkarim.cocugun basina falan gelir mazallah

aynısıda benim canım hiç durmuyo hiç. önceden hareket edince eşime söylerdim hemen yapışırdı karnıma şimdi söylemiyorum bile bazen elini karnıma filan koyuyo gayrı ihtiyarı a a hareket ediyo diyo evet hep öyle diyorum :)
aman hareket etsin canı ne istiyosa yapsın güzel oğlum benim

Canım inan hepimiz öyleyiz, keyifle yaşıyamıyoruz hamileliğimizi. Keşke bizde vurdum duymaz olabilsek... Eşim fıttırıyor artık evhamlarıma :) Ay Allah'ın izniyle bir kucağımıza alabilsek minnoşlarımızı da.

canım bende de bulantı var,hatta bu sabah rüyamda bir şey gördüm o yüzden midem bulanıyordu o bulantıyla uyandım sonra geçti, doktora sormayı unuttum bugün gittim ama bişey olsaydı söylerdi heralde ya, aile hekimi de kan aldı bugün inş bişey çıkmaz, Allahım hepimize yardım etsin inş artık kaygılardan strese giriyoruz hergün

Amiinn allah razı olsun :) bu aralar hem çok güçlüyüm hem değilim.. Dokunsalar ağlıyorum yaa :/
Cok haklisin canim kim olsa ayni sekilde olurdu.ama sen nekadar guclu olursan o daha cok tutunur hayata.bugunleri insallah belkide bir tebessumle hatirlayacagin zamanlar olacak emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…