2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:)) Keyifleri yerinde annecikleri hiçbir sorun yok. Tadını çıkartın :) Hatta hareketlerini hissettikçe eşiniz karnınızı dinlesin pıt pıt duyuluyor kalp atışları bile:)

ay canım boşver evham olsun, ben bebek hareketi azalınca doktora gidicem demiştim, eşim bana evham yapma falan demişti dinlemeyip gittim iyiki gitmişim suyum azalmış mesela, boşver kötü bir şey çıkmasa da en azından içimiz rahat eder,anında müdahale çok önemli

günaydın kızlar, hamile pilasesine gidiyorum 1 aydır çok memnunum başlamak isteyen varsa gecikmeden mutlaka başlasın, bayağı faydası oluyor kaslara
canım hamilelikten önce hiç pilates yapmamış olanlar hamileyken yapmasın diyolar ben istemiştim o yüzden başlamadım. sen önceden yapıyo muydun?

ohhhh missss :) ben de yarın alıcam inşallah :)
yok canım ya resmen köstek oluyor valla şunu anladım kimse anne gibi çekmiyor kimseyi, ama bunun acısını çıkarıcam o benim inadımı iyi bilir, kinlendim :)
ben de başta eşim olmak üzere tüm ailesine kinliyimm
günaydın kızlar, hamile pilasesine gidiyorum 1 aydır çok memnunum başlamak isteyen varsa gecikmeden mutlaka başlasın, bayağı faydası oluyor kaslara
kız ben totomu zor kaldırıyom pilates benim neyime

Canım bende de bulantı gibi bişey başlar oldu, mide yanması veya ekşimesi de olabilir... Acaba bebişin saçlarımı çıkıyor ki diyorum bende kendi kendime aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..

Sorma vallahi, hastaneye girince bile rahatlıyorum tüm şikayetlerim geçiyor birden bire :))) Aman kötü bir şey olmasın da biz gene gidelim vallahi doğru söylüyorsun. 1 ay sonra artık doğuran doğurana olacak buradaa düşünebiliyor musun

aynen canım olabilir annem erkek kardeşimde bu tarz mide şikayetleri çekmiş kardeşim çok saçlı :))

anneee hakkaten canım bir ay sonra doğum haberleri yazılıcak buraya ayyyy bitmiş resmen nerdeyse, insan heyecan ve panik arasında gidip geliyor :))))))))

anneee hakkaten canım bir ay sonra doğum haberleri yazılıcak buraya ayyyy bitmiş resmen nerdeyse, insan heyecan ve panik arasında gidip geliyor :))))))))

Ay vallahi iyi ki hamilelik 9 ay diyorum. Biz anca hazırlanıyoruz gerçekten ay onu mu alsak bunu alsak derken 9 ay dolacak neredeyse :))) Bir an gözümde canlandı. Kızlaaaar suyum geldi. Kızlar açılmam varmış beni doğuma alıyorlar

aynen canım birde ilk başlarda 9 ay geçmez gibi geliyordu ama eksiklerimizi tamamlamaya bile yetmiyor :)) doğum yapan forumlara bakıyorum bazen çok güzel heyecanlar ama ya, inş bir ay sonra bizimde hayırlısıyla başlar :)) son soluk kk'dan çıkmayız haberleri aldıkça :))

Çok şükür gerek görmedi canım antibiyotiği..bakteriyel deilmiş..sprey ve minoset yeterli dedi.. Ama verseydi mecbur kullancaktım sanırım

yaaaaa evet ben de heyecanla bekliyorum. herkes doğuracak sırayla, biz de heyecan yapacağız iyice

Günaydın kızlaaar, nasılsınız? Geçen hafta izinliydim, baya yoğun ve yorucu bir tatil oldu ama, telefonum da bozuldu hiç girip bakamadım, baya konuşmuşsunuz valla okumaya çalıştım ama hepsini okumam pek mümkün olmayacak sanırım

Bebişimizin arabasını aldık Saraçhane'den, 700 TL'ye Causal Storm Travel Sistem, ilk 6 ay ana kucağı monte edilip kullanılıyor, ondan sonra da normal baston puset olarak kullanılıyor, hem hafif hem katlanınca çok az yer kaplıyor, hem de tamamen yatabiliyor fln biz gidip görünce baya beğendik özelliklerini, tavsiye edebilirim

https://www.kadinlarkulubu.com/trav...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2015.html

Onun dışında duvar kağıtlarımız kaplandı, mobilyalarımız geldi kuruldu, dün kızımın kıyafetlerini de yıkadım şu an odasında kuruyorlar, ev mis gibi bebek koktu şimdiden, mobilyalar da kurulunca bir tuhaf oluyo insan, sankii içinde yatıyormuş gibi gidip gidip bakıyorumm Halısı ve perdesi de gelsin fotoğraf paylaşacağım, öpüyorum hepiniziiii

Evet malesefki cogu oyle canim.onlar ne anlarki.cocuk yapmayi evlilikte gerekli gorev gibi goruyolar heralde.benimkide hamilleligimle ilgili hic duygusal seyler soyleyip yapmaz.ilk ultrason kontrolumuzde ikiz oldugunu ogrenince cok aglamistim onu yuzume vurup duruyor.bosver umursama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…