- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.961
aynısıda benim canım hiç durmuyo hiç. önceden hareket edince eşime söylerdim hemen yapışırdı karnıma şimdi söylemiyorum bile bazen elini karnıma filan koyuyo gayrı ihtiyarı a a hareket ediyo diyo evet hep öyle diyorum :)
aman hareket etsin canı ne istiyosa yapsın güzel oğlum benim
Hee yaa.burda giripde herseyi bulabilecegimiz yerler e bebek ve baybmall.onlarda pahali.istanbulada hic yolum dusmediki hamileyken gidip bakayim.aynen ben de Ankara7dayım ve şu havuzluhan'ı çok merak ediyorum. her yol havuzluhan'a çıkıyor anacım
Canım inan hepimiz öyleyiz, keyifle yaşıyamıyoruz hamileliğimizi. Keşke bizde vurdum duymaz olabilsek... Eşim fıttırıyor artık evhamlarıma :) Ay Allah'ın izniyle bir kucağımıza alabilsek minnoşlarımızı da.
canım hamilelikten önce hiç pilates yapmamış olanlar hamileyken yapmasın diyolar ben istemiştim o yüzden başlamadım. sen önceden yapıyo muydun?günaydın kızlar, hamile pilasesine gidiyorum 1 aydır çok memnunum başlamak isteyen varsa gecikmeden mutlaka başlasın, bayağı faydası oluyor kaslara
ohhhh missss :) ben de yarın alıcam inşallah :)Canım çok saol .. Çok şükür bakteriyel deilmiş antibiyotiğe gerek yok dediminoset ve bruno burun sprey verdi.. Kadın doğumcumla konuştm kullanabilirsn dedi.. Bide 3 günlük rapor aldım eve geldim şimdi..perşembe gitcem işe
yok canım ya resmen köstek oluyor valla şunu anladım kimse anne gibi çekmiyor kimseyi, ama bunun acısını çıkarıcam o benim inadımı iyi bilir, kinlendim :)
kız ben totomu zor kaldırıyom pilates benim neyimegünaydın kızlar, hamile pilasesine gidiyorum 1 aydır çok memnunum başlamak isteyen varsa gecikmeden mutlaka başlasın, bayağı faydası oluyor kaslara
ohhhh missss :) ben de yarın alıcam inşallah :)
ben de başta eşim olmak üzere tüm ailesine kinliyimm
kız ben totomu zor kaldırıyom pilates benim neyime
Canım bende de bulantı gibi bişey başlar oldu, mide yanması veya ekşimesi de olabilir... Acaba bebişin saçlarımı çıkıyor ki diyorum bende kendi kendime aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..canım bende de bulantı var,hatta bu sabah rüyamda bir şey gördüm o yüzden midem bulanıyordu o bulantıyla uyandım sonra geçti, doktora sormayı unuttum bugün gittim ama bişey olsaydı söylerdi heralde ya, aile hekimi de kan aldı bugün inş bişey çıkmaz, Allahım hepimize yardım etsin inş artık kaygılardan strese giriyoruz hergün
ay canım boşver evham olsun, ben bebek hareketi azalınca doktora gidicem demiştim, eşim bana evham yapma falan demişti dinlemeyip gittim iyiki gitmişim suyum azalmış mesela, boşver kötü bir şey çıkmasa da en azından içimiz rahat eder,anında müdahale çok önemli
Canım bende de bulantı gibi bişey başlar oldu, mide yanması veya ekşimesi de olabilir... Acaba bebişin saçlarımı çıkıyor ki diyorum bende kendi kendime aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum..
Sorma vallahi, hastaneye girince bile rahatlıyorum tüm şikayetlerim geçiyor birden bire :))) Aman kötü bir şey olmasın da biz gene gidelim vallahi doğru söylüyorsun. 1 ay sonra artık doğuran doğurana olacak buradaa düşünebiliyor musun
anneee hakkaten canım bir ay sonra doğum haberleri yazılıcak buraya ayyyy bitmiş resmen nerdeyse, insan heyecan ve panik arasında gidip geliyor :))))))))
ben de o yüzden araba ve yatağı hariç neredeyse her şeyini internetten aldımHee yaa.burda giripde herseyi bulabilecegimiz yerler e bebek ve baybmall.onlarda pahali.istanbulada hic yolum dusmediki hamileyken gidip bakayim.
Ay vallahi iyi ki hamilelik 9 ay diyorum. Biz anca hazırlanıyoruz gerçekten ay onu mu alsak bunu alsak derken 9 ay dolacak neredeyse :))) Bir an gözümde canlandı. Kızlaaaar suyum geldi. Kızlar açılmam varmış beni doğuma alıyorlar
Çok şükür gerek görmedi canım antibiyotiği..bakteriyel deilmiş..sprey ve minoset yeterli dedi.. Ama verseydi mecbur kullancaktım sanırımCanım hiç küçümseme benim ablam 36, haftasında doktoru antibiyotik verdi grip gibiydi içmedi inatla iyileşirim çocuğuma antibiyotik gitmesin diye 37ye girdiği gün suyu geldi erken doğum oldu. enfeksiyon antibiyotikten daha zararlı ki doktorlar öneriyolar. Allah korusun içerde durması lazım bebişlerin zamanları dolana kadar. benim yiğenim allaha çok şükür sapasağlam doğdu küveze filanda girmedi ama ablam 37deydi bizim minnaklar daha çok küçük
yaaaaa evet ben de heyecanla bekliyorum. herkes doğuracak sırayla, biz de heyecan yapacağız iyiceSorma vallahi, hastaneye girince bile rahatlıyorum tüm şikayetlerim geçiyor birden bire :))) Aman kötü bir şey olmasın da biz gene gidelim vallahi doğru söylüyorsun. 1 ay sonra artık doğuran doğurana olacak buradaa düşünebiliyor musun
Aman allah korusun az kaldı sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeÇok şükür gerek görmedi canım antibiyotiği..bakteriyel deilmiş..sprey ve minoset yeterli dedi.. Ama verseydi mecbur kullancaktım sanırım
Ayyy kızzzz öle demeee heyecan yaptım daha çok vallaaa :)) gerçketen ne kaldı şurdaaaa ayyy :))anneee hakkaten canım bir ay sonra doğum haberleri yazılıcak buraya ayyyy bitmiş resmen nerdeyse, insan heyecan ve panik arasında gidip geliyor :))))))))
Kesin ondan o zaman...aynen canım olabilir annem erkek kardeşimde bu tarz mide şikayetleri çekmiş kardeşim çok saçlı :))
Evet malesefki cogu oyle canim.onlar ne anlarki.cocuk yapmayi evlilikte gerekli gorev gibi goruyolar heralde.benimkide hamilleligimle ilgili hic duygusal seyler soyleyip yapmaz.ilk ultrason kontrolumuzde ikiz oldugunu ogrenince cok aglamistim onu yuzume vurup duruyor.bosver umursamakızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?