- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.981
Ahh canım güle güle kullansın kızın eşyalarını kıyafetlerini, nasıl da güzel kokuyordur dediğin gibi, daha ben yıkamadım ama dolabını açtığımda bile kokuyor nedenseGünaydın kızlaaar, nasılsınız? Geçen hafta izinliydim, baya yoğun ve yorucu bir tatil oldu ama, telefonum da bozuldu hiç girip bakamadım, baya konuşmuşsunuz valla okumaya çalıştım ama hepsini okumam pek mümkün olmayacak sanırım
Bebişimizin arabasını aldık Saraçhane'den, 700 TL'ye Causal Storm Travel Sistem, ilk 6 ay ana kucağı monte edilip kullanılıyor, ondan sonra da normal baston puset olarak kullanılıyor, hem hafif hem katlanınca çok az yer kaplıyor, hem de tamamen yatabiliyor fln biz gidip görünce baya beğendik özelliklerini, tavsiye edebilirim
https://www.kadinlarkulubu.com/trav...avel-sistem-bebek-arabasi-puset-new-2015.html
Onun dışında duvar kağıtlarımız kaplandı, mobilyalarımız geldi kuruldu, dün kızımın kıyafetlerini de yıkadım şu an odasında kuruyorlar, ev mis gibi bebek koktu şimdiden, mobilyalar da kurulunca bir tuhaf oluyo insan, sankii içinde yatıyormuş gibi gidip gidip bakıyorummHalısı ve perdesi de gelsin fotoğraf paylaşacağım, öpüyorum hepiniziiii
Söyledim cnm zaten kulpları farklıydı onlar gelmemişti haftaya gelecek....birde cam şeffaf değil puslu ve cam değil zaten...dedim ben bunu secmedim birsürü şey salladı bunlar yeni model şeffaf olan uretimde yok ben kabul etmedim ne alaka biz arkimle aldık ona geldi dedim benden 1 hafta önce aldı dedim ben böyle kabul etmiyorum dedim haftaya gelip takacak teşhirdekini getiririm ozaman dediBebeğim perdesini ilave olarak satın aldım, cam kısmı şeffaf. Eğer sorun varsa söyle parçayı değiştirsin.
Ahh canım güle güle kullansın kızın eşyalarını kıyafetlerini, nasıl da güzel kokuyordur dediğin gibi, daha ben yıkamadım ama dolabını açtığımda bile kokuyor nedenseAllah'ım içinde yattığı bize gülücükler attığı o günleri de sağ salim göstersin inşAllah...
Ayyy kızzzz öle demeee heyecan yaptım daha çok vallaaa :)) gerçketen ne kaldı şurdaaaa ayyy :))
Evet malesefki cogu oyle canim.onlar ne anlarki.cocuk yapmayi evlilikte gerekli gorev gibi goruyolar heralde.benimkide hamilleligimle ilgili hic duygusal seyler soyleyip yapmaz.ilk ultrason kontrolumuzde ikiz oldugunu ogrenince cok aglamistim onu yuzume vurup duruyor.bosver umursama
Aynenn öle tatlımmm yaa :))valla canım kendimizi yormadan son hazırlıkları bitirelim artık :))
Günaydın kızlar. Bebiş hareketlerinin üst sınırı yok demi yani şöyle ki benim minnak çok hareketli yani sabah ben gözlerimi açar açmaz bi başlıyo gün içinde çok nadir aralıklarla duruyo günde bi kaç kez 15-20 dk kadar hareketsiz kalıyo ancak . Tüm gün bu şekilde. Gece uykuya dalana kadar da hissediyorum uyurken uykumdan uyandırmasa da gece kaç kez wc kalktıysam yine oynamaya başlıyo. Hatta eşime bazen uyurken daraldım azcık öte git diyorum uyku arasında konuşmaya başladığım an yine harekete başlıyo. Bazen göbeğimde depremler oluyo gibi dün akşam tv karşısında tam uykuya dalacakken tekmesinden zıpladım ahhh diye eşim de panikledi o derece yani. Çok şükür bukadar hareket etmesineden hiç şikayetçi değilim içim rahatlıyo iyi olduğunu anlıyorum ama bazen sıkıntısı mı var acaba diyorum. Sıkıntı yoksa tüm gün perişan edebilir beni mutlu olurum ama sizde durumlar nedir varmı bu şekilde olan?
Amin amin canım..Sağol canımm, Amin İnşallah görürüz o günleri de bir an evvel.. Valla zaman yaklaştıkça ben sabırsızlanmaya başladımm, bu Cuma gidip çalışabilir raporumu alacağım, ondan sonraki haftalar daha çabuk geçecekmiş gibi geliyor 5 hafta daha çalışacağım ondan sonra tatiiiiiiiil
Hahahah kuzummm tatillll de o tatilden ne anlıcaz acaba :)) hem hamileliğin zor zamanları ve daha snrada bebişlerimiz gelicekkk tatillli unutucazzz :))Sağol canımm, Amin İnşallah görürüz o günleri de bir an evvel.. Valla zaman yaklaştıkça ben sabırsızlanmaya başladımm, bu Cuma gidip çalışabilir raporumu alacağım, ondan sonraki haftalar daha çabuk geçecekmiş gibi geliyor 5 hafta daha çalışacağım ondan sonra tatiiiiiiiil
Ehh tabi o yanı da var ama olsun işe gelmek ne bileyim ayrı bi dertmiş gibi geliyor bana da nedenseHahahah kuzummm tatillll de o tatilden ne anlıcaz acaba :)) hem hamileliğin zor zamanları ve daha snrada bebişlerimiz gelicekkk tatillli unutucazzz :))
Amin amin canım..
Ayy bende cuma günü gidiyorum çalışabilir raporu almak için... Ama ben 4 hafta daha çalışcam 1 hafta yıllık iznimden kullancam yanmasınsonra dediğin gibi tatil... :))
Aaas güzelmişşşşş nereden aldınnbenimki bu
Hahahah kuzummm tatillll de o tatilden ne anlıcaz acaba :)) hem hamileliğin zor zamanları ve daha snrada bebişlerimiz gelicekkk tatillli unutucazzz :))
Canım bende saklıyorum kullanmıcam ama bu iznim 2 sene önceki eğer kullanmazsam ocakta yanacak boşu boşuna niye kullanmayım değil miOhh ne güzelmiş, benim de yıllık izinlerim var da doğumdan sonra kullanayım diyorum, o zamana daha çok lazım olacak çünküü izinler..
bizim öyle bir zorunluluk istemdiler, doktorum da önerdi yapıyorumcanım hamilelikten önce hiç pilates yapmamış olanlar hamileyken yapmasın diyolar ben istemiştim o yüzden başlamadım. sen önceden yapıyo muydun?
bizim öyle bir zorunluluk isteemdiler, doktorum da önerdi yapıyorum ama hamile pilatesi olması gerekiyor fizyoterapist eşliğinde oluyor, normal pilates gibi değil zatencanım hamilelikten önce hiç pilates yapmamış olanlar hamileyken yapmasın diyolar ben istemiştim o yüzden başlamadım. sen önceden yapıyo muydun?
Ehh tabi o yanı da var ama olsun işe gelmek ne bileyim ayrı bi dertmiş gibi geliyor bana da nedense
Tabiii çokkk güzel ve heyecanla korkuyu bi anda yaşadığımız her an tetikte olacağımız , son minik hazırlıklarımızı yapacağımız günler olucakkk ve eeettt en güzel yanıda işe gitmek zorunda olmayacağız bir de tabi onun psikolojisi olucakkkOlsun kız, en azından 2-3 hafta evde dinlenicez, son rahat günlerimizin tadını çıkartıcaz, hiçbir iş de yapmayız yatarız bütün gün ohh missbir de tatlı heyecanlı bir bekleyiş olacak, en güzel kısmı da o bencee
Kanalda ama sıvısı onu koruyodur canım. Tam açık değil kanalım zaten 4 cmlik kanal benim bir iki cm açık. Bir şey olsa dr yasaklar. Zaten kasım sonları artık olmaz son ay ònerilmiyor. Belki az az yürüyüşe başlarım yapabilirsem.Kiz seninki kanaldaydi bide ben daha cok korkarim.cocugun basina falan gelir mazallah
En dişlisi benimbende 13,5dayım kızlar rakiplerim dişli bakıyorum. ametist canım şaka mısın çocuk doğurucaz lütfen ama yaa
Canım bende saklıyorum kullanmıcam ama bu iznim 2 sene önceki eğer kullanmazsam ocakta yanacak boşu boşuna niye kullanmayım değil mi1 hafta 1 haftadır yani benim için.. Ama dediğin gibi doğumdan sonra çok lazım olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?