- 26 Haziran 2015
- 719
- 652
- 23
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #42.001
Rapor veriyor doktor benimki hemen verdi. Doğum izni değil normal raporcanım bugün doktora gittim o da bana aynını dedi bol bol dinlenmen lazım dedi, benim iki hafta kaldı izne çıkmaya, iki hafta sonra inş dinlenicem bende, dinlenince gerçekten geçiyor :)
Ben sanırım misafirler için bişeyler hazırlarım o dönemde yapar buzluğa atarım, şimdi ne olduğunu söylemeyimTabiii çokkk güzel ve heyecanla korkuyu bi anda yaşadığımız her an tetikte olacağımız , son minik hazırlıklarımızı yapacağımız günler olucakkk ve eeettt en güzel yanıda işe gitmek zorunda olmayacağız bir de tabi onun psikolojisi olucakkk
Kesinlikle ağırlaştık artık.. yataktan kalkarken bile zorlanıyorum, hele ki işe gelmek işkence gibi geliyor havalarda soğudu... Neyse güzel şeyler düşünelim... Aaa bak maaşınızda yüksek oluyormuş ne güzel, bizim aynı memurlukta...Tabi canım iyi yapmışsın, niye yansın izinlerin, 1 hafta bile önemli şu an bizim için gittikçe ağırlaşıyoruz zaten..
Bu arada şirketin idari işleri ile görüştüm, paramızı sgk'dan alınca brüte yakın bir tutarını alıyormuşuz kızlar, yani normalde elimize geçen net maaştan biraz daha yüksek oluyormuş bilginiz olsun..
Rapor veriyor doktor benimki hemen verdi. Doğum izni değil normal rapor
böyle güzel haberler duymak beni çok mutlu ediyor. inşallah her geçen gün hızla toparlar kendini. sen de sakın üzülme, içini umutla ferah tut ki sütün bol olsun
ben de yatarken dönerken kopacakmış gibi acıyor. alışınca geçiyor. paytak yürüyüşümü seviyorummmmm
yarın ben de gidicemmm alıcam raporu binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
kız seninkiyle benimki odunlukta birinci sırada dangalaklar..... aynısını bende yaşadım canım. o da istemiyor güya 2.yi. istemezsen isteme lan dedim. tüp bebek merkezinde 4 embriyom var sana muhtaç değilim dedimhayır üzüldüğüm nokta bencilliği öküzlüğü. ve o lafı söylemesi ne kadar acı ya. Allahım kocamın saçma laflarını sen bağışla diye dua ediyorum. ya bişe olursa çocuklara Allah korusun insan düşünmezmi. istememek de neymiş ya
aynen canım kendimizi yormayalım. Allaha sığınalım. çok acı bir durum Allahım kimseye yaşatmasınbide kocasından hpv virüsü kapmış o ne ya
canım antibiyotik gerekliyse kullanmalısın ihmal etme ve korkma Allahın izniyle bişe olmaz
kadın doğumcular genelde ben bilmem o branşın doktoru bilir diyor. keşke bulmsa iyi olur ama ben de 3 kez üst üste antibiyot,k kullandım Allaha şükür bişe olmadı. hem de daha küçükken. hatta iyileşmemiştim artık veremem ilaç başının çaresine bakacaksın demişti. bende o günden sonra sarımsak soğan limona başladım. çok şükür iyileştim.
ben de yatarken dönerken kopacakmış gibi acıyor. alışınca geçiyor. paytak yürüyüşümü seviyorummmmm
yarın ben de gidicemmm alıcam raporu binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
kız seninkiyle benimki odunlukta birinci sırada dangalaklar..... aynısını bende yaşadım canım. o da istemiyor güya 2.yi. istemezsen isteme lan dedim. tüp bebek merkezinde 4 embriyom var sana muhtaç değilim dedimhayır üzüldüğüm nokta bencilliği öküzlüğü. ve o lafı söylemesi ne kadar acı ya. Allahım kocamın saçma laflarını sen bağışla diye dua ediyorum. ya bişe olursa çocuklara Allah korusun insan düşünmezmi. istememek de neymiş ya
aynen canım kendimizi yormayalım. Allaha sığınalım. çok acı bir durum Allahım kimseye yaşatmasınbide kocasından hpv virüsü kapmış o ne ya
canım antibiyotik gerekliyse kullanmalısın ihmal etme ve korkma Allahın izniyle bişe olmaz
kadın doğumcular genelde ben bilmem o branşın doktoru bilir diyor. keşke bulmsa iyi olur ama ben de 3 kez üst üste antibiyot,k kullandım Allaha şükür bişe olmadı. hem de daha küçükken. hatta iyileşmemiştim artık veremem ilaç başının çaresine bakacaksın demişti. bende o günden sonra sarımsak soğan limona başladım. çok şükür iyileştim.
Söyledim cnm zaten kulpları farklıydı onlar gelmemişti haftaya gelecek....birde cam şeffaf değil puslu ve cam değil zaten...dedim ben bunu secmedim birsürü şey salladı bunlar yeni model şeffaf olan uretimde yok ben kabul etmedim ne alaka biz arkimle aldık ona geldi dedim benden 1 hafta önce aldı dedim ben böyle kabul etmiyorum dedim haftaya gelip takacak teşhirdekini getiririm ozaman dedi
Ay şimdi bile gözlerim doldu, eşimle konuştum dua et kadıncağıza dedim. Tabii ki ederim ama böyle şeyler okumanı istemiyorum diyor. İnan başım çatlıyor ben de benzer korkuları yaşıyorum. Ya bir şey olursa, ya bir şey olduysa diye pimpirikliyim hep. Telefonu kapatırken en son eşim dedi ki, sağlıkla bir kucağımıza alsak bebeğimizi başka bir şey istemiyorum şu hayattan dedi. Bizim kadar babalarda endişeleniyor aslında
Rabbim sen kimseyi böyle acılarla imtihan etme...
oyyy maşallah maşallah Allahım sen esirge sen koru tüm yavrularla birlikte senin kuzuyu da
kızzz şimdi pembiş pembişşşş nüfus cüzdanı mı varrr onunnnn
eminönünden arkadaşım aldı. bebek süslerimi de oradan yaptırdı ama henüz göndermedi, birkaç eksik var onları tamamlıyor sağolsunAaas güzelmişşşşş nereden aldınn
Cok haklisin canim kim olsa ayni sekilde olurdu.ama sen nekadar guclu olursan o daha cok tutunur hayata.bugunleri insallah belkide bir tebessumle hatirlayacagin zamanlar olacak emin ol.
ben de aynen şu ev günleri gelsin diye bekliyorumTabiii çokkk güzel ve heyecanla korkuyu bi anda yaşadığımız her an tetikte olacağımız , son minik hazırlıklarımızı yapacağımız günler olucakkk ve eeettt en güzel yanıda işe gitmek zorunda olmayacağız bir de tabi onun psikolojisi olucakkk
Ayy eet o dönemi öle geçiririz büyük ihtimal , gelen giden çok olcağı için.. O dönemde konuşuruz bunlarıBen sanırım misafirler için bişeyler hazırlarım o dönemde yapar buzluğa atarım, şimdi ne olduğunu söylemeyimAz kaldı az çok şükür...
Amin :)sorma yaa hanımefendinin baya baya kimliği var artık, hala inanamıyorum biliyomusun resmen anne kısmında ismim yazıyo yahuu :))
Hiç arkim yok burda yazık banaeminönünden arkadaşım aldı. bebek süslerimi de oradan yaptırdı ama henüz göndermedi, birkaç eksik var onları tamamlıyor sağolsun
Canım benimki de gece geç yatar ben uyandığımda da beni mi kontrol ediyosun diyorkızlar sürekli karın ağrısı sorun mu sizce bende ağrıyor bazen sürekli bazen geçiyor :)) bu arada aile hekimine kan verdim bugün 3'te kontrolum varmış onlarda kontrol ediceklermiş ama onlar nasıl edicekki :) sizin eşlerinizde benimki gibi odun mu ya, gece sürekli tuvalaet için kalkıyorum ve bunu biliyor, o da nette film izliyordu, bana dediği şey beni kontrol için mi kalkıp duruyorsun, bi sinirlendim ne alaka ya dedim sen biliyorsun ne için kalktığımı, hayır birde öyle kontrol huyum yoktur, bu ağrı sende olsun bakalım napıcaksın dedim, bana dediği şey aynen şu şok oldum "bunda sabret ikinciyi yapmayız" dedi resmen bana, benimde uykum ağır bastığı için uyudum ama sabah sabah aklıma geldi
Canım benimki de gece geç yatar ben uyandığımda da beni mi kontrol ediyosun diyor
Kontrol edilecek şüpheli haller seziyorum sende dedimsustu kaldı
Kaşınıyolar sanki kaşıyacam ben
bende 13,5dayım kızlar rakiplerim dişli bakıyorum. ametist canım şaka mısın çocuk doğurucaz lütfen ama yaa
hehe benimki de gece kasığıma kramp girdi diye uyandırdım iki ovdu uyuyakaldı eli karnımdayken.bi kızdım bi kızdım kaldırdım yine uyuyakalmışım napiim diyo.ama seninkinin gene biraz haklılık payı varmış canım ya :))) ama olsun ne olursa olsun ilgiyi kesmemeliler :) ama benimki gerçekten çok azıttı onun güzel bir şekilde yola gelmesi lazım, hayır birde insan soğuyor ya, resmen konuşasım gelmiyor allahtan eve gidince evde olmucak :))
Teşekkür ederim tatlımm..
Amann dikkat et sende cnmmm..
Merdiven çıkınca nefes nefese kalıorum ztn yaw belki tansiyonun falan düşmüştür..sen doktoruna sor yarın madem randevun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?