2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sanırım misafirler için bişeyler hazırlarım o dönemde yapar buzluğa atarım, şimdi ne olduğunu söylemeyim Az kaldı az çok şükür...

Kesinlikle ağırlaştık artık.. yataktan kalkarken bile zorlanıyorum, hele ki işe gelmek işkence gibi geliyor havalarda soğudu... Neyse güzel şeyler düşünelim... Aaa bak maaşınızda yüksek oluyormuş ne güzel, bizim aynı memurlukta...

çok komik oluyor.arkadaşlar çok gülüyor

ben sevmiyorum ya kendime yakıştırmıyorum arklar bile çok gülüyor ama allaha şükürler olsun bebişim kıpı kıpır

Olsun bebişim teşhir de olsa, cam gibi olanı iste. Yeni modelse de söylemesi lazım. Zaten alt tarafı kapak giyilecek bir şey olsa tamam eyvallahta.. Tülünüde söyle tülüyle minnoş duruyor çünkü.

amin canım hayırlısıyla bi kucağımıza alalım şu yavruları valla böyle şeyleri duydukça fenalaşıyorum

oyyy maşallah maşallah Allahım sen esirge sen koru tüm yavrularla birlikte senin kuzuyu da
kızzz şimdi pembiş pembişşşş nüfus cüzdanı mı varrr onunnnn

Amin :) sorma yaa hanımefendinin baya baya kimliği var artık, hala inanamıyorum biliyomusun resmen anne kısmında ismim yazıyo yahuu :))

Cok haklisin canim kim olsa ayni sekilde olurdu.ama sen nekadar guclu olursan o daha cok tutunur hayata.bugunleri insallah belkide bir tebessumle hatirlayacagin zamanlar olacak emin ol.

Valla bide bu aralar hep kötü haberler üst üste geliyo dik durmaya çalışıyorum milletin yanında ağlayamam öyle de bi huyum var o daha çok yoruyo beni.. Ama dediğin gibi bu hallerimizi tebessüm ederek hamd ederek hatırlayacağımız günler çok çok yakında, buna inancım büyük.. Rabbim bize de kızımızı da güç kuvvet versin inşallah

ben de aynen şu ev günleri gelsin diye bekliyorum

Canım benimki de gece geç yatar ben uyandığımda da beni mi kontrol ediyosun diyor
Kontrol edilecek şüpheli haller seziyorum sende dedim sustu kaldı
Kaşınıyolar sanki kaşıyacam ben

hehe benimki de gece kasığıma kramp girdi diye uyandırdım iki ovdu uyuyakaldı eli karnımdayken.bi kızdım bi kızdım kaldırdım yine uyuyakalmışım napiim diyo.ne gamsızlar yahu şu erkekler rabbim analığı boşuna kadına vermemiş biz onlar yerine de panik yapıoz dengeleniyo...
Teşekkür ederim tatlımm..
Amann dikkat et sende cnmmm..
Merdiven çıkınca nefes nefese kalıorum ztn yaw belki tansiyonun falan düşmüştür..sen doktoruna sor yarın madem randevun var

aynen sorucam zaten canım az önce yine oldu böyle göz kararması fenalık hissi ama dünkü gibi değildi büyük ihtimal tansiyonum düşüyo çünkü normalde de düşüktür benim tansiyonum dikkat etmek lazım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…