2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

en iyisini yapıyorsun valla gezmekle :))

Yanlis yonlendirmek istemem ama toplu para dediginiz bazi sirketler size diyorki ben 4 ay sana maas vermeye devam edeyim sende sgkda dogum paran yattiginda benim sana odedigim 4 aylik maasi bana vericeksin yada sirket boyle bir kolaylik sunmuyor 4 ay maas almayip sgkdan dogum paraniz yatiyor ben boyle biliyorum arkadaslar

rahatladıysan iyi bari ama sinirden çatlayacağım, adamın ağzına şöyle küreğin tersiyle vurasım geldi
kocam kova burcu. çocuk 3-5 gün geç doğarsa kova olacak. sanki kendi aranıp da bulunmayacak bi nimetmiş gibi bi umut kova olsun bebek de diye bekliyo gelinime acırım valla

alerji yapıyormuş.dr sitesinde okudum dr lar önermiyor.zaten temizliği de zor benim için. ben yıkanabilir pamuk yorgan aldım...
temizliği sorun değil benim için ben de yün yorganda yatıyorum mecbur temizliği yapılacak annem yapar. zaten bebeğin yatacağı 1 yıl sonra daha büyük bi yatağa geçiş yapacak mecbur. yün de her yıl yıkanan bi şey değil. ama alerji kafamı karıştırdı şimdi

canım senin burcun ne peki

her gece değil canım dün gece izliyordu yarım kalmıştı devamını getiriyor kendince filmin, gündüz horul horul uyuyunca uykusuda yoktu beyefendinin

heee iyi o zaman.. çalışma saatleri farklı herhalde.. biriyle bi muhabbet geçmişti.yıldönümünde parak yok felan diye.sen miydin o?

fiyatı da iyimiş gideyim bakayım bugün :))
canım yalova gecelerı kolonyacısı varya köşede. ordan saga dön düz yuru yol ayrılıyor. saga dön yine park var orda cocuk parkı. ona gelmeden bı kunduracı avr kunduracının yannda hemen benım sordugum yorgancı.
veririz canım. emzirirken çok yemezsin su içersin bol bol
bende onu dusunuyorum. görümcem ben 25 kg aldım ama dogduktan 1 ay sonra 34 bedene gerı dustum dedı hem cocugu cok gazlıymıs hemde sut yapsın dıe su ve dereotu yıomus bol bol sen de ole yaparsın dedı tmm dedım. bıde bebek gazlı olursa 2 3 kupa rezene cayı ve kımyon cayı ıcmek gerekıomus al ıstersen eve rezene dedı tamm dedım.

bi araştır canım istersen.. ben kendimde yatamam zaten kaşınırım.biraz büyük yapsın yorganı 2 yaşa kadar kullansın bari.benim yorgan beşiğe göre büyük biraz..

heee iyi o zaman.. çalışma saatleri farklı herhalde.. biriyle bi muhabbet geçmişti.yıldönümünde parak yok felan diye.sen miydin o?

polis canım eşim bazen gündüzcü bazen gececi oluyor bazen evde :)) doğum günümde bana hediye almamıştı canım ama sonra telafi etti o kadar söylenince :))))

Heh işte ben o ilk kısma giriyorum. sgkdan toplu paranı al bana getir diyo onuda getirmezsen maaşından keserim diyo. seninkide mi öyle?

valla canım alanın elverdiğince nekadar geniş alsan okadar iyi tabi,ben besıgı 80 e 1.30 yaptırıyorum

aayyy kova erkeği çok zor... benim kızımda babasıyla aynı burç olcak yandım ben iki inat

hmm orda daha organik gibime geliyor. kraftın felan var olmadı onu alcam da yorgancı daha doğal olur dimi
bana daha dogal olur gıbı geldı almadım englısh home den fılan. ıstersen sende ole bak canm hatta yatagı ole ınce bısıden yaptırablırsın oda ole cok pahalı tutacagnı sanmıorum zaten 2 3 cm bısı olucak
ay nolmus elif , brine bıseymı olmus ben kacırdım?
canım dıger ocak annelerınde merve100 dıe bı arkadas bebegını kaybetmıs ona uzulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…