2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa pismii.ama pek bi zarari olmamis sana baksana 5 senede 1 gitmissin
Ben ole yapsam kari beni ilceye girerken taslar
Aynen canim bu zamanda borca girmeden ev alinmiyo
Oyle canim iiki almisiz diyorum aldigmz fiyata ev kalmadi evlerin fiyati artti. Zorlaniyoruz oderken smdi düşünüyorum ben cikinca nasi olcak die ama allah kolayligni verir. Geriye bakinca 2 yil odenmis ne cabuk gecti dioruz. Insallah geri kalan 8 yilda hemen biterde kurtuluruz

Aynen beni bidaha evine almaz.kocamda evden kovar hahahahha

Kiz o kdr kotuysen ara sor valla sizi okuyunca bana da bisiler oldu.sancim yok ama var gibi.beni de dogurtcaniz sonunda
Kiz dr dan korkuom.normal dicek die :) valla ayaklarm uyusuk kasigmdan itibaren ve agri karnimin icinde kasiklarimda belimde... ne cozemedm sabahtan beri. Asagisinin kemikleride agrio acio sende yoktur bisi yoktur pskolojik dogurma sende
Doğum sancısı nasıl bişi
Bi bilsekkkkk. Bilen de aydinlatsa super olar hee

Yaa pismii.ama pek bi zarari olmamis sana baksana 5 senede 1 gitmissin
Telefondan canıma yetio o benim. Bi kere gittim zaten ondada beni sinir edince gittim birahaneye çektim kafayı gittim yattım sabah yola çıktım kimseye eyvallahım yok kız benim damarıma basılınca saygı falan kalmıo bende kötü bi huy ama.

Yok mu kız daha önce sancı çekipte doğurannnn

Kocanda anlayisli demekki.en guzelini yapiyosun vallaha hep oyle olmak istemisimdir.ama ben karsimdaki nekadar kotu olursa olsun yine onu kirmayip kendimi uzenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…