- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #45.941
Ben ole yapsam kari beni ilceye girerken taslarYaa pismii.ama pek bi zarari olmamis sana baksana 5 senede 1 gitmissin
Oyle canim iiki almisiz diyorum aldigmz fiyata ev kalmadi evlerin fiyati artti. Zorlaniyoruz oderken smdi düşünüyorum ben cikinca nasi olcak die ama allah kolayligni verir. Geriye bakinca 2 yil odenmis ne cabuk gecti dioruz. Insallah geri kalan 8 yilda hemen biterde kurtuluruzAynen canim bu zamanda borca girmeden ev alinmiyo
Doğum sancısı nasıl bişiBu ne ya herkesde dogum sancisi mi basladi
Aynen beni bidaha evine almaz.kocamda evden kovar hahahahhaBen ole yapsam kari beni ilceye girerken taslar
Oyle canim iiki almisiz diyorum aldigmz fiyata ev kalmadi evlerin fiyati artti. Zorlaniyoruz oderken smdi düşünüyorum ben cikinca nasi olcak die ama allah kolayligni verir. Geriye bakinca 2 yil odenmis ne cabuk gecti dioruz. Insallah geri kalan 8 yilda hemen biterde kurtuluruz
Benim doktor beni mi kekledi kiKiz ben 32 die biliom
Benim gobek deligimden asagisi felakett catladiii.kipkirmizi hemdeee.kocamda her nst ye girdigimde foto cekiyo daha beter gorunuyorrr iggggggçatlayan var mı?
Kiz dr dan korkuom.normal dicek die :) valla ayaklarm uyusuk kasigmdan itibaren ve agri karnimin icinde kasiklarimda belimde... ne cozemedm sabahtan beri. Asagisinin kemikleride agrio acioKiz o kdr kotuysen ara sor valla sizi okuyunca bana da bisiler oldu.sancim yok ama var gibi.beni de dogurtcaniz sonunda
Bi bilsekkkkk. Bilen de aydinlatsa super olar heeDoğum sancısı nasıl bişi
ben o buyük anı beklıyorumBenim gobek deligimden asagisi felakett catladiii.kipkirmizi hemdeee.kocamda her nst ye girdigimde foto cekiyo daha beter gorunuyorrr igggggg
Telefondan canıma yetio o benim. Bi kere gittim zaten ondada beni sinir edince gittim birahaneye çektim kafayı gittim yattım sabah yola çıktımYaa pismii.ama pek bi zarari olmamis sana baksana 5 senede 1 gitmissin
Benimde ayni gobek deligmn etrafnda az var asagi dogru gidio ama krem surdukce rengi acilio sankiBenim gobek deligimden asagisi felakett catladiii.kipkirmizi hemdeee.kocamda her nst ye girdigimde foto cekiyo daha beter gorunuyorrr igggggg
Canim olsa bu zamana kadar gosterirdi biraz kendini.senin tenin catlamayacak heraldeben o buyük anı beklıyorum
bakalım ne zaman olack. arastırmalarıma göre doguma kadar her sey olabılır
Yok mu kız daha önce sancı çekipte doğurannnnKiz dr dan korkuom.normal dicek die :) valla ayaklarm uyusuk kasigmdan itibaren ve agri karnimin icinde kasiklarimda belimde... ne cozemedm sabahtan beri. Asagisinin kemikleride agrio aciosende yoktur bisi yoktur pskolojik dogurma sende
Bi bilsekkkkk. Bilen de aydinlatsa super olar hee
çatlamayıp son ay çatlayan çok varmısCanim olsa bu zamana kadar gosterirdi biraz kendini.senin tenin catlamayacak heralde
Kocanda anlayisli demekki.en guzelini yapiyosun vallaha hep oyle olmak istemisimdir.ama ben karsimdaki nekadar kotu olursa olsun yine onu kirmayip kendimi uzenlerdenim.Telefondan canıma yetio o benim. Bi kere gittim zaten ondada beni sinir edince gittim birahaneye çektim kafayı gittim yattım sabah yola çıktımkimseye eyvallahım yok kız benim damarıma basılınca saygı falan kalmıo bende kötü bi huy ama.
Sana kimse bişi vermez bu cadılığınlayani..
sanki bana vercek
Masallah diyelim ama simdiden benim 2 ay olcak baslayaliçatlamayıp son ay çatlayan çok varmıs
o yuzden ben kesin gözüyle bakmıyorum. genlerde de var tabii
Bilmem ses cikmio iste :)Yok mu kız daha önce sancı çekipte doğurannnn
Ne üzecen ya kendini onlar üzülsün boşver.Kocanda anlayisli demekki.en guzelini yapiyosun vallaha hep oyle olmak istemisimdir.ama ben karsimdaki nekadar kotu olursa olsun yine onu kirmayip kendimi uzenlerdenim.
Bi yapabilsem iste.gicik annem hep ezik yetistirdi bizi.uc kiz kardesiz ucumuzde ayni.aman kimse uzulmesin kimse kirilmasin.Ne üzecen ya kendini onlar üzülsün boşver.
Benimde karnım ağrımaya başladı ya psikolojik midir nedirBilmem ses cikmio iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?