2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Keske heran ulsabilcegimiz doktorlarimiz olsa.ayaklarinin altina yastik koyup uzan yinede.parolda icebilirsin aslinda belki iyi gelir kasik agrilarina.yarinda ihmal etme sakin.gecmis bile olsa doktorunu ara

Bedava ev kız boşver milleti şimdi gözüme girdi kaynanan
Benimde bizimko ev alirken bi miktar verdi amannnn evi o aldi oldu ceyregnn ceyregi deil herkese ev aldik dedi. En son esim payladi. O verdigi parayida seneye vericez ben bu halimle sanki hayrima calisiom. Bende bilirim evde oturmayi ama napican borc olmadan da olmuo
Bu ne ya herkesde dogum sancisi mi basladi
Ayyyy bu aksam dogurmasam iyi valla heryerim uyusuk
Keske heran ulsabilcegimiz doktorlarimiz olsa.ayaklarinin altina yastik koyup uzan yinede.parolda icebilirsin aslinda belki iyi gelir kasik agrilarina.yarinda ihmal etme sakin.gecmis bile olsa doktorunu ara
Keske canim. Bu sattede aramak istemiyorum. Bide beni ntsyede sokmadi sokmasi gerekirdi bence. Acilde ntsde yok oyUden yatip uyucaz oglumla napalim

Aynen canim bu zamanda borca girmeden ev alinmiyo

Kiz o kdr kotuysen ara sor valla sizi okuyunca bana da bisiler oldu.sancim yok ama var gibi.beni de dogurtcaniz sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…