2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

salata
yumurta ( tavada)
sebze
süt
yogurt
hafta da 1 kere et veya tavuk
balık
meyve
ara sıra baklagil
günlük 2- 2,5 lt su

bunlar var bazıları günlük, bazıları haftalık :=)

ben artık tuvalete kalktıgım zaman süt içip yatıyorum. yani uykumda da 1 bardak içiyorum.
30 dan sonra çok çabuk kilo alıyorlar üzülme sakın.
muz ve sütü ihmal etme. eger şeker sorunun yoksa

bi sorum var,elektrikli battaniyeler var ya hani,bebek besiklerine uygun boyutlarda olanlari da var.. sizce kullanilsa bebise zarari olr mu? gidince soracm unutmazsm ama daha var gitmeme.. nasil olur acaba kullanim
Ilk defa duydum bunuda canim ama çiş sızintisi falan olursa sakincali olabilir elektrik sonucta iyi arastir derim

Masallah canimm.baska etkisi olmamismiydi enfeksiyonun baski haricinde yanma falan

Ben de 30. Haftayı bitirdiğimde bebek 1250 gramdı ve yazmıştım da buraya gayet de sağlıklı besleniyorum ama genetik olduğunu düşünüyorum. Hiç kafana takma başka bir dıkıntı yoksa bebişlerimiz miniktir:) ben buğday yoğurtlaması da kilo aldırır diye duymuştum yarım kilo kaynatıp bitene kadar hergün birkase yiyorum. Onun dışında hergün süt kefir yoğurt et sebze meyve hepsinden yiyorum.

yaaaa bence boşuna üzülüyorsun benimki 2 hafta önden gidiyo ve 2400 grm olmuş banada az geldi doktor gayet normal dedi....bence sende biraz yediklerini düzene sokabilirsen çok iyi olur bu arada vitamin kullanıyormusun...?
2400 mi az geldi şaka gibi

Bende seninle aynı düşünüyorum

evet canım, benim pazartesi 32+0 olucak. doktor özellikle ozaman gel vericem dedi
Canım Ben de pazartesi raporu alıcam ama ben bile 31+6 olucam sen 32 yi nasıl dolduracan anlayamadım ben:)

Slm kizlar lavaboda peceteyle kurulanirken pecetede kan gordum.ama iccamasirima bulasmamisti.sancimda yok.sizde boyle olan varmi.

son haftalarda yaşamadım ama dört beş defa oldu.doktoruna mutlaka danış canım. ben her söylediğimde kanama devam ederse ağrı sancı olursa gel dedi.hiç devam etmedi allahtan.ama yine de gittiğim de oldu içim rahat etsin diye.rahimden kaynaklanıyomuş çocukla alakası yokmuş.yine de önlem amaçlı fitil ve iğne vermişti.sen yine de git görün için rahat etsin derim.nolur nolmaz...

salata
yumurta ( tavada)
sebze
süt
yogurt
hafta da 1 kere et veya tavuk
balık
meyve
ara sıra baklagil
günlük 2- 2,5 lt su

bunlar var bazıları günlük, bazıları haftalık :=)

bana doktor tavuk yeme dedi.market tavukları hormonlu oluyo organik köy tavuğu bulabilsek iyi de...

nerden bulayım ben organıgı :=) aman yıyen herkes organık mı yıyor sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…