2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

delıye bak sankı abı yalnız yasıo senı dusunen takan yok helal olsun halaya gozume gırdı

ıı valla bende alsam super olur yaa eger ole olursa bebısım 9 aylık olana kdr ben bakarım
Arastir canim.hic fena bi rakam degil.sigortan brutten yatiyosa alirsin sende.cocugunuda kendin buyutursun ozaman kadar daha ne olsun

Hahah ozaman alo 170 bide iskurdan bilgi al.yinede tanidik birileri varsa arastir bi musavir bilgiside olsun canim.cunku bazi konularda kimse net biseylerden haberi olmuyo.sikintiya dusme sonra
evet canm ıskuru da arım ben barı dogru dıosn hakkım yanmasın sonucta

bi sorum var,elektrikli battaniyeler var ya hani,bebek besiklerine uygun boyutlarda olanlari da var.. sizce kullanilsa bebise zarari olr mu? gidince soracm unutmazsm ama daha var gitmeme.. nasil olur acaba kullanim

selamlar :=)biz doktordan geldik
baskıdan falan bahsetmıstım doktorum da ıdrar testı ıstedı ve sonuc enfeksıyon cıktı. hap verdi onu kullanıcam işte.
sonrakı sefer için 3 hafta sonra gel dedı
çok geç degıl mı dogum şeklini ne soruyor ne bahsedıyor. bu arada nts ye bagladı. bi halt cıkmadı
bebik 1850 g miş.

Ayy canım benim sağolasın cidden doğru söylüyorsun... Benim eşim minyon ben de öyle aslında tosun gibi bir bebek olması pek olası değil ama gelişim geriliği falan deyince insan endişe ediyor işte... Daha evvel iki bebek kaybettim sonra miyom ameliyatı olmak zorunda kaldım.. felaket haberleri duymaktan o kadar yoruldum ki artık ufak şeyleri büyütür oldum.

Allah senin de benim de burdaki ve bebek bekleyen başka annelerin de yavrularının sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin.

ohoo eksiği yok fazlası var boşuna almadık 15 kiloyu

Slm kizlar lavaboda peceteyle kurulanirken pecetede kan gordum.ama iccamasirima bulasmamisti.sancimda yok.sizde boyle olan varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…