- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.641
Arastir canim.hic fena bi rakam degil.sigortan brutten yatiyosa alirsin sende.cocugunuda kendin buyutursun ozaman kadar daha ne olsundelıye bak sankı abı yalnız yasıo senı dusunen takan yok helal olsun halaya gozume gırdı
ıı valla bende alsam super olur yaa eger ole olursa bebısım 9 aylık olana kdr ben bakarım
kesınlıkle ben o 170 mı ne onu arayım da ona sorayım barı... super olur vallaArastir canim.hic fena bi rakam degil.sigortan brutten yatiyosa alirsin sende.cocugunuda kendin buyutursun ozaman kadar daha ne olsun
kesınlıkle ben o 170 mı ne onu arayım da ona sorayım barı... super olur valla[/QUO
Ordakilere sor bide.sirketinizin muhasebe musaviri varsa onada sor canim
canım kalp atışından bebeğin iyilik hali tespit ediliyoozaman sorun olmuyor dimi canım ölçemedikleri için
hee ben el kızıyım ya ondandelıye bak sankı abı yalnız yasıo senı dusunen takan yok helal olsun halaya gozume gırdı
ıı valla bende alsam super olur yaa eger ole olursa bebısım 9 aylık olana kdr ben bakarım
kendıde el kızı olucak ama unutmasınhee ben el kızıyım ya ondan
Hahah ozaman alo 170 bide iskurdan bilgi al.yinede tanidik birileri varsa arastir bi musavir bilgiside olsun canim.cunku bazi konularda kimse net biseylerden haberi olmuyo.sikintiya dusme sonraayy varda o karıda kendınden bı haber :)
evet canm ıskuru da arım ben barı dogru dıosn hakkım yanmasın sonuctaHahah ozaman alo 170 bide iskurdan bilgi al.yinede tanidik birileri varsa arastir bi musavir bilgiside olsun canim.cunku bazi konularda kimse net biseylerden haberi olmuyo.sikintiya dusme sonra
ay bir an önce olsunlar Allah Imkendıde el kızı olucak ama unutmasın
Ilk defa duydum.aayy yine iyisin sen toprak kül falan yiyenleri biliyorummKizlar 2 haftadir dergi kokusu aseriyorumanormalmiyim neyim. Yanimda surekli dergi bulunduruyorum kokluyorum surekli.. Ayy delirdim galiba yaa
Ilk defa duydum.aayy yine iyisin sen toprak kül falan yiyenleri biliyorumm
Istisnasin dimekkiValla internette arastirdim bende dergi kokusu asereni gormedim
Ayy canım benim sağolasın cidden doğru söylüyorsun... Benim eşim minyon ben de öyle aslında tosun gibi bir bebek olması pek olası değil ama gelişim geriliği falan deyince insan endişe ediyor işte... Daha evvel iki bebek kaybettim sonra miyom ameliyatı olmak zorunda kaldım.. felaket haberleri duymaktan o kadar yoruldum ki artık ufak şeyleri büyütür oldum.canım ben hiçbir şey yiyemiyorum nerdeyse. süt peynir yoğurt hala midemi bulandırıyor. haftada 1 kibrit kutusu peynir 1 kase yoğurt yersem mutlu oluyorum. yumurta yerken zorlanıyorum günde yarım yumurta hatta bazen o da yok. balık yeyince kusuyorum. muz falan yiyodum şekerim çıktı korkumdan 2 günde yarıma düşürdüm. sadece et yiyebiliyorum yani faydalı olarak. ben de çok zayıfımdır. çocukken gözüm hastalıktan açılmazdı. hani depolarımdan alıyo desem o da değil. ama çok şükür bebeğimin kilosu da boyu da önden gidiyor. muhtemelen babasına çekecek çünkü o da 4 kilo doğmuş boyu da uzun.
bunlar biraz da genetik yani.
emin ol benden daha kötü beslenmiyorsundur.
çoğu zaman yemek yemeyi bile unutacak kadar leylayım ben.
geçen gün 1 poğaçayla geçirdim günü mesela. tüm gün de dışardaydım. bebeğime karşı sorumlu hissediyorum kendimi
emin ol her şey rakamlar değil.
kaç cm olmuş kaç gr olmuş.
sen elinden geleni yap iyi beslenmek için, kalanı Allahın bileceği iş.
iri ama sağlıksız olacağına minyon ama taş gibi bi bebek olur belki. yıpratma kendini
Bir gebenin günlük dietinde 6 köfte büyüklüğünde et (Tavuk, balık ya da yağsız kırmızı et), 1 adet yumurta, 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, 1 kibrit kutusu kadar peynir, en az bir porsiyon sebze yemeği, bol çiğ sebze (salata), 2-3 porsiyon meyve, 3 ince dilim (tercihen kepekli) ekmek, 4 kaşık kadar baklagiller ve 8-10 bardak su mutlaka bulunmalıdır.
Kızlar bunu bi makalede gördüm. Aranızda buna benzer beslenen var mı yoksa ben mi az besleniyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?