- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.141
ben ilk gebeliğimde ölüyordum bulantıdan .. ama bunda pek hissetmedimberbat bişi
ilk zamanlarda cok cektım ben
gercı ılk zamanlarda hiçbişi kıyaslanamaz
;aynıs sayılıyız o zaman
doktorum normalde olabilir dedi.çatı muayenesi myomların durumu vs. inceledikten sonra karar vericek.myomlardan dolayı normal doğuma şüpheyle bakıyorum.çünkü kasılmaları engelleyebiliyormuş.bilmiyorum doğumu düşünmüyorum.senin bellimi doğum şeklisenin normal mı, degılse gün verıldı mı?
evetgöbek mi?
Gidermi dersinaynıs sayılıyız o zaman
;
e siz çöp başlamışsınız normal tabi ben zaten 60dım nerdeyse başladığımda bana şişko birilerini getirin beni onlar anlar anca
derler ya kemigi agir sen oyleymissin demek :) 13 kg ile bile biseyin yok kiz masallah :));
e siz çöp başlamışsınız normal tabi ben zaten 60dım nerdeyse başladığımda bana şişko birilerini getirin beni onlar anlar anca
evet az aldım ama bünye meselesi galibaazcik kilo almissin ne guzelondanmi catladi acaba
gitmez dıye korkuyorumGidermi dersin
evet3 tane tırnak izi gibi
En şişko göbek diyelim:) Zaten kilolu olunca ve üzerine de 11 kilo alınca ortaya bu çıkıyor:) 5 Aralık'ta Türkiye'ye dönücem. Beni bu göbekle uçağa alırlar mı kızlaaar :)
demek ki değişiyor.ben ilk gebeliğimde ölüyordum bulantıdan .. ama bunda pek hissetmedim
ben uzun zamandır gıymıyorum.ben sutyen giyemiyorum ya hem sut geliyor ipislak oluyor iciemzirme sutyeni de almasam mi hic naapsam
canım hiç kaşınmadı ama ne bilim ya nemlendirici de kullanıyordum ama .. badem yağı kıllandırıyor diolar ama sen araştırmışsındır kesingitmez dıye korkuyorum
ama emzırmek baya kilo verdırıyormus
öyle dıyorlar. hoşş emzırmek ıcın ayı gibi yemek lazım
o nasıl olacak bılmıyorum
kaşıma sakın.
ben acı badem sütüne başladım
bır de acı badem yagı aldım.
ondan önce bebe yagı, tatlı badem yagı kullanıyordum.
bakalım benımkı ne zaman baslayacak
İnan hiç bu kadar rahat yemek yememiştim hayatım boyunca.. Ben de kilolara takmıyorum. Hatta bu öğlen baya bi dalga geçtiler benle. Yemek kalmamış da:) Benim üzerime attılar bu durumu:)Bebişler bir dogsun bütün kiloları veririz, ben çok takilmiyorum kiloya, kilolu başlamış olsam bile cok takmazdim.. kac kere hamile kalacaz ki :) kilo almanın keyfini çıkarıyorum
Istedikten sonra veririz kiloları zamanla
ben sezeryan düşünüyorum. ama doktorumun hiç.bişi umrunda degıl gibi.. hiçbişi sormadıdoktorum normalde olabilir dedi.çatı muayenesi myomların durumu vs. inceledikten sonra karar vericek.myomlardan dolayı normal doğuma şüpheyle bakıyorum.çünkü kasılmaları engelleyebiliyormuş.bilmiyorum doğumu düşünmüyorum.senin bellimi doğum şekli
Senden de foto bekliyoruzzzOhh yaaa valla kendime en yakın seni buldumBizde böyle tatlıyız arkadaş MaşAllah...
devlet hastanesine mi gidiyorsunben sezeryan düşünüyorum. ama doktorumun hiç.bişi umrunda degıl gibi.. hiçbişi sormadı
en son gecen persembe gıtmıstım
2 hafta sonra gıdıcem işte.
kıllanma yapan da var yapmayan da var. 3-4 ay gibi uzun süre kullanıldıgında etkısını gösterıyormuscanım hiç kaşınmadı ama ne bilim ya nemlendirici de kullanıyordum ama .. badem yağı kıllandırıyor diolar ama sen araştırmışsındır kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?