2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

senin normal mı, degılse gün verıldı mı?
doktorum normalde olabilir dedi.çatı muayenesi myomların durumu vs. inceledikten sonra karar vericek.myomlardan dolayı normal doğuma şüpheyle bakıyorum.çünkü kasılmaları engelleyebiliyormuş.bilmiyorum doğumu düşünmüyorum.senin bellimi doğum şekli

gitmez dıye korkuyorum
ama emzırmek baya kilo verdırıyormus
öyle dıyorlar. hoşş emzırmek ıcın ayı gibi yemek lazım
o nasıl olacak bılmıyorum:KK53:

evet :KK43: 3 tane tırnak izi gibi

kaşıma sakın.
ben acı badem sütüne başladım
bır de acı badem yagı aldım.

ondan önce bebe yagı, tatlı badem yagı kullanıyordum.
bakalım benımkı ne zaman baslayacak:eek:

benim bütün kilo göğüs ve göbekte düşün Surrender Surrender 13 kiloda önde yürürken video atarım size tam bir penguen :KK53:
Chipie79 Chipie79 en tatlı göbek sensin şu ana kadar:KK200:
benim 75 olan gögüslerim 95 şu an, bütün sütyenlerim destekliydi şu an sadece sporcu atleti varya onu giyiyorum :KK43:
En şişko göbek diyelim:) Zaten kilolu olunca ve üzerine de 11 kilo alınca ortaya bu çıkıyor:) 5 Aralık'ta Türkiye'ye dönücem. Beni bu göbekle uçağa alırlar mı kızlaaar :)

ben sutyen giyemiyorum ya hem sut geliyor ipislak oluyor ici:KK45: emzirme sutyeni de almasam mi hic naapsam:KK53:

gitmez dıye korkuyorum
ama emzırmek baya kilo verdırıyormus
öyle dıyorlar. hoşş emzırmek ıcın ayı gibi yemek lazım
o nasıl olacak bılmıyorum:KK53:

kaşıma sakın.
ben acı badem sütüne başladım
bır de acı badem yagı aldım.

ondan önce bebe yagı, tatlı badem yagı kullanıyordum.
bakalım benımkı ne zaman baslayacak:eek:
canım hiç kaşınmadı ama ne bilim ya nemlendirici de kullanıyordum ama .. badem yağı kıllandırıyor diolar ama sen araştırmışsındır kesin:KK70:

Bebişler bir dogsun bütün kiloları veririz, ben çok takilmiyorum kiloya, kilolu başlamış olsam bile cok takmazdim.. kac kere hamile kalacaz ki :) kilo almanın keyfini çıkarıyorum
Istedikten sonra veririz kiloları zamanla
İnan hiç bu kadar rahat yemek yememiştim hayatım boyunca.. Ben de kilolara takmıyorum. Hatta bu öğlen baya bi dalga geçtiler benle. Yemek kalmamış da:) Benim üzerime attılar bu durumu:)

doktorum normalde olabilir dedi.çatı muayenesi myomların durumu vs. inceledikten sonra karar vericek.myomlardan dolayı normal doğuma şüpheyle bakıyorum.çünkü kasılmaları engelleyebiliyormuş.bilmiyorum doğumu düşünmüyorum.senin bellimi doğum şekli
ben sezeryan düşünüyorum. ama doktorumun hiç.bişi umrunda degıl gibi.. hiçbişi sormadı :KK48:
en son gecen persembe gıtmıstım
2 hafta sonra gıdıcem işte.

canım hiç kaşınmadı ama ne bilim ya nemlendirici de kullanıyordum ama .. badem yağı kıllandırıyor diolar ama sen araştırmışsındır kesin:KK70:
kıllanma yapan da var yapmayan da var. 3-4 ay gibi uzun süre kullanıldıgında etkısını gösterıyormus
ben de bişi olmadı.
saracoglu bazem yagını önerıyor
ondan görmustum. süt alacaktım da yanlıslıkla tatlı badme almısım
devam ettım bır muddet ben de.. şükür bişi olmadı :D

Back
X