- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.161
yok özel.devlet hastanesine mi gidiyorsun
ay olmasın maşallah dekıllanma yapan da var yapmayan da var. 3-4 ay gibi uzun süre kullanıldıgında etkısını gösterıyormus
ben de bişi olmadı.
saracoglu bazem yagını önerıyor
ondan görmustum. süt alacaktım da yanlıslıkla tatlı badme almısım
devam ettım bır muddet ben de.. şükür bişi olmadı
Aminyok özel.
aman devlete gıdenlere allah yardım etsın
yok canım ağrı ve kanama çok şükür. bir kere yaptğmzda sabah kalkarken sancı girdi.onla ilgisi vardır diye bıraktı.dr da alakası yok diyor.arada olur dedi.
genlerde var, o yuzden beklıyorum ben de olmasını. eğer olmazsa da tenin esneklıgınden dolayı olmuyormus.ay olmasın maşallah de
ne güzel ya benimkiler kabına sığmıyor artıkınya kızlar benim göğüslerde hiçnbi değişiklik yok ne zaman büyücek ve dolcak bunlar
zamanında spor yapaydım ne vardı sankigenlerde var, o yuzden beklıyorum ben de olmasını. eğer olmazsa da tenin esneklıgınden dolayı olmuyormus.
inşallah esnektır
tek tesellım o
bende de hafif doldu.ya kızlar benim göğüslerde hiçnbi değişiklik yok ne zaman büyücek ve dolcak bunlar
Yiyelim yiyelim :)İnan hiç bu kadar rahat yemek yememiştim hayatım boyunca.. Ben de kilolara takmıyorum. Hatta bu öğlen baya bi dalga geçtiler benle. Yemek kalmamış da:) Benim üzerime attılar bu durumu:)
Kızzz ben atmiyimmm :))) zaten çekemiyorum daaaaSenden de foto bekliyoruzzz
benbim hiç büyümediker hala aynı sütyenlerimi kullanıyorum.sütüm olmazsa diye korkuyorumRekor bendedir herhalde 90di 110
iki yol var çıkacakları zaten.bir şekilde çıkacaklarben sezeryan düşünüyorum. ama doktorumun hiç.bişi umrunda degıl gibi.. hiçbişi sormadı
en son gecen persembe gıtmıstım
2 hafta sonra gıdıcem işte.
evet, ben kendı yolumdan gıtmek ıstıyorumiki yol var çıkacakları zaten.bir şekilde çıkacaklar
Aman buyumesin zaten yabenbim hiç büyümediker hala aynı sütyenlerimi kullanıyorum.sütüm olmazsa diye korkuyorum
yaa ben çok yediğimde senin gibi oluyo
ay ben 20 haftalıkken senin ki kadardı minnak ne güzelKizlar gobusler ne alemde :) bu benim gobuss..
ne güzel ya benimkiler kabına sığmıyor artıkın
ya evet ama korkmaya başladım artık bende ya süt gelmezse falan diyebende de hafif doldu.
aman onlar eksık kalsın. göbek büyüdükçe göğüs altında çizgi oluyor, rahatsız edıyor
koca memelılerın cok zor durumu
benım hiç aklıma gelmedı öyle bişi. :=) düşünme öyle seylerya evet ama korkmaya başladım artık bende ya süt gelmezse falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?