- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.201
ben yiyorum ara öğünde öğlen hem süt içmiş oluyorum hem lifli bebeğe yararlı,tuvalete çıkmama da yardım ediyoKizlarrr nesfit yiyen varmı aranizda
Aynen bende sırf süt icebilmek için başladım ve bugün 2 defa yedim keşke daha erkenden baslasaydimNesfit değil de Chocapic diye bişey var. İçinde 10 vitamin varmış. Süt içebilmek için bahanem oluyor.. Tadı da güzel..
Canim Hollanda da en bilindik bebek bakim urunu markasi Zwitsal.amorfati_ canim bise sorcam belki bilgin vardir.. bu zwitsal urunleri hakkinda biseler biliyo musn? ilk olarak denemelik bundan mi alsam diyorum ara ara..fiyat olarak da cok uygun ve hemen yanibasimda kruidvattan alip gelebilcek uzaklikta.yoksa baska sey siparis edicem
Bize nie solemediniz erkendenben yiyorum ara öğünde öğlen hem süt içmiş oluyorum hem lifli bebeğe yararlı,tuvalete çıkmama da yardım ediyo
Canim Hollanda da en bilindik bebek bakim urunu markasi Zwitsal.
Baya populer yillardir, kokusu falan cok hos hatta bende vucut losyonu vardi eskiden, cok kullanirdim.
Suan sensitive serisi var diye biliyorum ben hatta, krem renkli kutulari. Bence alip denemeye deger sonucta buyuk bir marka, bana guvenilir geliyor
maşallah ne güzel yukarıda göbüşün benimki aşağı indi erken doğuracam diye korkuyorumBu da benim göbüş kızlar
ben hergün öğlen yiyorum nesfit ballı bademlisinden bahaneyle süt içiyorum.yoksa içemem hayattaEfenimmmm Senmi iii
Sağol canım darısı başınacanım biz sonrasında oda yapicaz diye bu boyu aldık tayin durumumuz var olana kadar bununla idare edicez özellik olarak çok beğendik sallanıp tekerlekleri ile kolay taşınıp park yatak gibi iki kademe oluyor bir de katlanıp kaldırılabilir o yüzden bunu tercih ettik eğer yerin varsa uzun sure kullanacak şan 70*130 daha iyi olur ama 60*120 de 3 yaşına kadar yeter dedi kullanan arkadaşlar
ay canım gozunaydin inşallah biz de görürüz o günleri 30+6 yım gün sayıyorum ama 37 te kadar çalışmayı düşünüyorum
ben yiyorum ara öğünde öğlen hem süt içmiş oluyorum hem lifli bebeğe yararlı,tuvalete çıkmama da yardım ediyo
Evet sanki esin senden uzaklasacakmis gibi geliyor bi de hep cevrende bu dönemdeki aldatma hikayeleri anlatılıyor tedirgin oluyorsun belki eşin için de ilkinde daha uzun bi süre gibi geliyor ama bunların hepsi geçici ve aynı eşki halinize donebiliyorsunuz sadece biraz zaman ve karşılıklı anlayışay bu süreçler bitse bi
an önce herşey normale dönse biz ilk olduu için geleceği kestiremiyoruz tabiki
Masallah hic almamis gibisin ama onceki halini bilemem gerci ama sadece gobis cikmis gibiBen 13 kilo aldım penguenden halliceyim bide yanıyorum gördüğünüz gibi dolaşıyorum kısa kollu bile terletiyo
oo maşallahBize nie solemediniz erkendenbenim tesadufen aklıma geldi markette hem süt içmiş olurum dedim sayesinde 2 bardaga yakın icmisimdir süt
Burdaki arkadaşların tavsiyesiyle Sadece dalan roxy matik sabun tozuyla yıkadımKızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkamak için hangi deteryjanları aldınız ?
aynen hislerime tercüman olmuşsun canım :) eski halimize dönmek değil de şu bebişi bi kucaklasaydık hayırlısıyla ya zaman geçmiyooEvet sanki esin senden uzaklasacakmis gibi geliyor bi de hep cevrende bu dönemdeki aldatma hikayeleri anlatılıyor tedirgin oluyorsun belki eşin için de ilkinde daha uzun bi süre gibi geliyor ama bunların hepsi geçici ve aynı eşki halinize donebiliyorsunuz sadece biraz zaman ve karşılıklı anlayış
Evet sanki esin senden uzaklasacakmis gibi geliyor bi de hep cevrende bu dönemdeki aldatma hikayeleri anlatılıyor tedirgin oluyorsun belki eşin için de ilkinde daha uzun bi süre gibi geliyor ama bunların hepsi geçici ve aynı eşki halinize donebiliyorsunuz sadece biraz zaman ve karşılıklı anlayış
Güzel kokuyomu :) bende alıcam ve bebişimin kıyafetlerini yıkayayım artıkBurdaki arkadaşların tavsiyesiyle Sadece dalan roxy matik sabun tozuyla yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?