- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.421
ne zamandır yazmıosun die acaba dedim doğurdunmu kuzum ii sevindim minnoşların hala seninle olmasına..Yok canimm daha yapmadim.doguma giderken yazacam burdan dualariniz icin.pek giremedim bu siralar
benm aylardır burun kanamam var östrojenden oluyormuş normalmş okyanus suyu ile burnumu açıyorum ama kanaması iyice artıyor geceleri rahatlatyr biraz yatmadan önce ypaınca ama kanıyor yine de tıkanıklık var mı sen de de ?Mrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterimvar mi duyan bilen normal mi
ya işin garibi ben yorulmadım da ama neden oldu bilmiyorum.rahimle alakalıydı hep.doktor öyle dedi.benim 20. haftaya kadar 4-5 defa oldu.çok şükür sonra olmadı.inşallah bundan sonra da yaşamayız canım
5 Aralık'ta geliyorum Türkiye'ye..ahh dimi ya senin öle bir sorununda var birde ne zaman geliosun Türkiye'ye peki.?
bak canım bak çok güzel bir araba oda.. rahat gerçekten..
ama kıyafetlerini hallet en azından canım..
canım, bilimsel açıklamasını çok bilmiyorum ama, sanırım epidural dedikleri omuriliğin iki zarı arasına anestejik maddeyi veriyor, takılan kateter orada kalıyor, zaman zaman tekrar verilebiliyor.Canım bu spinal ile epidural arasındaki fark nedir bu konuda Biraz cahilim sanrsamdoktorumla da konusmadık daha bu konuyu ikisinin birden uygulandığı durumlarda oluyorms galiba
canım, benim anestezi doktorum evimize oturmaya gelmiş, bizde kalmış abimin arkadaşıydı.hadi yaa.. iğne mi oluodum kan sulandırıcı bende 32. haftaya kadar coraspin kullandım..
CANIM BEN DE İZMİRDEYİM kemeraltında hangi dükkan ismini yazabilir misinCanım bende oark yataklari sevememistm bu iyi oldu birde biz kapilarimizin olculerini de dikkate aldik odadan odaya gecirirken sikinti olmasin diyeben İzmir deyim kemer altından aldık canm biz herseyi icinde yatak uyku seti vs pazarlıkla 650 TL ama nette bile bu fiyat yok genelde sen hangi sehrdesn canm
ohh az kalmış hadi canım :) sağsalim gelirsin inşallahh.. yıka ütüle hazırla istersen canımm.. hurç gibi bişeye koy bavulun içinde en azından onlar hazır olsun nolur nolmaz ..5 Aralık'ta geliyorum Türkiye'ye..Kıyafetlerin bir kısmını aldım ama bavulla Türkiye'ye getireceğim için yıkamadım cnm.
kaç tane myomu vardı büyüklükleri de önemlitabiBenim bi arkadaşım miyom+ bel fıtığıyla epidural normal doğum yaptı
Tabi herkesin durumu farklu :)
belkide dediğin gibi olşabilir canımm.. umarım bu hamileliğinde yaşamasın aynı durumu..canım, benim anestezi doktorum evimize oturmaya gelmiş, bizde kalmış abimin arkadaşıydı.
sezeryan sonrası başımdaki ağrıya yorumu "tüh ya, yıllardır o kadar kimseye yaptık, hiç bu durumu yaşamadık, kardeşimizde başımıza geldi" demişti.
sanırım benim yaşadığım türden baş ağrısı çok olmuyor.
Aklınla bin yaşa:) BEn bu hafta sonu yıkıyıp hurca koyıyım:)ohh az kalmış hadi canım :) sağsalim gelirsin inşallahh.. yıka ütüle hazırla istersen canımm.. hurç gibi bişeye koy bavulun içinde en azından onlar hazır olsun nolur nolmaz ..
ikiside çok güzel arabalar ma çok pahalılarBen de ikisi arasındayım stokke ve quinny. Hangisine daha yakınsın?
niyeee kiiağlamak isteyen var mı? şu an hüngür hüngür ağlıyorum
çok güzel yaaaağlamak isteyen var mı? şu an hüngür hüngür ağlıyorum
bütün tüylerim diken diken oldu kızçok güzel yaaa
ayy videoyu izlememişim şimdi izledim bn de ağladımmağlamak isteyen var mı? şu an hüngür hüngür ağlıyorum
evet evet canım ii olur bence hazırda bulunsunlarAklınla bin yaşa:) BEn bu hafta sonu yıkıyıp hurca koyıyım:)
benide ağlattın valla ben ağlayabilen biri değildim maşallah bu annelik beni bambaşka biri yaptıbütün tüylerim diken diken oldu kız
Kafa aşağıda ayaklar sol göğsümün altinda dimdik duruyo sankizuhahahhaha o ne demek kız
Geçmiş olsun canım tansiyonuna baktırmayı unutma. Benim arada oluyor ama silince farkediyorum pek akmıyorMrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterimvar mi duyan bilen normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?