- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 333
- 45
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.441
Benim de doğumda sadece 3 kilo gitmişti. ...15 kilo almıştım. ..bebek 3300 gr doğduğu halde....ama kırkim cikmadan eski pantalonlarin için girebiliyordum ......Benimde senin gibiydi dogumdan sonra dedim ohhh simdi 10 kilo gitmistir bi tartildim sadece bebek gitmis 3 kilo sonea 15 gunde indim
canım bi doktorunu arayıp sorsana ihmale gelmez bu , bizide haberdar etkızlaaaar bana yardımm edin bu AZOSİLİN kullanan var mı aranızda. idrarım resmen kırmızı kanamam var sanıyorum sürekli ve devamlı çişim geliyo normal mi acaba yaşayan var mı. internette turuncu olabilir diyo ama
Sagol canimm.sezeryandan 2 gün sonra eve geliyorsun zaten. geldiğinde de sıcak duş alabiliyorsun.
gerçekten sütü arttırıyor canım.
korkma...
Kuru kayisindan yapiliyor dimi.simdi taze bulamayiz zaten.bende yapayim ondanda ozaman.hastanenin kantini falan varsa alirsin canim ordan kahve unutursanaa o zaman yanımıza onuda alalım..
kayısı kompostosuda alcam ben doğum sonrasında hemen onu içmek rahatlatıomuş kızlar sizde götürün yanınızda..
Yok canim gun vermedi oncelik hedefimiz 35 dedi.en fazla 38 e kadar bekleniyomus ikizler ama genelde 37 de aliyoruz demisti.araligin 10 undan sonra heran olabilir yani canimne zamandır yazmıosun die acaba dedim doğurdunmu kuzum ii sevindim minnoşların hala seninle olmasına..
doktorun gün verdi mi.?
ayyyy azıcık kalmış kuzummmm :) minnoşlarına kavuşcaksınnYok canim gun vermedi oncelik hedefimiz 35 dedi.en fazla 38 e kadar bekleniyomus ikizler ama genelde 37 de aliyoruz demisti.araligin 10 undan sonra heran olabilir yani canim
taze kayısı bulamayız ama kuru kayısıdan yapılır sanırım canım mecburen onunla yapıcazKuru kayisindan yapiliyor dimi.simdi taze bulamayiz zaten.bende yapayim ondanda ozaman.hastanenin kantini falan varsa alirsin canim ordan kahve unutursan
Ayyy evet canim cok bisey kalmadi.Saglikla gelsin insallah tum kuzular..senin keyfin nasil canim iyisin dimiayyyy azıcık kalmış kuzummmm :) minnoşlarına kavuşcaksınn
taze kayısı bulamayız ama kuru kayısıdan yapılır sanırım canım mecburen onunla yapıcaz
Doktorun niye onemsemedi anlamadim canim yaa.nekadar rahatlar.duymustum hamilleikde burun kanamasi ama tansiyonuna falan bakti o esnada.yuksek tansiyonda yapabilir canimMrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterimvar mi duyan bilen normal mi
duygusallaştık iyice canım hormonlar alt üst oldu kolay mı? utanmasam çizgi filmlere bile ağlıcam. benim köpişleri artık içeri almıyorum ben hijneyi sağlayayım diye. bana bir surat bir kapris yapıyolar anlatamam. oturup ağlıyorum onları öle görüncebenide ağlattın valla ben ağlayabilen biri değildim maşallah bu annelik beni bambaşka biri yaptı
sağa doğru yat biraz devrilsin :)Kafa aşağıda ayaklar sol göğsümün altinda dimdik duruyo sankioturamıyorum
Geçmiş olsun canım tansiyonuna baktırmayı unutma. Benim arada oluyor ama silince farkediyorum pek akmıyor
Canim spinalde igne yapiyolar birazdaha omur iligin ic tarafina sanirim.3 saatlik bir sure kadar uyusuk kaliyor.epiduraldede biraz daha omurilik disina yapiliyor igne ve belde cokkk ince bir borumsu bise birakiyolar.agrin oldukca falan surekli ilac veriliyo diye biliyorum.ben spinal olacamCanım bu spinal ile epidural arasındaki fark nedir bu konuda Biraz cahilim sanrsamdoktorumla da konusmadık daha bu konuyu ikisinin birden uygulandığı durumlarda oluyorms galiba
hadi bakalım önce sen mi doğurcan ben mi :)Ayyy evet canim cok bisey kalmadi.Saglikla gelsin insallah tum kuzular..senin keyfin nasil canim iyisin dimi
inşallah canım inşallahhh :)Ayyy evet canim cok bisey kalmadi.Saglikla gelsin insallah tum kuzular..senin keyfin nasil canim iyisin dimi
Kafa aşağıda ayaklar sol göğsümün altinda dimdik duruyo sankioturamıyorum
Geçmiş olsun canım tansiyonuna baktırmayı unutma. Benim arada oluyor ama silince farkediyorum pek akmıyor
Idrar yolu enfeksiyonudur buyuk ihtimal hemen dr a git cnm.azosilin ne bilmiyorumkızlaaaar bana yardımm edin bu AZOSİLİN kullanan var mı aranızda. idrarım resmen kırmızı kanamam var sanıyorum sürekli ve devamlı çişim geliyo normal mi acaba yaşayan var mı. internette turuncu olabilir diyo ama
Kiz mahvettin haa beniiağlamak isteyen var mı? şu an hüngür hüngür ağlıyorum
kızlar humana still tea araştırdım. sezeryansa doğumdan 2 gün önce başlayın . normalse sancılar başladıpğında başlayın demişler genelde.. uyarabiliyormuş göğüsleri oyüzden erkenden başlamaya gerek yokmuş
Bakalimm canimmm.ayni gun olur belkiiihadi bakalım önce sen mi doğurcan ben mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?