- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.461
Doktorun niye onemsemedi anlamadim canim yaa.nekadar rahatlar.duymustum hamilleikde burun kanamasi ama tansiyonuna falan bakti o esnada.yuksek tansiyonda yapabilir canim
Bende 2 saat oturur pozisyonda kalsam şişiyo.uzatinca iyim ama .odemler toplaniyor artik canim normaldir.bol su ic bide.inşallah canım inşallahhh :)
ben iim çok şükür herşey yolunda fakat 2 gündür ayaklarım hep şiş ya çok zorluo beni nie öle oldu bi anda çözemedim..
hayatımda hiç yaşamam dediğim şeyleri bu hamilelikte yaşıorum yaa :)
Iyi canim normalse.kafana takip stres yapma ozamanBebekle ilgili bisi degil dedi. Gelirsenz kulak burun bogaza gideriz sonra da ben bakarim dedi bebege.tansiyon dusuk canm cok sukur bende onu dusundum.aile hekimine de gittim normal hic kafana takma dedi.bu ay kan miktari da artiyormus.benim hamile takviminde yaziyor
ya doğum yapınca yazalım burdan herkes bi telaşeye gircek ama ben çok merak ederim hepiniziBakalimm canimmm.ayni gun olur belkiii
Boyunu posunu mu devireyim bebeğimin ay yok yatmam sağıma felansağa doğru yat biraz devrilsin :)
Ben acil bi durum olmadigi surece doguma giderken yazacam.dogumdan sonrada bildiririm durumu Allahin izniyleya doğum yapınca yazalım burdan herkes bi telaşeye gircek ama ben çok merak ederim hepinizi
Canim hazirla bence biran once.gerci yogunlugundan vakit bulamamissindir.benim 2 haftadir ortada valizimiz aklima bisey geldikce icine koyuyorum.bu arada ben hala çanta hazırlamadım :)
Birak nasil rahatsa oyle dursunnn canimmBoyunu posunu mu devireyim bebeğimin ay yok yatmam sağıma felan
baston yutmuş gibi dikil dur o zamanBoyunu posunu mu devireyim bebeğimin ay yok yatmam sağıma felan
bi valiz mi 2 valiz mi yapcaz ben orasını anlayamadım :)Canim hazirla bence biran once.gerci yogunlugundan vakit bulamamissindir.benim 2 haftadir ortada valizimiz aklima bisey geldikce icine koyuyorum.
ağlamak isteyen var mı? şu an hüngür hüngür ağlıyorum
Ben buyuk bi valize 3 umuzunde esyalarini koydum.bide sirt cantasinada bez,islak mendil,pisik kremi,orkit,biberon emzik tarzi seyleri koydum.valizde sadece kiyafet tarzi seyler var.bi valiz mi 2 valiz mi yapcaz ben orasını anlayamadım :)
Birak nasil rahatsa oyle dursunnn canimm
Zaten ona göre ayarlıyorum kendimibaston yutmuş gibi dikil dur o zaman
Ay 3ünüz mü ne güzeelllllBen buyuk bi valize 3 umuzunde esyalarini koydum.bide sirt cantasinada bez,islak mendil,pisik kremi,orkit,biberon emzik tarzi seyleri koydum.valizde sadece kiyafet tarzi seyler var.
aboooooooo kim taşıcak o valiziBen buyuk bi valize 3 umuzunde esyalarini koydum.bide sirt cantasinada bez,islak mendil,pisik kremi,orkit,biberon emzik tarzi seyleri koydum.valizde sadece kiyafet tarzi seyler var.
alekta 3 ümüz derken kocanıda düşündü herhaldeBen buyuk bi valize 3 umuzunde esyalarini koydum.bide sirt cantasinada bez,islak mendil,pisik kremi,orkit,biberon emzik tarzi seyleri koydum.valizde sadece kiyafet tarzi seyler var.
Tansiyonuna da bak canım, ayakların şişiyorsa takip etmek lazıminşallah canım inşallahhh :)
ben iim çok şükür herşey yolunda fakat 2 gündür ayaklarım hep şiş ya çok zorluo beni nie öle oldu bi anda çözemedim..
hayatımda hiç yaşamam dediğim şeyleri bu hamilelikte yaşıorum yaa :)
bilmiorumki ya bir korku sardı beni göğüslerde pek bir değişiklik olmayınca :)Bol bol su ic sut icin en onemlisi o.erkene gerek yok sut yetmezse icersin bence belki cok iyi sutumuz olacak
bol içiorum suyu aslında canım ama fayda etmio masabaşındayım ya hep sürekli oturmamaya çalışıorum ama yinede oluo..Bende 2 saat oturur pozisyonda kalsam şişiyo.uzatinca iyim ama .odemler toplaniyor artik canim normaldir.bol su ic bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?