- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.501
Ay ben hiç anlamıyom bebiş nerde , hangi pozisyonda .kıpır kıpr ama nersi neresi anlamıyomkızlar benim bu çocuk yine aşağı indi amudamı kalksam ne yapsam
Hahaha aynenn 3 kisilik valiz.Ay 3ünüz mü ne güzeelllll
bi an kocani da kattin sandim sonra ay ikizdi ya dedim maşallah
Kız aynı benim de öyle sadece sırt kısmı sıkıyor :))) yoksa pek değişmedi ayyy bizde mi sorun var acep
Kiz cokda buyuk degill.kocam.tasisin ben 9 aydir bebeleri tasiyomaboooooooo kim taşıcak o valizi
ayy bilemedim tatlımm yaa :) valla araştırmasına gircemmm :)Kız aynı benim de öyle sadece sırt kısmı sıkıyor :))) yoksa pek değişmedi ayyy bizde mi sorun var acep
Ebet oda kalacak canim.annemde kalacak.mecburr 2 bebe olunca.kocis en azindan benle ilgilenir annemde bebelerlealekta 3 ümüz derken kocanıda düşündü herhaldekocanda mı kalcak sizle yoksam :)
Masabasindaysan normaldir canim.nezaman izne cikiyosunbol içiorum suyu aslında canım ama fayda etmio masabaşındayım ya hep sürekli oturmamaya çalışıorum ama yinede oluo..
Dogum pozisyonunu alirlarsa oluyo canim.ama benimkiler paralel yatiyolar hala hic niyetleri yok donmeye.hic yanyana durmadilar zaten hep altli ustlu yatiyolardiIkizlerde normal dogum oluyor mu.bir filmde gordum
Ay ben hiç anlamıyom bebiş nerde , hangi pozisyonda .kıpır kıpr ama nersi neresi anlamıyom
Ayy ne iyi olurdu birbirimize yakin olsaydık boyle zor durumda olunca birbirimize yapardık paylaşirdık
37. haftaya kadar çalışabilir almıştım canım ama 35. haftada ayrılcam sanırım 1 aralıkta.. en azından kasımıda çıkaraım dedim..Masabasindaysan normaldir canim.nezaman izne cikiyosun
Bence göbüşlerimizde büyüdü o yüzden pek farkedemiyoruz öyle ufak değişiklikleri...benim bel ayni 75 ama gogus kismi A dan C ye ciktiama disardan baksan o kadar büyümüş gbi de durmuyor nasil nereye büyümüş anlamadim gitti
benimki de çok batıyo bi hafta on gündürKızlar sizin de kaburgalarınız batıyor mu,böyle göğüs kafesimin altında baskı var çok fena, nefes alamıyorum batıyor, ve bu yübzden uyuyamıyorummm
Hadi gözün aydın yarında bunu araştırırsın canım, bugün humana çayını araştırmıştın sanırımayy bilemedim tatlımm yaa :) valla araştırmasına gircemmm :)
Iyi canim biseyin kalmamiss ozaman kasimi cikarirsan.cokda zorlama kendini ayaginin altina bisey koy tabure falan.o yoksa cop kutusunu ters cevir ustune uzat37. haftaya kadar çalışabilir almıştım canım ama 35. haftada ayrılcam sanırım 1 aralıkta.. en azından kasımıda çıkaraım dedim..
Canım barış bebe mina baby var onun karsısıCANIM BEN DE İZMİRDEYİM kemeraltında hangi dükkan ismini yazabilir misin
ahahhahha aynen canım hergün kendime araştırcak bişi buluorum ben :)Hadi gözün aydın yarında bunu araştırırsın canım, bugün humana çayını araştırmıştın sanırım
Tüüü size tenbel kizlarBen de hazırlamadım daha
anladm canm saol senin spinal tercih etmendeki sebep nedir daha mı iyi spinalCanim spinalde igne yapiyolar birazdaha omur iligin ic tarafina sanirim.3 saatlik bir sure kadar uyusuk kaliyor.epiduraldede biraz daha omurilik disina yapiliyor igne ve belde cokkk ince bir borumsu bise birakiyolar.agrin oldukca falan surekli ilac veriliyo diye biliyorum.ben spinal olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?