- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #48.481
valla bende haftalardır kendime görev ediniorum çanta hazırlamayı ama ama hala bende hazırlamadım :)bu arada ben hala çanta hazırlamadım :)
eve gidince ölçeyim bi takip edeim canım ya haklısın korktum şimdi.. boğum boğum oldu resmenTansiyonuna da bak canım, ayakların şişiyorsa takip etmek lazım
Ikizlerde normal dogum oluyor mu.bir filmde gordumBakalimm canimmm.ayni gun olur belkiii
Sarkittin mi hep asagiya.bisey yoktur ya korkma benimde oluyor ise gidince.ayaklarini uzatip oturcaksin biseycik olmazeve gidince ölçeyim bi takip edeim canım ya haklısın korktum şimdi.. boğum boğum oldu resmen
Evet ya ben de çok merak ederim. Ben kesin yazarım herkes yazsın ona göreya doğum yapınca yazalım burdan herkes bi telaşeye gircek ama ben çok merak ederim hepinizi
Nasi yani hic buyumez mi ya.bitki cayi hamileyken iyi degil ama son gun bile icmem ben.. dr una sor cnm ebelerde bilir gogus buyumeyince sutdemi olmuyor diyebilmiorumki ya bir korku sardı beni göğüslerde pek bir değişiklik olmayınca :)
Ben de hazırlamadım dahavalla bende haftalardır kendime görev ediniorum çanta hazırlamayı ama ama hala bende hazırlamadım :)
insan üşeniyo ya :)valla bende haftalardır kendime görev ediniorum çanta hazırlamayı ama ama hala bende hazırlamadım :)
Iste sabah strs yaptim erkendi saglik ocagi kapaliydi.esim uyuyalim gideriz kalknca dedi.sonra kahvalti felan ogleni buldu.anca gittim aile hekimine canim.Iyi canim normalse.kafana takip stres yapma ozaman
Benim de hiç değişmedi olduğu gibi duruyorNasi yani hic buyumez mi ya.bitki cayi hamileyken iyi degil ama son gun bile icmem ben.. dr una sor cnm ebelerde bilir gogus buyumeyince sutdemi olmuyor diye
Kızlar bugün tahta kaleye gidip hastane odası için binbir süs aldım wşim onuda al bunuda al derken pişman oldu eve geldiğimde poşetleri görünce
Bir tek mum yaptırmam kaldı onuda instagramda birini buldum ona yaptıracağım galiba siz ne yaptınız
Benden bikac kere geldi sutBenim de hiç değişmedi olduğu gibi duruyorBak bende bi sorun var mı diye düşünmedim yaaaa ama iç çamaşırım arada lekeniyor bende süt belirtisidir diyorum kendi kendime ama...
Canim mobilyaciyla gorus daha erkene alnaya calis bir ay suruyormus kokusu havalanmasi lazim bizimki geleli 13 gun oldo odanin pencereleri acik ama hala kokuyor o nasil mibilyaciymis oyle yanasıl 2 hafta kaldı kız doğumamı? ay dur heyecan yaptım benim 4 haftam var. ay vakitler geldi ya. bu aralar benimki hep uyuyo :)) 2 gün önce arkadaşım mecburi doğum yaptı. kontrole gidiyo doktor bi bakıyo kordon boynuna dolanmış hemen ameliyata almışlar. kız diyo ki funda bebk harekette ediyodu hiç anlamadık. aklınızda bulunsun. allah korusun. hergün kontrolemi gitsek napsak? eşyalar aralık 24 de gelcekmiş. sipariş verirken 1 hafta diyolardı alın g... sokun dedim ben doğurcam o zamana. hesabıma göre 21 aralıkta ben yolcuyum :)
Tam olarak süt mü geldi canım? Yoksa nasıl desem akıntı gibi mi? Belki göbüşle orantılı büyünce bana çok bi değişiklik gelmemiş gibi olabilir.. Hani dar geliyor bazı iç çamaşırlarım ama sırt kısmıBenden bikac kere geldi sutsorun cnm dr unuza bencede buyumesi lazm azda olsa ama bunye meselesi belki sonradan olur sizde
ayy benimde ya yürüyemiorum öle toplandığı zamannyürürken cok toplaniyor semsert oluyor bu bebek yaa,bu yuzden zor nefes aliyorum yürürken bazenbuarada tam vucut temizligi yaptm mahvoldum yahu,oglus da gerildi gobek cidden cok buyumus daha iyi anladim bugun
ya oturuorum normal sarktığıda olu hep uzatamıorumkiSarkittin mi hep asagiya.bisey yoktur ya korkma benimde oluyor ise gidince.ayaklarini uzatip oturcaksin biseycik olmaz
valla büyümedi canımm :) tamam giydiğim iç çamaşırlarım artık sıkıo ama sırt kısmından sıkıo :)Nasi yani hic buyumez mi ya.bitki cayi hamileyken iyi degil ama son gun bile icmem ben.. dr una sor cnm ebelerde bilir gogus buyumeyince sutdemi olmuyor diye
Kız aynı benim de öyle sadece sırt kısmı sıkıyor :))) yoksa pek değişmedi ayyy bizde mi sorun var acepvalla büyümedi canımm :) tamam giydiğim iç çamaşırlarım artık sıkıo ama sırt kısmından sıkıo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?