- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.421
Evet çok güzel ama hiç isim bitmiyor sürekli kendime is buluyorumGünaydınnnnn annişlerrr
Gece gece amma konuşmuşsunuz hee oku oku bitmedi :))
Evde olmak ne harika bişimiş yaa
Orası öyle ben de aldığım toplam kiloyu evdeki tartıya göre hesaplıyorum şimdiye kadar 15 kilo almışım maşallahım var. Dr oradakini de bir önceki dr daki kiloyla karşılaştırıyorum. Muayene saati aynı kıyafet aynı 10 günde kilo farkı 1,5Ya ama dr odasında pantalonla ayakkabıyla felan cıkıyoruz,bırde ben hep ogleden sonra randevu almış oluyorum o saate kadar cay su yemek vs. yemiş oluyoruz ıster ıstemez.Aç karnına evde iç çamaşırınla tartıldıgının yerını tutmuyor kı zaten.Ben dr olcumunu cok sallamıyorum acıkcası,kışlık ayakkabılar zaten 1 kg gelyor.
Bende sabredıyorum 11 aralık sooonn inş.Günaydın kızlarrr. İşte son 2 günüm:)Yarın doğum iznine çıkıyorummm
Ohh baby shower hazırlıklarını at bize,fikir alalım,feyzlenelim :)Günaydınnnnn annişlerrr
Gece gece amma konuşmuşsunuz hee oku oku bitmedi :))
Evde olmak ne harika bişimiş yaa
haftada ortalama 1 kg alıyorsun demek oluyor bu.Aslında iş akşamlarda bıtıyor, ıkı aksam sebze yedim sadece yattım sabah baya fark edıyor bnde.Ama gel görki tatlı benımde en buyuk zaafım bısıler yemeden yatamıyor ınsan,sankı içimde koca bı boşluk,haftalardır bısey yememısım gıbı olup gözüm dönüyor bazen.Ben sabahları hariç ekmeği kestim.11 kg aldım normal ama karnım falan çatladı mesela,ne kadar az alırsam o kadar iyi.Orası öyle ben de aldığım toplam kiloyu evdeki tartıya göre hesaplıyorum şimdiye kadar 15 kilo almışım maşallahım var. Dr oradakini de bir önceki dr daki kiloyla karşılaştırıyorum. Muayene saati aynı kıyafet aynı 10 günde kilo farkı 1,5ama bu sefer pazardan beri tatlı yemiyorum ve sonucu çok merak ediyoru.
Can'ım beynimde 31 haftada eve hırsiz girdı sancılarım başladı ve bebeğin kilosu gerıdeydı o günden sonra daha çok beslenmemı dıkkat ettım şuan çok şükür bu sorun yok oyuzdan meraketme dınlenmeyı bak Can'ım herşey yoluna girer inşallahAmin. Allah razi olsun. Asil nda hep dinleniyorum ama haftasonu cikiyorum disari artik cikmiycam. Tam bir istirahat istiyorum dedi doktor. Kafama takmasamda yine de beynimin bi kosesinde. Haklisiniz.
Ben de doğuma kadar dikkat edeyim başka kilo almayayım diyorum ama çok zorBende sabredıyorum 11 aralık sooonn inş.
Ohh baby shower hazırlıklarını at bize,fikir alalım,feyzlenelim :)
haftada ortalama 1 kg alıyorsun demek oluyor bu.Aslında iş akşamlarda bıtıyor, ıkı aksam sebze yedim sadece yattım sabah baya fark edıyor bnde.Ama gel görki tatlı benımde en buyuk zaafım bısıler yemeden yatamıyor ınsan,sankı içimde koca bı boşluk,haftalardır bısey yememısım gıbı olup gözüm dönüyor bazen.Ben sabahları hariç ekmeği kestim.11 kg aldım normal ama karnım falan çatladı mesela,ne kadar az alırsam o kadar iyi.
günaydın canm bn kşk dayım sen?Ben de izmirdryim canım
Günaydın herkesr bu arada :)
kuduruyolar dışarı çıkmak içinBenimki de bu aralar aynı canım. Önceden sadece sola yatınca kıpır kıpır oluyordu şimdi sağ sol farketmiyor fıldır fıldır
Bulma bulma canım bende hiçbişi yapmıorum :))Evet çok güzel ama hiç isim bitmiyor sürekli kendime is buluyorum
Valla bu kilo işi fenaBen de 10 günde bir gidiyom iki seferdir 1,5 kilo almışım her seferinde. Ctesi de kontrolüm var bu seferde 1,5 kilo almışsam düşüp bayılıcam oracıkta
Bornovadayım canım bengünaydın canm bn kşk dayım sen?
Aslında çokta bişi hazırlamıorum canım yaa :) ama tabiki bu 3 gün onu düşünüp farklı farklı fikirler yapmaya çalışıcammm :) atarım burdaOhh baby shower hazırlıklarını at bize,fikir alalım,feyzlenelim :)
.
İzmirliler basmış burayı bende kskdeyim :)))günaydın canm bn kşk dayım sen?
Ay olmuyor ki cnm aksama yemek lazım eve temizlik lazım. Arada sırada da buzluğa kurabiye dolma atıyorum gelen giden olur diye. Annem gelse az rahatlardimBulma bulma canım bende hiçbişi yapmıorum :))
Hobilerim var onlarla ilgilenicem bugün :))
Keyif yap boşver işi
Ben nazara geliyosun demedim ki o nerden çıktı canım ben dedimki banada küçük demişlerdi buraya koymustum hatta drdim arkadaslar dedi dedim yanı kucuktu ama 2hafta sonra kocaman oldu bianda dedim nasıl Ole bi anlam çıkardım anlamadimo zmn buraya koyunca nazaramı geliyoruz... :))))
Kısmet valla arali k annelerini kasım annelerini erinmedim hepsini okudum 39da dönen var son anda dönen var çok mutlu oldumbnmkinin suyu var ama kısmet bakalım dönüp dönmemesi
Evet canım normal bak nete jinekoloji gebelik sitesine doğuma yakın kilo kaybı normaldir diyoduBu zamanlarda kilo vermek normalmiii.??
Kıyafetle 81-82 arası geliodum bgn 80geldimmm
ya espri sadece...Ben nazara geliyosun demedim ki o nerden çıktı canım ben dedimki banada küçük demişlerdi buraya koymustum hatta drdim arkadaslar dedi dedim yanı kucuktu ama 2hafta sonra kocaman oldu bianda dedim nasıl Ole bi anlam çıkardım anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?