2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın doktora gidiyoz çok heyecanliyim ya döndü mu acaba tekmeler aşağıda hissediom ama ufff.acaba kaç kilo oldu yüzünü gösterecek mi doktor sezaryan tarihi vercek mi iyi mi acaba sagligi nasi aklımda deli sorularr nasi geçecek bugun.:)))

ya espri sadece...
Anladm canım ya yanlış anladn beni sandm bian çünkü ben karnım nie küçük diye çok takiyodum ondan sana yardımcı olmak istedm hatta bu doktor 2kilo dio ama bu 2kilo nerde diodum ya küçük olrsa diyodum ama iç karın olanlar bi anda cikiyomus dedilerdi gerçekten oleymis

öner canım. Bende Türk malı olsun istiyodum buldum sonunda :) bide diğerlerine göre baayya uygun. Tekli alımda paketi 25 ₺ , 6lı paket alınca 20 ₺ye geliyo teki.
teklisinde kaç tane var ki? şimdi 6 paket birden almayım birde poposuna uygun olmaz falan elimde patlamasın :)

Kafam çok karıştı bu bez konusunda benim yaaa, ben netten bakmadım burdaki marketlerden baktım molfixin ve primanın yeni doğanı göbek oyuntulu olanları diyim 29 TL, nette çok daha uygunmuş....

Kızlar bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı, oradaki ebe hastane çantama mama da koymamı söyledi, eğer süt gelmezse verirsin, yoksa bebeğin şekeri düşüyor sonra emdiğinde birden şekeri yükseliyor ve sarılığı tetikliyor dedi... Mama alanlar hangi markaları tercih ettiniz ne aldınız önerileri olan var mıdır?

Kafam çok karıştı bu bez konusunda benim yaaa, ben netten bakmadım burdaki marketlerden baktım molfixin ve primanın yeni doğanı göbek oyuntulu olanları diyim 29 TL, nette çok daha uygunmuş....
kaçlı paket ama? Ben bıraz netten baktım şimdi birde marketlerden bakıyım,yazarım.Bu arada türk markaları canbebe ve molfıx mi,başka bıldıgın ver mı?
Baby shower yapacak var mı bunu arkadaşların planlaması gerekiyormuş normalde
Nerde öyle arkadaş :))) Ben şahsen yapmıycam gavur icadı,doğumdan sonra hatimimizi mevlidimizi okutucaz ınş.

Canım başka bildiğim marka yok..
o baktığım yeni doğanlar max. 50'li idi o yüzden bana hesaplı geldi...

Bu zamanlarda kilo vermek normalmiii.??
Kıyafetle 81-82 arası geliodum bgn 80geldimmm

a evet ben de doguma yakin bu civarda kilo kaybi olurmus diye okumustum,hatta gece bile okudum arastirma yaparken hakkinda hayirlisi boyleyse..belki de boyle anlik sisiren seyler yemis sismissindir,o gitmistir

hehhe ben de 50li gunlere indim artik insallah ay ben cok kasiniyorum,cok uykusuzum.. gunicinde uyuyabilio musunuz gececiler,ben onu da yapamiyorum. oglum 2 gundurkasigima baski yapmaya basladi,hayrola noluo acaba ya goremiyorum da askisimi of

cnm bnm doktorda su klasik tartidan var,dedigin gbi ayakkabiyla fln çıkıyorum yine de evdekinden 1 kg az tartio.. evde digital var ve bildgm kdariyla digital 1 kg fazla tartio en az..boyledir herhalde dimi

Benimki de öyle sürekli tekmeliyor hiç uyumuyor bu diyordum geçen kontrolde deli gibi tekme atarken doktorum uyuyor dddi uyurkende tekme atıyorlarmş yanı benimki uyurken üstünü basını açan bebelerden olacak :)))

aynen.. bizmkiler uyurken kendini uyandiran,ustune basini acan,suratini tirnaklayan bebelerden olcaklar buyuk ihtimal kucuk sevimli canavarlar iste

İnşallah yaşamazsn canm sen içini ferah tut sağlıkla gelir umarım bebişin

Malesef kuzum ya aklımın almadığı vücudum bi kez tanıdı artık iğnede olmuştum ilkinde bu nasıl bu hale geldi aman dikkat et takiplerini aksatma benim yaşadıklarımı yaşama

anlamadım cidden ama bebek iyi dimi? o ödem sıkıntı yaratcak mı? dr 35. haftada yine test yaptı negatif çıkmış cnm. acaba bebekte ödemmi gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…