- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #52.441
Anladm canım ya yanlış anladn beni sandm bian çünkü ben karnım nie küçük diye çok takiyodum ondan sana yardımcı olmak istedm hatta bu doktor 2kilo dio ama bu 2kilo nerde diodum ya küçük olrsa diyodum ama iç karın olanlar bi anda cikiyomus dedilerdi gerçekten oleymisya espri sadece...
teklisinde kaç tane var ki? şimdi 6 paket birden almayım birde poposuna uygun olmaz falan elimde patlamasın :)öner canım. Bende Türk malı olsun istiyodum buldum sonunda :) bide diğerlerine göre baayya uygun. Tekli alımda paketi 25 ₺ , 6lı paket alınca 20 ₺ye geliyo teki.
Kafam çok karıştı bu bez konusunda benim yaaa, ben netten bakmadım burdaki marketlerden baktım molfixin ve primanın yeni doğanı göbek oyuntulu olanları diyim 29 TL, nette çok daha uygunmuş....kızlar sağolun yararlı bılgıler ıcn,bende türk markaları diyorum kesinlikle bu yuzden de tum urunlerı dalin almıştım.Molfixin yeni doğan fiyatlarına baktımda şimdi unnudo da 40 lı paket 17.50 tl diyor.Fiyatlar nsl,hıc bakmadıgım ıcın aralıkları bılmıyorum,bileniniz alanınız varsa yazarsa sevınırım.Benimde artık bı ıkı paket almam lazım.
ay ne güzel :) bi bakıyon komşuymuşuzİzmirliler basmış burayı bende kskdeyim :)))
valla mı ? ben de beklicem sancım mancım olmazsa 40 a kadar inşallahKısmet valla arali k annelerini kasım annelerini erinmedim hepsini okudum 39da dönen var son anda dönen var çok mutlu oldum
kaçlı paket ama? Ben bıraz netten baktım şimdi birde marketlerden bakıyım,yazarım.Bu arada türk markaları canbebe ve molfıx mi,başka bıldıgın ver mı?Kafam çok karıştı bu bez konusunda benim yaaa, ben netten bakmadım burdaki marketlerden baktım molfixin ve primanın yeni doğanı göbek oyuntulu olanları diyim 29 TL, nette çok daha uygunmuş....
Nerde öyle arkadaş :))) Ben şahsen yapmıycam gavur icadı,doğumdan sonra hatimimizi mevlidimizi okutucaz ınş.Baby shower yapacak var mı bunu arkadaşların planlaması gerekiyormuş normalde
Canım başka bildiğim marka yok..kaçlı paket ama? Ben bıraz netten baktım şimdi birde marketlerden bakıyım,yazarım.Bu arada türk markaları canbebe ve molfıx mi,başka bıldıgın ver mı?
Nerde öyle arkadaş :))) Ben şahsen yapmıycam gavur icadı,doğumdan sonra hatimimizi mevlidimizi okutucaz ınş.
Bu zamanlarda kilo vermek normalmiii.??
Kıyafetle 81-82 arası geliodum bgn 80geldimmm
Bebişin aldığı sürece senin vermenin bir sakıncası yok. Keşke ben de versem. AmiiiinnnnnmBu zamanlarda kilo vermek normalmiii.??
Kıyafetle 81-82 arası geliodum bgn 80geldimmm
Ya ama dr odasında pantalonla ayakkabıyla felan cıkıyoruz,bırde ben hep ogleden sonra randevu almış oluyorum o saate kadar cay su yemek vs. yemiş oluyoruz ıster ıstemez.Aç karnına evde iç çamaşırınla tartıldıgının yerını tutmuyor kı zaten.Ben dr olcumunu cok sallamıyorum acıkcası,kışlık ayakkabılar zaten 1 kg gelyor.
Allah'ım darısı başımaEvet canım normal bak nete jinekoloji gebelik sitesine doğuma yakın kilo kaybı normaldir diyodu
Benimki de öyle sürekli tekmeliyor hiç uyumuyor bu diyordum geçen kontrolde deli gibi tekme atarken doktorum uyuyor dddi uyurkende tekme atıyorlarmş yanı benimki uyurken üstünü basını açan bebelerden olacak :)))
İnşallah yaşamazsn canm sen içini ferah tut sağlıkla gelir umarım bebişin34+2 ilk oğlum aynı sebepten doğum sonrası çok sıkıntı yaşamıştı aynı şeyleri bundada yaşamak korkutuyo beni inşallah korktuğumuz şeyleri yaşamayız
Bu arada lansinoh kullandım ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın
Boşver cnm yaa yemek yap gerisini eşin halletsnAy olmuyor ki cnm aksama yemek lazım eve temizlik lazım. Arada sırada da buzluğa kurabiye dolma atıyorum gelen giden olur diye. Annem gelse az rahatlardim
Süper ozmn belkide artık kilo almam :)) 85e kadar kendime sınır belirlemiştim :))Evet canım normal bak nete jinekoloji gebelik sitesine doğuma yakın kilo kaybı normaldir diyodu
Malesef kuzum ya aklımın almadığı vücudum bi kez tanıdı artık iğnede olmuştum ilkinde bu nasıl bu hale geldi aman dikkat et takiplerini aksatma benim yaşadıklarımı yaşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?